Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

TO FACEBOOK Αναστασία Τσιναρίδη Σπυριδούλα Τόλιου Β’4.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "TO FACEBOOK Αναστασία Τσιναρίδη Σπυριδούλα Τόλιου Β’4."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 TO FACEBOOK Αναστασία Τσιναρίδη Σπυριδούλα Τόλιου Β’4

2 Πως άρχισε το Το Facebook είναι ιστοχώρος κοινωνικής δικτύωσης που ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου του 2004.ιστοχώρος Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ίδρυσε το Facebook ως μέλος του πανεπιστημίου του Harvard. Αρχικά δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι φοιτητές του Harvard. Το Facebook θέλει να συνομιλείτε με τους φίλους σας και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ακόμα και όταν έχετε κλειστό τον browser σας.Μαρκ ΖάκερμπεργκHarvard Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων με τις επαφές τους και να τους ειδοποιούν όταν ανανεώνουν τις προσωπικές πληροφορίες τους.

3 H εξέλιξη του Tο 2005 το δικαίωμα πρόσβασης επεκτάθηκε σε μαθητές συγκεκριμένων λυκείων και μέλη ορισμένων μαθητικών κοινοτήτων. Το 2006 η υπηρεσία έγινε προσβάσιμη σε κάθε άνθρωπο του πλανήτη που η ηλικία του ξεπερνούσε τα 13 χρόνια.

4 Το FACEBOOK στις μέρες μας Το Facebook σήμερα έχει πάνω από 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.. Eνα από τα δημοφιλέστερα web sites του πλανήτη (2ο μετά το Google ) είναι το FACEBOOK. Google Είναι η πιο διάσημη κοινωνική περιοχή δικτύωσης σε πολλές αγγλόφωνες χώρες. Το Facebook είναι ένας καλός τρόπος δικτύωσης με φίλους και γνωστούς. Παρά το ότι ενέχει κινδύνους (κυρίως για παραβίαση προσωπικών δεδομένων), ο προσεκτικός χρήστης δεν έχει πρόβλημα.

5 Το νέο FACEBOOK Το νέο Facebook έρχεται και μαζί η ολοκλήρωση του Open Graph.. Όλα ξεκίνησαν με το Like και την δυνατότητα των χρηστών να κάνουν Like σε ό,τι φωτογραφία, βίντεο, σχόλιο, status θεωρούν ενδιαφέρον. Θα προσέξατε ότι το Like είναι ρήμα αλλά και μια πράξη, κάτι που κάποιος κάνει. Καταλαβαίνετε που το πάει το Facebook...

6 Πηγές http://el.wikipedia.org/wiki/Facebook http://2.bp.blogspot.com/-Yuwnb- _GiUU/TsNYoY6HpZI/AAAAAAAAFl8/yie9 rVJKGqY/s1600/facebook.jpghttp://2.bp.blogspot.com/-Yuwnb- _GiUU/TsNYoY6HpZI/AAAAAAAAFl8/yie9 rVJKGqY/s1600/facebook.jpg http://www.manbiz.gr/wp- content/uploads/2011/01/Facebook_icon.p nghttp://www.manbiz.gr/wp- content/uploads/2011/01/Facebook_icon.p ng http://www.techgear.gr/wp- content/uploads/2011/09/facebook.pnghttp://www.techgear.gr/wp- content/uploads/2011/09/facebook.png


Κατέβασμα ppt "TO FACEBOOK Αναστασία Τσιναρίδη Σπυριδούλα Τόλιου Β’4."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google