Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παρίσι!Μία πόλη γεμάτη αξιοθέατα!!!!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παρίσι!Μία πόλη γεμάτη αξιοθέατα!!!!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Παρίσι!Μία πόλη γεμάτη αξιοθέατα!!!!

2 Παρίσι Το Παρίσι όπως όλοι ξέρουμε είναι μια πόλη γεμάτη αξιοθέατα όπως το μεγαλύτερο αξιοθέατο της τον Πύργο του Άιφελ. Ένα άλλο αξιοθέατο που υπάρχει στο Παρίσι είναι και το μουσείο του Λούβρου.Είναι ένα ωράιο μουσείο όπου κάποιος μπορεί να πάει με την οικογένεια του και να δεί παρα πολύ ωραία πράγματα… Όμως ας μην ξεχνάμε και την διάσκεδαση των μικρών μας φιλων που είναι που αλλού εκτος από την EURODISNEY!!!Είναι ένα μέρος για μικρούς άλλα και για μεγάλους για στιγμές αξέχαστες για αυτούς Γενικοτερα το Παρίσι είναι μια πόλη με πολλά αξιοθέατα για μικρούς και για μεγάλους!!!

3 Μια γεύση από Παρίσι…

4 Λούβρο από γυαλί… Λούβρο!
Κάτα την δικιά μου γνώμη θα ελεγα να το επισκευτήτε γιατί είναι πάρα πολύ ωραίο εξωτερικά και μπορεί πιο ωραίο εσωτερικά Εγώ θα πήγαινα σιγουρα αφου με τα λογια που ακούω εχω μπεί σε μεγάλο πειρασμό!

5 Eurodisney ένα αληθινό όνειρο!
Ένα μέρος γεμάτοεκπλήξεις και ‘’αληθινά όνειρα’’… Πρέπει να πάτε μιας και σήμερα γίνονται πολλοι διαγωνισμοι σχετικά για ταξίδια σε αυτόν τον ονειρικό χώρο…

6 Και το καλυτερο… Ο Πυργος του Αιφελ.Το πιο πολυσυζητημενο αξιοθεατο θα ελεγα που αλλοι μιλανε με τα καλυτερα λογια για αυτό!!!Μην το χασετε!!!


Κατέβασμα ppt "Παρίσι!Μία πόλη γεμάτη αξιοθέατα!!!!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google