Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
ΟΜΑΔΑ: ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΚΟΝΤΑΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΕΚΕΖΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΙΤΣΙΟΣ

2 facebook ‘’Η συνήθεια που έγινε λατρεία’’.Μια συνήθεια που όχι μόνο έγινε λατρεία αλλά εξελίσσεται σε επιδημία σε ολόκληρο τον κόσμο.Το facebook μετρά σήμερα πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες ανά την υφήλιο και είναι από τα δημοφιλέστερα web sites του πλανήτη.

3 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ FACEBOOK?
Πρόκειται για μια κοινωνική ιστοσελίδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να κάνει πάρα πολλά πράγματα. Γνωριμίες ,παιχνίδια ,quiz είναι μερικά από τα αγαθά που προσφέρει το facebook στους ενδιαφερόμενους Η ιστοσελίδα στηρίζεται στις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι χρήστες του με τον αριθμό των φωτογραφιών να φτάνει τα 14 εκατομμύρια καθημερινά.

4 t w i t t e r Το twitter αν και social network όπως το facebook ,είναι κάτι διαφορετικό. Το twitter, είναι ουσιαστικά μια υπηρεσία αποστολής σύντομων μηνυμάτων, που μας επιτρέπει να στέλνουμε σε πολλαπλούς παραλήπτες,ένα μήνυμα.

5 Linked In Το Linked In είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο στο Ίντερνετ. Είναι δίκτυο, το οποίο εστιάζει στη διασύνδεση επαγγελματιών, με σκοπό τη διεύρυνση του επαγγελματικού τους κύκλου, τη δημιουργία νέων ευκαιριών για πώληση, την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών και την αξιοποίηση νέων ευκαιριών καριέρας. «Είμαστε αυτοί που γνωρίζουμε» λέγεται, και σίγουρα το LinkedIn είναι το απόλυτο εργαλείο διεύρυνσης και αξιοποίησης των επαγγελματικών γνωριμιών σας

6 SKYPE Το Skype είναι ένα δωρεάν και απλό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις μέσω υπολογιστών παντού στον κόσμο. Το Skype μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα. Απλά κατεβάστε το, εγγραφείτε, και σε μερικά λεπτά μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά σας, το μικρόφωνό σας καθώς και την διαδικτυακή κάμερά σας και να κάνετε κλήσεις ή και βίντεοκλήσεις με τους φίλους σας.

7 ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ SOCIAL NETWORKS
DeviantART Liverjounal Tagged Orkut CafeMum Ning My life My Yearbook


Κατέβασμα ppt "ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google