Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΑΡΚ ΤΟΥΑΙΗΝ Έλενα. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το πραγματικό όνομα το Μαρκ Τουαίην είναι Σάμουελ Λάνγκχορν Κλέμενς. γεννήθηκε στο χωριό Φλόριντα της πολιτείας του Μιζούρι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΑΡΚ ΤΟΥΑΙΗΝ Έλενα. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το πραγματικό όνομα το Μαρκ Τουαίην είναι Σάμουελ Λάνγκχορν Κλέμενς. γεννήθηκε στο χωριό Φλόριντα της πολιτείας του Μιζούρι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΑΡΚ ΤΟΥΑΙΗΝ Έλενα

2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το πραγματικό όνομα το Μαρκ Τουαίην είναι Σάμουελ Λάνγκχορν Κλέμενς. γεννήθηκε στο χωριό Φλόριντα της πολιτείας του Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών το 1835 στις 30 Νοεμβρίου. Ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του Τουαίην ήταν οι Περιπέτειες του Τομ Σώγιερ το 1876. Μέχρι το1891, ο Τουαίην έζησε στο Χάρτφορντ. Ο Τουαίην επέστρεψε στην Αμερική το 1900. Πέθανε στο Ρέντινγκ του Κονέκτικατ στις 21 Απριλίου του 1910, σε ηλικία 74 ετών. Η εθνικότητα του ήταν Αμερικάνικη.

3 Ο Μαρκ τουαιην σε ηλικία 15 ετων


Κατέβασμα ppt "ΜΑΡΚ ΤΟΥΑΙΗΝ Έλενα. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το πραγματικό όνομα το Μαρκ Τουαίην είναι Σάμουελ Λάνγκχορν Κλέμενς. γεννήθηκε στο χωριό Φλόριντα της πολιτείας του Μιζούρι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google