Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΓΕΡΑΣΚΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑ Β1. ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΓΕΡΑΣΚΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑ Β1. ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΓΕΡΑΣΚΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑ Β1

2 ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

3 "Τουρνατζή μπασή" ή "τουρνατζή μπασήδες" ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΓΟΡΟΥΣ.

4 "ατζαμί ογλάν" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΓΥΜΝΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝατζαμί ογλάν

5 "Ατζαμί οτζαγί« ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ

6 «Γενίτσερι οτζαγί» ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ


Κατέβασμα ppt "ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΓΕΡΑΣΚΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑ Β1. ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google