Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Επίσκεψη των Γ΄ τάξεων στον Κυπριακό Ανθρωπιστικό Σύνδεσμο για Παιδιά “Cans for Kids” Το “Cans for Kids” είναι ένας φιλανθρωπικός Σύνδεσμος που συλλέγει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Επίσκεψη των Γ΄ τάξεων στον Κυπριακό Ανθρωπιστικό Σύνδεσμο για Παιδιά “Cans for Kids” Το “Cans for Kids” είναι ένας φιλανθρωπικός Σύνδεσμος που συλλέγει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Επίσκεψη των Γ΄ τάξεων στον Κυπριακό Ανθρωπιστικό Σύνδεσμο για Παιδιά “Cans for Kids” Το “Cans for Kids” είναι ένας φιλανθρωπικός Σύνδεσμος που συλλέγει και ανακυκλώνει τενεκεδάκια. Τα χρήματα που παίρνει τα δίνει στο Μακάρειο νοσοκομείο για να αγοραστεί εξοπλισμός για τα άρρωστα παιδιά.

2 Εκεί είδαμε πολλά αλουμινένια τενεκεδάκια που είχε μαζέψει ο σύνδεσμος.

3 Ο κύριος Λάκης μας υποδέχτηκε και μας μίλησε για τα οφέλη της ανακύκλωσης και για τη λειτουργία του Συνδέσμου “Cans for Kids”.

4 Μας εξήγησε ότι τα τενεκεδάκια μπορεί να είναι φτιαγμένα από σίδερο ή αλουμίνιο. Μας έδειξε τη μηχανή η οποία έχει ένα μεγάλο μαγνήτη και διαχωρίζει τα αλουμινένια τενεκεδάκια από τα σιδερένια.

5 Μετά ο κύριος Λάκης έβαλε τενεκεδάκια στη μηχανή και μας έδειξε πώς δουλεύει.

6 Η συγκεκριμένη μηχανή συμπιέζει τα τενεκεδάκια και φτιάχνει κύβους που αποτελούνται από 750 τενεκεδάκια.

7 Οι κύβοι με τα τενεκεδάκια στέλνονται σε εργοστάσια στο εξωτερικό για να ανακυκλωθούν.


Κατέβασμα ppt "Επίσκεψη των Γ΄ τάξεων στον Κυπριακό Ανθρωπιστικό Σύνδεσμο για Παιδιά “Cans for Kids” Το “Cans for Kids” είναι ένας φιλανθρωπικός Σύνδεσμος που συλλέγει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google