Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΧΑΡΗΣ ΠΙΣΣΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΛΟΙΖΟΣ ΛΟΙΖΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΧΑΡΗΣ ΠΙΣΣΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΛΟΙΖΟΣ ΛΟΙΖΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΧΑΡΗΣ ΠΙΣΣΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΛΟΙΖΟΣ ΛΟΙΖΟΥ

2

3  Ο Αρμάντο Φερνάντο βρέθηκε νεκρός στο πάρκο Γκραντ Ζατ.  Το πτώμα του βρέθηκε μετά από ένα σημείωμα που παράδωσε ένα νεαρο αγόρι. Το σώμα δεν έφερε κακόσοις.  Ο Αρμάντο ήταν 33 χρονός ιμπρεσιονιστίς ζωγράφος.  Έτσι εμείς κληθίκαμε να εξιχνιάσουμε αυτό το μυστήριο θάνατο

4 Η αστυνομία χρειάζετε και άλλα στοιχεία και ψάχνει τη σοφίτα του Αρμάντο Φερνάντο όπου ανακαλήπτει φωτογραφίες του πάρκου και ακαταστασία.

5  Δίπλα στο πτώμα του Φερνάντο βρέθηκε ένας τελιομένος πίνακας του Αρμάντο και στο πίσω μέρος του πίνακα έγραφε απορίφθηκε και δίπλα του βρέθηκε το πινέλο του, η παλέτα του και οι μπογές του  Ο πίνακας αποικόνηζε το Γκραντ Ζαντ  Επίσης το νεκρό πτώμα του Αρμάντο βρέθηκε δίπλα στη λίμνη

6  Ο Προμήθευτης του είπε πως κάθε φορά που ο Αρμάντο πήγαινε στο κατάστημα του αγόραζε τα ίδια πράγματα πάντα όπως φλατ πινέλα, μπογιές σε μεγάλα σωληνάρια, καμβάδες με gesso μέγεθος 5.  Ήταν καλοπληρωτής, πλήρωνε πάντα στο τέλος του μήνα.

7  Σύμφωνα με τις εφημερίδες οι οποίες έχουν δοθεί σε έμας πιστέυουμε ότι ο Αρμάντο Φερνάντο έχει δολοφονιθεί από τον ίδιο τον γκαλερίστα του.  Ο γκαλερίστας είχε βάλει ένα είδος δηλητηρίου το οποίο μάλλον έδρασε μετά από μερικές ώρες.  Όταν ο Αρμάντο πήγε να βελτιώσει το έργο του το οποίο είχε απορρίψει το saloon το δηλητήριο έδρασε.  Ο Αρμάντο έπεσε στο έδαφος κρατόντας το πινέλο το οποίο ζωγράφιζε.  Επίσης πιστευούμε ότι το αγόρι που παρέδωσε το σημείωμα, είχε λάβει κάποιο ποσό από τον γκαλερίστα για να μη τον υποψιαστούν.

8  Με τες πληροφορίες που έχουμε ο Αρμάντο πουλούσε πίνακες στον γκαλερίστα.  Ο γκαλερίστας αφού θα πέθαινε ο Αρμάντο οι πίνακες θα είχαν γίνει πανάκριβει και έτσι θα είχε πολύ κέρδος

9 Οι δύο καλοί του φίλοι δεν πιστεύουν ότι ο φίλος τους έφυγε τόσο ξαφνικά και σχολιάζουν.

10 Ο ΜΟΝΕ δεν πίστευε ποτέ πως ο φίλος του αυτοκτόνησε.

11 Βαν Γκογκ Αντίθετα ο Βαν Γκογκ που τον είχε επισκέφτει λέει πως ήταν πολύ λυπημένος και πώς πιστεύει ότι δεν άντεξε και αυτοκτόνισε.

12  Google  Wikipedia  Βιβλίο τέχνης  Εφιμερίδες της εποχής

13


Κατέβασμα ppt "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΧΑΡΗΣ ΠΙΣΣΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΛΟΙΖΟΣ ΛΟΙΖΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google