Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Facebook Ο 19χρονός Mark Zuckerberg ίδρυσε το facebook ως μέλος του πανεπιστημίου του Harvard. Αρχικά δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι φοιτητές του Harvard.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Facebook Ο 19χρονός Mark Zuckerberg ίδρυσε το facebook ως μέλος του πανεπιστημίου του Harvard. Αρχικά δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι φοιτητές του Harvard."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Facebook Ο 19χρονός Mark Zuckerberg ίδρυσε το facebook ως μέλος του πανεπιστημίου του Harvard. Αρχικά δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι φοιτητές του Harvard ενώ αργότερα επεκτάθηκε για την Ivy League. Πολύ αργότερα το δικαίωμα συμμετοχής επεκτάθηκε για όλους τους σπουδαστές πανεπιστημίων, μετά για τους μαθητές σχολείων και μετά για κάθε άνθρωπο του πλανήτη που η ηλικία του ξεπερνούσε τα 13 χρόνια.

2 ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟY FACEBOOK Στις μέρες μας, οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν καθημερινά τον ελεύθερο χρόνο τους στο Facebook. Οι νέοι σήμερα στις μέρες μας χρησιμοποιούν το Facebook για να πέρανε τον ελεύθερο χρόνο μιλώντας με τους φίλους τους, ανεβάζοντας φωτογραφίες γράφοντας στιχάκια, βλέποντας video και με διαφορές εφαρμογές τις οποίες υποστηρίζει το Facebook. Επίσης μπαίνουν στα προφίλ άλλων φίλων τους για να βρουν διάφορα νέα τους.

3 Το facebook σήμερα έχει πάνω από 69 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, κατατάσσοντας το έτσι στην λίστα ταξινόμησης του Alexa ως ένα από τα δημοφιλέστερα web site του πλανήτη. Υπολογίζετε ότι καθημερινά πάνω από 250.000 άνθρωποι γίνονται καινούργια μέλη. Επίσης το facebook είναι ένα από τα δημοφιλέστερα site για ανέβασμα φωτογραφιών με πάνω από 14 εκατομμύρια φωτογραφίες καθημερινά. Με αφορμή την δημοτικότητα του, το facebook έχει κριτικαριστεί και κατηγορηθεί σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα και τις πολιτικές απόψεις των ιδρυτών του

4 Η πορεία του FACEBOOK. Ο προφανής λόγος που το facebook δέχεται τέτοια λογοκρισία είναι το γεγονός ότι ένας 19χρονος ξεκίνησε αθώα μια ιστοσελίδα γνωριμιών που εξυπηρετούσε μια μικρή μάζα φοιτητών και μέσα σε λίγο καιρό αυτή η ιστοσελίδα έχει μετατραπεί σε μια κολοσσιαία διεθνή εταιρία που ο ιδιοκτήτης Mark Zuckerberg είναι γνωστό ότι πρόσφατα απέρριψε μία προσφορά ύψους 975 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ διαπραγματεύτηκε και πούλησε ένα μικρό ποσοστό της τάξης του 1,6% της εταιρίας στην Microsoft. Το κασέ του facebook υπολογίζετε ότι φτάνει τα 15 δισεκατομμύρια δολάρια. Απαρτίζεται πάνω από 300 υπαλλήλους και με τρομερά μεγάλα κέρδη.

5 Η αναγνώριση της προσωπικότητας των μελών του FACEBOOK. Τα μέλη του FB καθημερινά ανεβάζουν αρχεία και πληροφορίες τα όποια αντιπροσωπεύουν χαρακτηριστικά την προσωπικότητα τους. Μέσο αυτών αναγνώριζες την ποιότητα του ατόμου αυτού. Ανεβάζει καθημερινά VIDEO τα οποία φανερώνουν τα ενδιαφέροντα του φωτογραφίες οι οποίες αναδεικνύουν το style και την προσωπικότητα του και επισήμανσης οι ο ποιες δηλώνουν την καθημερινή προσωπική τους κατάσταση. Επίσης μπορούμε να διακρίνουμε το αν κάποιος έχει παρόμοιο χαρακτήρα με τον διαδικτυακό φίλο του, μέσω της επιλογής LIKE. (μου αρέσει)

6 Το facebook έχει γίνει τρόπος ζωής και ανήκει στην καθημερινότητα τους για ορισμένους (κακιά συνήθεια) http://www.youtube.com/watch?v=ulPG6ofoHMM


Κατέβασμα ppt "Facebook Ο 19χρονός Mark Zuckerberg ίδρυσε το facebook ως μέλος του πανεπιστημίου του Harvard. Αρχικά δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι φοιτητές του Harvard."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google