Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το περιβάλλον είναι η φύση.Τα πουλιά, τα ζώα, τα δέντρα, τα λουλούδια, η θάλασσες και τα βουνά. Το περιβάλλον είναι η γη μας, οι άνθρωποι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το περιβάλλον είναι η φύση.Τα πουλιά, τα ζώα, τα δέντρα, τα λουλούδια, η θάλασσες και τα βουνά. Το περιβάλλον είναι η γη μας, οι άνθρωποι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Το περιβάλλον είναι η φύση.Τα πουλιά, τα ζώα, τα δέντρα, τα λουλούδια, η θάλασσες και τα βουνά. Το περιβάλλον είναι η γη μας, οι άνθρωποι.

3 Λουλούδια

4 Οι θάλασσες μας

5 Η ρίζες των δέντρων

6 Το περιβάλλον το καταστρέφουμε όταν ρίχνουμε τσιγάρα στο πάτωμα, όταν ρίχνουμε σκουπίδια. Επίσης όταν κόβετε τα δέντρα και όταν ρίχνετε πετρέλαιο στα δάσοι. Αλλά μολύνεται το περιβάλλον και με τα καυσαέρια των αυτοκίνητων σας και με τα καυσαέρια των εργοστασίων.

7

8 Η κυβέρνηση μπορεί να προσθέσει κοίλους κάδους ανακυκλώσεις. Εμείς τα παιδιά μπορούμε να πετάμε τα σκουπίδια μας στους κάδους και όχι στο πάτωμα. Καλό θα ήταν να κάνουμε και ανακύκλωση.

9

10

11


Κατέβασμα ppt "Το περιβάλλον είναι η φύση.Τα πουλιά, τα ζώα, τα δέντρα, τα λουλούδια, η θάλασσες και τα βουνά. Το περιβάλλον είναι η γη μας, οι άνθρωποι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google