Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΓΝΗ ΜΠΟΥΡΑ ΤΑΞΙΑ ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΓΝΗ ΜΠΟΥΡΑ ΤΑΞΙΑ ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΑΓΝΗ ΜΠΟΥΡΑ ΤΑΞΙΑ ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

3  Συνάντηση 1 η ( ): Ανάθεση ρόλων, βρήκαμε της ερωτήσεις, χρονοπρογραμματισμός.1) Πότε και από ποιον δημιουργήθηκε ; 2) Γιατί δημιουργήθηκε και που χρησιμεύει ;  Συνάντηση 2 η ( ): Χρονοπρογραμματισμός, Ανάθεση καθηκόντων.  Συνάντηση 3 η ( ): Πληροφορίες από το internet. Ερωτηματολόγια (Σύνταξη)  Συνάντηση 4 η ( ): Μοιράζουμε τα ερωτηματολόγια στο γυμνάσιο και internet cafe.  Συνάντηση 5 η ( ): Ταινία του facebook.  Συνάντηση 6 η ( ): Σύνταξη φυλλαδίου.  Συνάντηση 7 η ( ): Παρουσίαση αποτελέσματος, Σύνταξη φυλλαδίου.  Συνάντηση 8 η ( ): Ερευνητική έκθεση.  Συνάντηση 9 η ( ):Ερευνητική έκθεση.  Συνάντηση 10 η ( ): Παρουσίαση Εργασίας Ομάδας.

4  Το Facebook το δημιούργησε ο Μάρκ Ζάκερμπερκ.  Ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου του  Σήμερα έχει πάνω από 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.  Το 2006 το site άνοιξε για όλο τον κόσμο και το επόμενο βήμα ήταν να επιτραπεί στους πάντες να έχουν πρόσβαση στην ανάπτυξη εφαρμογών του Facebook.  Eίναι το δεύτερο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στο διαδίκτυο, πίσω μόνο από το Myspace από την άποψη της κυκλοφορίας.  Με πάνω από 1,5 εκατομμύρια φωτογραφίες να «φορτώνονται» καθημερινά, η ανάρτηση φωτογραφιών αποτελεί μία από τις κυριότερες χρήσεις του ιστότοπου.  Το Facebook σχεδιάζει να προχωρήσει μόνο του, τη συνέχιση της οικοδόμησης ενός από τους πιο επιτυχημένους ιστότοπους στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης.

5  Πότε το δημιουργήσαμε; 11/11/11  Πότε τα μοιράσαμε; 18/11/11  Πόσα μοιράσαμε; 57  Που τα μοιράσαμε; Γυμνάσιο και internet cafe  Πόσοι τα μοιράσατε; 4 άτομα

6

7

8

9  Στο μεγαλύτερο ποσοστό οι ερωτώμενοι χρησιμοποιούν το facebook από 0 έως 4 ώρες.  Χρησιμοποιείτε κυρίως από άτομα ηλικίας μέχρι 18 ετών.  Οι κυριότεροι λόγοι χρήσης του facebook είναι η ψυχαγωγία και η επικοινωνία.


Κατέβασμα ppt "ΑΓΝΗ ΜΠΟΥΡΑ ΤΑΞΙΑ ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google