Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής-συνθέτης

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής-συνθέτης"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής-συνθέτης
Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής-συνθέτης

2 Ο μουσικός καλλιτέχνης που επέλεξα να ασχοληθώ είναι ο πασίγνωστος Μιχάλης Χατζηγιάννης. Τα τραγούδια του άγγιξαν πολύ κόσμο, καθώς κι εμένα γι’ αυτό αποφάσισα να γράψω γι’ αυτόν.

3 Βιογραφικό Μιχάλης Χατζηγιάννης Γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 5 Νοεμβρίου 1979 και η καταγωγή του είναι από την Κερύνεια. Απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας Λονδίνου (Royal College of London), με πτυχίο πιάνου, κιθάρας και ανώτατων θεωρητικών μαθημάτων, κυκλοφόρησε στην Κύπρο τρεις πλατινένιους δίσκους : «Σενάριο» (1995), «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη» (1997), «Επαφή» (1998). Παράλληλα με τη δισκογραφία, συμμετείχε στην μουσική παραγωγή του Σταύρου Σιδερά «Πυγμαλίων».

4 Μιχάλης Χατζηγιάννης Τον Μάιο του 1998, εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, συνθέτοντας και ερμηνεύοντας το τραγούδι «Γέννεσις», αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

5 Πλατινένιοι δίσκοι Τον Μάρτιο του 2000, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο, με τίτλο «Παράξενη γιορτή». Το κυκλοφόρησε το «Κρυφό φιλί» και το 2004 την «Ακατάλληλη σκηνή» που έγιναν τριπλά πλατινένια. Το Μάρτιο του 2006 κυκλοφορεί το πρώτο Live cd της καριέρας του. Το Δεκέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Φίλοι και Εχθροί», ο οποίος έγινε μέσα στις πρώτες βδομάδες κυκλοφορίας του διπλά πλατινένιος.

6 2007 και ..προχωράει Το 2007 συνεργάζεται με τους Reamon στο κομμάτι Tonight [Tonight/Σήμερα] και κυκλοφορεί το cd-single "Πιο πολύ" το οποίο περιέχει και το "Tonight/Σήμερα" και 2 remixes ακόμα,κομμάτια που περιέχονται στη Special Edition του cd "Φίλοι κι εχθροί",ενώ κυκλοφορεί και στο εξωτερικό στην επανέκδοση του cd των Reamonn.

7 Επιτυχίες Το 2007 αναδείχθηκε σε θριαμβευτή στα Μουσικά Βραβεία Αρίων με 8 συνολικά βραβεία, ανάμεσά τους αυτά του καλύτερου τραγουδιστή αλλά και του καλύτερου δίσκου.

8 …και στα ραδιόφωνα Από αρχές Οκτωβρίου του 2009, "παίζεται" στα ραδιόφωνα της χώρας μας αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού το πρώτο δείγμα του επερχόμενου διεθνή αγγλόφωνου δίσκου, που θα ονομάζεται "Mihalis",με τίτλο "More than beautiful".

9 Κλείνοντας την δεκαετία 2000-10 και συνεχίζει
Ο Χατζηγιάννης κλείνει την δεκαετία '10 παίρνοντας το ειδικό βραβείο "Best Selling Artist of the Decade" κάνοντας πωλήσεις πάνω από Το καλοκαίρι του 2010 ο Χατζηγιάννης κυκλοφορεί το cd single "Το καλοκαίρι μου" που είναι προάγγελος του επερχόμενου album του.

10 Τραγούδια του και στην Ευρώπη
Παράλληλα στην Γερμανία κυκλοφορεί το cd single "Everyone dance" ενω κυκλοφορεί ήδη σε 6 χώρες της Ευρώπης το πρώτο του αγγλόφωνο album με τίτλο "Mihalis" κι έτσι γίνεται ο 3ος Έλληνας τραγουδοποιός που δημιουργεί δίσκο με ξένη εταιρία και κυκλοφορεί σε 18 χώρες σε όλη την Ευρώπη.

11 Τραγουδιστής και συνθέτης.
Παράλληλα ο Χατζηγιάννης δίνει την φωνή του στην κυπριακή τηλεοπτική σειρά "Στην άκρη του παράδεισου" ερμηνεύοντας το ομώνυμο τραγούδι. Τον Δεκέμβριο του 2010 κυκλοφορεί τον 9ο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Το καλύτερο ψέμα" ο οποίος περιέχει 9 τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος και το bonus track .

12 Περιοδείες και νέα τραγούδια
Το καλοκαίρι του 2011 πραγματοποιεί την καθιερωμένη του καλοκαιρινή περιοδεία με περισσότερους από 25 σταθμούς στους οποίους στην πλειοψηφία τους, υπήρξαν sold out. Στα μέσα Αυγούστου κυκλοφορεί το νέο single του με τίτλο "Σ' αγαπώ" το οποίο μετά από σύντομο χρονικό διάστημα αρχίζει να κυριαρχεί στα ραδιόφωνα.

13 Πλάι-Πλάι FdqoY

14 Μηνύματα που περνάει το τραγούδι
Το μήνυμα που μας περνά το τραγούδι Πλάι-Πλάι είναι πως η αγάπη ξεπερνά όλα τα εμπόδια ακόμα και αποστάσεις. Γι’αυτό όπως αναφέρει και στο τραγούδι δεν έχει νόημα να ανησυχείς, γιατί η αγάπη ενώνει τους ανθρώπους.

15 Συναισθήματα Τα συναισθήματα που μου προκάλεσε το τραγούδι αυτό ήταν συγκίνηση και ερωτισμό. Μας δείχνει πως η αγάπη όσο μακριά και αν βρίσκεται, αν υπάρχει πραγματικά, μπορεί να ενώσει δύο ανθρώπους ,με πολύ βαθιά συναισθήματα.

16 Ένας επιτυχημένος μουσικός καλλιτέχνης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν και είναι ένας μεγάλος τραγουδιστής και συνθέτης. Έχει στο ενεργητικό του πολλούς πλατινένιους δίσκους και έχει αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα σε όλον σχεδόν τον κόσμο. Οι συνθέσεις του και η φωνή του συγκίνησαν και συγκινούν τους ακροατές του.

17 Τέλος


Κατέβασμα ppt "Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής-συνθέτης"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google