Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Skrillex.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Skrillex."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Skrillex

2 Γιατί επέλεξα αυτό το θέμα
Επέλεξα να ασχοληθώ με αυτό το θέμα καθώς μου αρέσει η Dubstep μουσική. Το συγκεκριμένο είδος μουσικής δεν σε εκφράζει με τους στίχους τους ,καθώς υπάρχουν περιστασιακά και είναι επαναλαμβανόμενοι. Η Dubstep ,όπως και άλλα παρόμοια είδη μουσικής, έχει ξεσηκωτικό ,δυνατό και χορευτικό ρυθμό. Επέλεξα να ασχοληθώ συγκεκριμένα με αυτόν τον καλλιτέχνη ,μιας και είναι ο αγαπημένος μου στο χώρο της Dubstep μουσικής.

3 Γενικά για την Dubstep Η Ντάπστεπ (Dubstep) είναι ένα είδος ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, που για πρώτη φορά εμφανίστηκε στις αρχές του 21ου αιώνα στο Νότιο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. Συνολικά ο ήχος του περιγράφεται ως σφικτά ενωμένες παραγωγές με υπερβολικά μπάσα και μοτίβα αντήχησης τυμπάνων, κομμένα δείγματα, και περιστασιακά φωνητικά. Οι πρώτες κυκλοφορίες έγιναν το 1998.

4 Σύντομη παρουσίαση Ο Sonny John Moore (γεννηθείς στις 15 Ιανουαρίου του 1988, περισσότερο γνωστός με το όνομα Skrillex, είναι ένας Αμερικανός παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής (συγκεκριμένα Dubstep) και πρώην τραγουδιστής-στιχουργός.

5 Ιστορική αναφορά-βιογραφικά στοιχεία
Μεγαλωμένος στα βορειοανατολικά του Λος Άντζελες και στη Βόρεια Καλιφόρνια, ο Moore έγινε μέλος της Αμερικανικής post-hardcore μπάντας, From First to Last, από την ίδρυση της μέχρι το τέλος της, καθώς ο τραγουδιστής το 2004, ηχογράφησε δύο άλμπουμ με το συγκρότημα. Ακολούθησε σόλο καριέρα από το Ξεκίνησε την πρώτη περιοδεία του ως σόλο καλλιτέχνης στα τέλη του 2007.Επίσης εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του ετήσιου Alternative Press με θέμα <<100 Συγκροτήματα που πρέπει να ξέρετε>> .Το 2009 άρχισε τις εμφανίσεις υπό την επωνυμία Skrillex και άρχισε να παράγει ηλεκτρονική μουσική ,συγκεκριμένα dubstep.

6 Ιστορική αναφορά-βιογραφικά στοιχεία
Μετά την έκδοση του My Name is Skrillex, κυκλοφόρησε το Scary Monsters and Nice Sprites στα τέλη του 2010 και το More Monsters and Sprites στα μέσα του Και οι δύο έχουν γίνει από τότε μέτριες εμπορικές επιτυχίες. Στις 30 Νοεμβρίου του 2011 ήταν υποψήφιος για συνολικά πέντε βραβεία Grammy στα 54α βραβεία Grammy, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου καλύτερου νέου καλλιτέχνη και κέρδισε τρία βραβεία: "του καλύτερο Dance/Electronica άλμπουμ" "Καλύτερης Dance εγγραφής" και "Καλύτερης ρεμίξ εγγραφής, μη-Κλασικής". Στις 5 Δεκεμβρίου του 2011, το BBC ανακοίνωσε ότι είχε ορισθεί στην δημοσκόπηση για "τον ήχο του 2012" (Sound Of 2012). Στις 12 Δεκεμβρίου του 2011 ονομάστηκε επίσης καλλιτέχνης της χρονιάς για το MTV και EDM, καθώς κατατάχτηκε μπροστά από επιτυχείς καλλιτέχνες, όπως ο David Guetta και ο deadmaus.

7 Ηχητικό παράδειγμα

8 Επίλογος Ο Skrillex ,είναι παγκοσμίως γνωστός καθώς και ένας από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες στο χώρο της dubstep μουσικής. Δισκογραφία (άλμπουμ) 2010: My Name is Skrillex 2010: Scary Monsters and Nice Sprites 2011: More Monsters and Sprites 2011: Bangarang

9 Ευχαριστώ για την προσοχή σας
Λυρούδης Κωνσταντίνος


Κατέβασμα ppt "Skrillex."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google