Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας επιχειρηματιών Λευκωσία, 2011 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας επιχειρηματιών Λευκωσία, 2011 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας επιχειρηματιών Λευκωσία, 2011 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

2 2 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online •Εάν είστε Νέος Επιχειρηματίας: - Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος: http://www.erasmus-entreprereurs.eu - Πατήστε στο "Apply Now'' - Βάλτε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο παράθυρο που εμφανίζεται και πατήστε στο ''Register". - Θα εμφανιστεί η Αίτηση. Διαλέξτε το''New Entrepreneur'‘, πατήστε στο ''Next page'‘ και ξεκινάτε να συμπληρώσετε την Αίτηση.

3 3 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online

4 4

5 5

6 6

7 7 - Προσθέστε το βιογραφικό σας CV το οποίο θα πρέπει να καταχωρηθεί στα αγγλικά. - Προσθέστε το επιχειρηματικό σας πλάνο το οποίο θα πρέπει να δοθεί σε περίληψη - 400 λέξεις.. Αποφύγετε εμπιστευτικές πληροφορίες για τες οποίες δεν επιθυμείτε να είναι προς πρόσβαση.. Αν χρειαστείτε βοήθεια υπάρχουν βοηθητικά πλάνα τα οποία μπορούν να σας σταλούν ηλεκτρονικά. Μη διστάσετε να μας τα ζητήσετε επικοινωνώντας στο ogee.lemesou@googlemail.com

8 8 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online

9 9

10 10 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online - Η επιτυχία της ανταλλαγής εξαρτάτε από την ικανότητα και των δυο πλευρών να μπορούν να επικοινωνούν άρα η γλώσσα επικοινωνίας παίζει ουσιαστικό ρόλο. - Εξίσου σημαντικό κριτήριο είναι και ο κλάδος της επιχείρησης που θα επιλεγεί και που θα πρέπει να αντιπροσωπεύει τον τομέα της μελλοντική σας επιχείρησης η να είναι ένας τομέας που να εμπίπτει του ενδιαφέροντος και των ικανοτήτων σας. - Μπορείτε να διαλέξετε τη χώρα της προτεραιότητας σας όσον αφορά τον προορισμό και μπορείτε να δώσετε μέχρι και 4 άλλες επιλογές.

11 11 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online

12 12 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online

13 13 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online

14 14 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online

15 15 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online -Διάρκεια και χρονική περίοδος. Δηλώνετε πόσους μήνες επιθυμείτε να παραμείνετε στο εξωτερικό για το πρόγραμμα και ποιους μήνες. Η διάρκεια μπορεί να κυμαίνετε από 1 μέχρι 6 μήνες.. Όσον πιο flexible είσαστε με την δήλωση του χρόνου τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρεθούν για σας οι κατάλληλες ευκαιρίες.. Συνιστούμε να υποβληθούν οι αιτήσεις σας το συντομότερο δυνατό και το αργότερο πριν τα τέλη του χρόνου για να έχετε προβάδισμα στις επιλογές σας και να προλάβετε έγκριση, πριν την λήξη του κύκλου του προγράμματος για το 2011.

16 16 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online

17 17 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online - ΠΡΟΣΟΧΗ προς το τέλος των ερωτήσεων, στην ερώτηση'' Please select a Country'' θα διαλέξετε ''Cyprus'' και στην αμέσως επόμενη ερώτηση ''Please select an IO'', θα διαλέξετε ''BPW_CYPRUS'‘. - Αφού υποβάλετε τη Αίτηση σας θα σας σταλεί ένα e-mail που θα επιβεβαιώνει ότι η Αίτηση σας παραλήφθηκε. - Υπάρχουν διάφορα παράθυρα προς συμπλήρωση. Οι σωστές επιλογές και ο τρόπος καταχώρησης των στοιχείων θα συμβάλουν στην αξιολόγηση και επιλογή του αιτητή.

18 18 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online. Εάν είστε Επιχειρηματίας υποδοχής: •1. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος: http://www.erasmus-entreprereurs.eu http://www.erasmus-entreprereurs.eu •2. Πατήστε στο "Apply Now'‘ •3. Βάλτε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο παράθυρο που εμφανίζεται και πατήστε στο ''Register“

19 19 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online - Θα εμφανιστεί η Αίτηση. Διαλέξτε το ''Host Entrepreneur'', πατήστε στο ''Next page'' και μπορείτε να συμπληρώσετε την Αίτηση.

20 20 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online •Οι αιτήσεις για επιχειρηματίες «υποδοχής» είναι παρόμοιες με αυτές του νέου επιχειρηματία. •Τα παράθυρα που πρέπει να συμπληρωθούν αφορούν βέβαια στοιχεία και πληροφορίες του επιχειρηματία και η καταχώρηση τους είναι σημαντική για να μπορέσει να ελκύσει νέους επιχειρηματίες και να ταιριάσουν να ενδιαφέροντα και οι στόχοι των δυο πλευρών. •Η επιτυχία της σωστής καταχώρησης πληροφοριών θα οδήγηση και στην επιτυχία αυτού του προγράμματος.

21 21 Ευχαριστούμε για την προσοχή σας!! Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών, Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ)

22 22 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online


Κατέβασμα ppt "1 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας επιχειρηματιών Λευκωσία, 2011 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google