Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Βαν Γκογκ : στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο.  Eduard Cardon :κριτικός τέχνης.  Naudet:αγοραστής του Αρμάντο Φερνάντο.  Pere Malgras:ιδιοκτήτης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Βαν Γκογκ : στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο.  Eduard Cardon :κριτικός τέχνης.  Naudet:αγοραστής του Αρμάντο Φερνάντο.  Pere Malgras:ιδιοκτήτης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Βαν Γκογκ : στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο.  Eduard Cardon :κριτικός τέχνης.  Naudet:αγοραστής του Αρμάντο Φερνάντο.  Pere Malgras:ιδιοκτήτης της gallery.

3  Ήθελε να σκοτώσει τον φίλο του για να πάρει τα λεφτά από τους πίνακες του.  Τον ζήλευε γιατί πάντα ήταν καλύτερος του και έτσι ήθελε να τον εξαφανίσει.

4 E d u a r d C a r d o n :  Ο κριτικός τέχνης ήθελε να τον σκοτώσει για να πάρει τα λεφτά από τους πίνακες όπως και οι άλλοι δολοφόνοι.  Έβαλε το χέρι του για να απορριφθεί ο πίνακας.

5 Pere Malgras:  Ο ιδιοκτήτης της γκαλερή ήθελε να σκοτώσει τον Αρμάντο γιατί όλα τα σχέδια του βρίσκονταν στην γκαλερή του και θα έπαιρνε τα λεφτά από την πώληση τους.

6  Ο Naudet αγόραζε τα σχέδια του νεαρού ιμπρεσιονιστή για να τα πουλήσει. (τα έργα ενός ζωγράφου όταν πεθαίνει η τιμή τους αυξάνετε)

7 ΤΤο σχέδιο τους περνά και τα έργα επιστημονικής φαντασίας. ΟΟι τέσσερις δολοφόνοι αφού κανόνισαν να απορριφθεί ο πίνακας του Αρμάντο για να φανεί πως ο ίδιος δεν άντεξε την απόρριψη του πίνακα και αφτοκτόνισε. Όμως τα γεγονότα είναι εντελώς διαφορετικά.

8  Ο Βαν Γκογκ αφού ήταν στενός φίλος του Αρμάντο εκείνο το απόγευμα μετά την έκθεση που απορρίφθηκε ο πίνακας του επισκέφθηκε το φίλο του. Το σχέδιο τους ξεκινά…  Ο Βαν Γκονγκ συμφώνησε με τους συνεργάτες του να βάλουνε ένα χάπι στο ποτό του, το οποίο θα έβαζε μια για πάντα την ζωή του ιμπρεσιονιστή στο τέλος.

9  Το γράμμα το οποίο παρέδωσε το μικρό άγνωστο αγόρι στην αστυνομία δεν έχει ανακαλυφθεί από που δόθηκε στο αγόρι.

10  Ίσως το μικρό αγόρι βρήκε το γράμμα δίπλα στον νεκρό όπου μάλλον το άφησαν εκεί οι δολοφόνοι.

11 ΤΕΛΟΣ!!! Σας ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε!!!


Κατέβασμα ppt " Βαν Γκογκ : στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο.  Eduard Cardon :κριτικός τέχνης.  Naudet:αγοραστής του Αρμάντο Φερνάντο.  Pere Malgras:ιδιοκτήτης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google