Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ανακύκλωση είναι ένα χρήσιμο πράγμα. Επειδή όταν πετάς ένα πράγμα, πηγαίνει σε ειδικά εργοστάσια και επαναχρησιμοποιείται. Έτσι κάνουμε οικονομία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ανακύκλωση είναι ένα χρήσιμο πράγμα. Επειδή όταν πετάς ένα πράγμα, πηγαίνει σε ειδικά εργοστάσια και επαναχρησιμοποιείται. Έτσι κάνουμε οικονομία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Η ανακύκλωση είναι ένα χρήσιμο πράγμα. Επειδή όταν πετάς ένα πράγμα, πηγαίνει σε ειδικά εργοστάσια και επαναχρησιμοποιείται. Έτσι κάνουμε οικονομία. Ακόμα δεν πετάμε στο περιβάλλον τα απόβλητα μας.

4 Πώς ανακυκλώνουμε το χαρτί Όταν πετάξουμε το χαρτί μας συλλέγεται από τις τοπικές αρχές. Συγκεντρώνεται στο εργοστάσιο ανακύκλωσης οπού εκεί αρχίζει η διαδικασία. Ακολουθεί το πλύσιμο και η αφαίρεση της μελάνης καθώς και το κόψιμο σε κομμάτια. Μπαίνει σε ειδικά κουτιά όπου γίνεται ο χαρτοπολτός. Με τα πολλά υλικά που θα προστεθούν διάφοροι τύποι θα δημιουργηθούν. Μετά απλώνεται σε ένα οδόστρωμα που γίνονται λεπτά φύλλα. Το χαρτί πηγαίνει για στέγνωμα κα το χαρτί είναι έτοιμο. Το χαρτί μπαίνει στον καφέ κάδο. Όταν πετάξουμε το χαρτί μας συλλέγεται από τις τοπικές αρχές. Συγκεντρώνεται στο εργοστάσιο ανακύκλωσης οπού εκεί αρχίζει η διαδικασία. Ακολουθεί το πλύσιμο και η αφαίρεση της μελάνης καθώς και το κόψιμο σε κομμάτια. Μπαίνει σε ειδικά κουτιά όπου γίνεται ο χαρτοπολτός. Με τα πολλά υλικά που θα προστεθούν διάφοροι τύποι θα δημιουργηθούν. Μετά απλώνεται σε ένα οδόστρωμα που γίνονται λεπτά φύλλα. Το χαρτί πηγαίνει για στέγνωμα κα το χαρτί είναι έτοιμο. Το χαρτί μπαίνει στον καφέ κάδο.

5

6 Πλαστικό: Το πλαστικό το βάζουμε στον στον κίτρινο κάδο. Χαρτί: Το χαρτί το βάζουμε στον καφέ κάδο. Γυαλί: Το γυαλί το πετάμε στον γαλάζιο κάδο. Αλουμίνιο: Το αλουμίνιο το ρίχνουμε στον μπλε κάδο. Ρούχα: Τα ρούχα τα ρίχνουμε στον μοβ κάδο. Τα υπόλοιπα σκουπίδια: Τα ρίχνουμε στον πράσινο κάδο.

7 Μερικά VIDEO h ttp://www.youtube.com/watch?v=gQpzVyT NZj4. h ttp://www.youtube.com/watch?v=gQpzVyT NZj4 h ttp://www.youtube.com/watch?v=gQpzVyT NZj4. h ttp://www.youtube.com/watch?v=gQpzVyT NZj4

8 Περιβάλλον!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9


Κατέβασμα ppt "Η ανακύκλωση είναι ένα χρήσιμο πράγμα. Επειδή όταν πετάς ένα πράγμα, πηγαίνει σε ειδικά εργοστάσια και επαναχρησιμοποιείται. Έτσι κάνουμε οικονομία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google