Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΞΕΝΟΦΩΝ, ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ Υπήρχε λοιπόν κάποιος Απολλοφάνης από την Κύζικο, ο οποίος τύχαινε να είναι φίλος από φιλοξενία από παλιά με το Φαρνάβαζο και εκείνο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΞΕΝΟΦΩΝ, ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ Υπήρχε λοιπόν κάποιος Απολλοφάνης από την Κύζικο, ο οποίος τύχαινε να είναι φίλος από φιλοξενία από παλιά με το Φαρνάβαζο και εκείνο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΞΕΝΟΦΩΝ, ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ Υπήρχε λοιπόν κάποιος Απολλοφάνης από την Κύζικο, ο οποίος τύχαινε να είναι φίλος από φιλοξενία από παλιά με το Φαρνάβαζο και εκείνο το χρόνο έγινε φίλος και με τον Αγησίλαο.

2 Ξενοφών Φαρνάβαζος Αγησίλαος

3 Αυτός λοιπόν είπε στον Αγησίλαο ότι θεωρούσε πως θα μπορούσε να φέρει σε αυτόν το Φαρνάβαζο για συνομιλίες σχετικά με τη φιλία (συμμαχία). Μόλις (ο Φαρνάβαζος) άκουσε αυτόν, αφού έκαναν συμφωνία και χειραψία, εμφανίστηκε οδηγώντας το Φαρνάβαζο στο συγκεκριμένο τόπο Τι λες πάμε; Γιατί όχι;

4 OΑγησίλαος και οι τριάντα στρατιώτες που ήταν μαζί του, καθισμένοι κάτω στο χορτάρι, τον περίμεναν και ο Φαρνάβαζος είχε έρθει φορώντας ενδυμασία άξια πολλού χρυσού. Αφού τοποθέτησαν κάτω οι υπηρέτες τα κεντητά μαξιλάρια, πάνω στα οποία κάθονται αναπαυτικά οι Πέρσες, ντράπηκε για τον τρυφηλό τρόπο ζωής του, βλέποντας την απλότητα του Αγησίλαου′ κάθισε λοιπόν και ο ίδιος κάτω όπως ακριβώς ήταν. Χα χα Εμπρός προχωρήστε. Ωχ, τι γίνεται εδώ

5 Αρχικά αντάλλαξαν μεταξύ τους χαιρετισμό, και έπειτα αφού ο Φαρνάβαζος πρότεινε το δεξί του χέρι το πρότεινε και ο Αγησίλαος. Μετά από αυτό άρχισε την ομιλία ο Φαρνάβαζος γιατί ήταν μεγαλύτερος στην ηλικία. Χαίρε!

6 ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΤΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΓΑΝΕΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΗΣ ΚΟΣΜΑΣ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ


Κατέβασμα ppt "ΞΕΝΟΦΩΝ, ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ Υπήρχε λοιπόν κάποιος Απολλοφάνης από την Κύζικο, ο οποίος τύχαινε να είναι φίλος από φιλοξενία από παλιά με το Φαρνάβαζο και εκείνο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google