Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΓΝΗ ΜΠΟΥΡΑ ΤΑΞΙΑ ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΓΝΗ ΜΠΟΥΡΑ ΤΑΞΙΑ ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΓΝΗ ΜΠΟΥΡΑ ΤΑΞΙΑ ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟY FACEBOOK ΑΓΝΗ ΜΠΟΥΡΑ ΤΑΞΙΑ ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

2 Χρονοπρογραμματισμοσ
Συνάντηση 1η ( ): Ανάθεση ρόλων, βρήκαμε της ερωτήσεις , χρονοπρογραμματισμός.1) Πότε και από ποιον δημιουργήθηκε ; 2) Γιατί δημιουργήθηκε και που χρησιμεύει ; Συνάντηση 2η ( ): Χρονοπρογραμματισμός , Ανάθεση καθηκόντων. Συνάντηση 3η ( ): Πληροφορίες από το internet . Ερωτηματολόγια (Σύνταξη) Συνάντηση 4η ( ): Μοιράζουμε τα ερωτηματολόγια στο γυμνάσιο και internet cafe. Συνάντηση 5η ( ): Ταινία του facebook. Συνάντηση 6η ( ): Σύνταξη φυλλαδίου. Συνάντηση 7η ( ): Παρουσίαση αποτελέσματος , Σύνταξη φυλλαδίου. Συνάντηση 8η ( ): Ερευνητική έκθεση. Συνάντηση 9η ( ):Ερευνητική έκθεση. Συνάντηση 10η ( ): Παρουσίαση Εργασίας Ομάδας.

3 Ιστορικα στοιχεια Το Facebook το δημιούργησε ο Μάρκ Ζάκερμπερκ.
Ιστορικα στοιχεια Το Facebook το δημιούργησε ο Μάρκ Ζάκερμπερκ. Ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου του 2004. Σήμερα έχει πάνω από 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Το 2006 το site άνοιξε για όλο τον κόσμο και το επόμενο βήμα ήταν να επιτραπεί στους πάντες να έχουν πρόσβαση στην ανάπτυξη εφαρμογών του Facebook. Eίναι το δεύτερο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στο διαδίκτυο, πίσω μόνο από το Myspace από την άποψη της κυκλοφορίας. Με πάνω από 1,5 εκατομμύρια φωτογραφίες να «φορτώνονται» καθημερινά, η ανάρτηση φωτογραφιών αποτελεί μία από τις κυριότερες χρήσεις του ιστότοπου. Το Facebook σχεδιάζει να προχωρήσει μόνο του, τη συνέχιση της οικοδόμησης ενός από τους πιο επιτυχημένους ιστότοπους στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης.

4 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Πότε το δημιουργήσαμε; 11/11/11
Πότε τα μοιράσαμε; 18/11/11 Πόσα μοιράσαμε; 57 Που τα μοιράσαμε; Γυμνάσιο και internet cafe Πόσοι τα μοιράσατε; 4 άτομα

5 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

6 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

7 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

8 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ Στο μεγαλύτερο ποσοστό οι ερωτώμενοι χρησιμοποιούν το facebook από 0 έως 4 ώρες. Χρησιμοποιείτε κυρίως από άτομα ηλικίας μέχρι 18 ετών. Οι κυριότεροι λόγοι χρήσης του facebook είναι η ψυχαγωγία και η επικοινωνία.


Κατέβασμα ppt "ΑΓΝΗ ΜΠΟΥΡΑ ΤΑΞΙΑ ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google