Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τεχνικός Τεχνολογίας internet

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τεχνικός Τεχνολογίας internet"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τεχνικός Τεχνολογίας internet
Ελληνική κουζίνα ΤΣΙΟΠΤΣΙΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΟΓΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Διαθεματική Εργασία Τεχνικός Τεχνολογίας internet Τμήμα Β’ Ι.Ε.Κ. Κοζάνης Εαρινό Εξάμηνο ΚΟΖΑΝΗ

2 Ελληνική κουζίνα Παραδοσιακή κουζίνα Γνωστές Γεύσεις στο Εξωτερικό
Διάφορες Ελληνικές Γεύσεις Ελληνικά Προϊόντα Biomg κιχι Οι μοναδικές της γεύσεις είναι κάποια από τα πράγματα που κάνουν την Eλλάδα να ξεχωρίζει. Να περιμένετε πολλές γευστικές εκπλήξεις κατά τη διαμονή σας στην ΕΛΛΑΔΑ. Αντίθετα με ό,τι κοινώς πιστεύεται, θα ανακαλύψετε ότι η Ελληνική κουζίνα είναι κάτι παραπάνω από τον μουσακά, το σουβλάκι και τη χωριάτικη σαλάτα. Η ελληνική κουζίνα έχει τεράστια ποικιλία φαγητών και μπορεί να είναι μία εξαιρετικά ικανοποιητική γευστική εμπειρία τόσο για τους φίλους του κρέατος, όσο και για τους χορτοφάγους. Δε θα μπορούσε άλλωστε η κουζίνα να είναι διαφορετική στη χώρα που γέννησε τα συμπόσια και τους Επικουρικούς φιλόσοφους.Η Ελλάδα έχει μαγειρική παράδοση περίπου χρόνων.

3 Παραδοσιακή Κουζίνα Αρχαίων Γεύσεις Ελληνικές Σαλάτες
Ελληνική Κουζίνα μετά το 2004

4 Ελληνικές Σαλάτες

5 Αρχαίων γεύσεις Αρχαίων γεύσεις Τα πρώτα και μοναδικά μαθήματα ιστορίας, στην γαστρονομική σκηνή των προγόνων μας. Μια βόλτα, στην Ελλάδα της γεύσης πριν από χρόνια, με τις πιο δημοφιλείς σπεσιαλιτέ της εποχής που έχουν προσαρμοστεί στο σήμερα, με απόλυτη επιτυχία και αποδεικνύουν περίτρανα την διαχρονικότητα της Αρχαίας Ελληνικής Κουζίνας. Ότι ακριβώς έτρωγαν και με τον τρόπο που το έτρωγαν -χωρίς πιρούνι, μόνο με κουτάλι και μαχαίρι- οι Αρχαίοι Έλληνες. Η ατμόσφαιρα αρχαιοελληνική. Οι σερβιτόροι με χλαμύδες και σανδάλια,πρόθυμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας. Το ντεκόρ λιτό, χωρίς τίποτα το εξεζητημένο, παραπέμπει σε ένα πρωτόγνωρο ραντεβού σε μία Ελλάδα της γεύσης από την εποχή του Περικλή. Πιάτα της αρχαιοελληνικής κουζίνας, με την πιο ελαφριά αισθητική γεύσεων. Γιατί οι πρόγονοί μας ήξεραν να απολαμβάνουν τις γεύσεις και να συνδυάζουν τα υλικά με τρόπο μοναδικό, γνωρίζοντας παράλληλα και τα μυστικά της υγιεινής διατροφής. Οι Αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι δεν γνώριζαν τις πατάτες, το ρύζι και τη ζάχαρη, συνόδευαν το ψάρι, το κρέας ή τα λαχανικά με χοντραλεσμένο κριθάρι, πλιγούρι και μέλι

6 Ελληνική Κουζίνα μετά το 2004
 Toυ σεφ Παναγιώτη Αλεξόπουλου Οι προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ως γνωστόν δίνεται σκληρή μάχη με το χρόνο για την επίτευξη του στόχου. Τα σενάρια γύρω από την πορεία των έργων δίνουν και παίρνουν. Τα σενάρια όμως γύρω από τη φιλοξενία και διατροφή, αν και παραμένουν γκρίζα και δεν είναι οφθαλμοφανή για το ευρύ κοινό, εν τούτοις θέλουν να φανερώσουν ότι έχει γίνει μεγαλύτερη πρόοδος στα χρονοδιαγράμματα και υπάρχει πλήρης αισιοδοξία. Αισιοδοξία, διάχυτη όσον αφορά τη δυνατότητα κάλυψης των εξαιρετικά αυξημένων αναγκών. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 μοιάζουν με ένα μεγάλο σεισμό, που ως γνωστόν συνοδεύεται από προσεισμικές και μετασεισμικές δονήσεις. Ο μεγάλος αυτός «σεισμός» σίγουρα θα επηρεάσει την κουζίνα μας. Ομως «οι μετασεισμικές δονήσεις» που θα ακολουθήσουν στην ελληνική κουζίνα θα είναι καθοριστικές για το μέλλον της.

7 Ελληνικη Κουζινα μετα το 2004
Μετά το 2004 θα βιώσουμε μια δύσκολη εποχή για την ελληνική γαστρονομία. Και αυτό γιατί το ίδιο δύσκολη θα είναι η γενικότερη τουριστική εποχή με διάφορες κυρίαρχες παραμέτρους. Η πιο βασική απ' αυτές τις παραμέτρους θα είναι η πίεση για συμπίεση των τιμών, με αποτέλεσμα τα σχετικά μικρά περιθώρια κέρδους. Η μη σωστή αξιοποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων χαρακτηρίζεται ως ανεπάρκεια προβολής του τουριστικού μας προϊόντος.Η ταυτότητα λοιπόν της Ελληνικής Κουζίνας μετά το 2004 θα ενταχθεί το γενικότερο ελληνικό τουριστικό προϊόν, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αυτό το τουριστικό προϊόν σαν σύνολο, είμαι σίγουρος ότι θα εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την αγορά φθηνού μαζικού τουρισμού. Η αγορά όμως αυτή που τις δύο τελευταίες δεκαετίες είχε στηρίξει την τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας δεν θα μπορέσει μετά το 2004 να επαρκέσει και να γίνει κινητήρια δύναμη περαιτέρω ανάπτυξης, αλλά αντίθετα θα εξελιχθεί σε πηγή σοβαρών προβλημάτων με εντονότερο εκείνο της σταδιακής συμπίεσης των τιμών, που αναπόφευκτα θα οδηγήσουν σε ποιοτική υποβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών

8 Ελληνική Κουζίνα μετά το 2004
Εάν συνεκτιμήσουμε ότι το κόστος λειτουργίας μιας επαγγελματικής κουζίνας στη χώρα μας που προσπαθεί σταδιακά να προσαρμοσθεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα - καθιστά το τουριστικό μας προϊόν μη ανταγωνιστικό σε σχέση με τα τουριστικά προϊόντα άλλων χωρών, με αρκετά χαμηλότερο κόστος, στην πελατεία του φθηνού μαζικού τουρισμού... Κάτω απ' αυτές τις συνθήκες η στροφή σε κομμάτια της αγοράς με υψηλότερο οικονομικό επίπεδο θεωρείται πια μονόδρομος, από τον οποίο θα εξαρτηθεί κατά μεγάλο μέρος η επιβίωση της σωστής Ελληνικής Κουζίνας. Επομένως, η επίτευξη αυτού του στόχου αποκτά την προσαρμογή της εθνικής τουριστικής μας πολιτικής, αλλά και της πολιτικής των τουριστικών επιχειρήσεων για τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου ποιοτικά, τουριστικού προϊόντος.

9 Γνωστές Γεύσεις στο Εξωτερικό

10 Διάφορες Ελληνικές Γεύσεις

11 Ελληνικά Προϊόντα

12 Βιομαγνητικο Κιχι ΛΑΚΚΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΓΑΝΗ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΑΓΧΟΥΣ Είστε Προβληματισμένοι; Αντραλίζεστε; Νιώθετε ένα φούσκωμα και το αποδίδετε σε υπερβολική δόση μπακλαβά; Σκοντάφτετε άμα σηκωθείτε τη νύχτα προς νερού σας και νομίζετε ότι φταίγουν τα ποδάρια των φιλοξενουμένων; Αλλάζετε δρόμο μόλις δείτε μέλη συλλόγων με προσκλήσεις για το χορό τους στο χέρι, και φοβάστε ότι πάθατε αντικοινωνικότητα; Βουίζουν τα αυτιά σας και φρονείτε ότι οφείλεται στο ότι είστε ψισνοί; Είστε σα βρουκόλακας; Κοιμάστε ορθοί στη δλειά και πιστεύετε ότι λόγω υπερωριών στα σοκάκια δε χορταίνετε ύπνο; Κρουν οι φτέρνες σας και θαρρείτε ότι είναι επειδή ρίχνεστε κάθε βράδυ στο Φανό; Ζβαρνίζεστε, και λέτε ότι θα;ναι από τα απανωτά Έντεκα;

13 Βιομαγνητικο κιχι Γενικώς ... Είστε στα πρόθυρα υπερκόπωσης και νομίζετε ότι φταίει η τυράννια της Αποκριάς; Λάθος! Δυστυχώς πάσχετε κι εσείς από ... ΑΣΤΡΙΚΗ ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ¨ Αστάθεια ¨ Σβάρντσμα τα ποδάρια. ¨ Κόκκινα μάτια ¨ Αντράλα ¨ Υπνηλία τις πρωϊνές ώρες. ¨ Εριστικότητα άμα σε ξυπνούν για δλειά. ¨ Υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ στα ούρα. ¨ Τάση για σιουρδίτκα. ¨ Σκλήκια στον κώλο, άμα ακούσεις την Πανδώρα. Φίλοι ασθενείς, μην πανικοβάλλεσθε ... Τώρα υπάρχει θεραπεία ! ΒΙΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΗΧΙ ! Το σπιράλ ιλιάτσι για όλα τα ζαράλια!

14 Βιομαγνητικο κιχι Πρόκειται για ένα εντελώς νέο σκεύασμα, προϊόν μακροχρονίων ερευνών του αστροφυσικού-κιχολόγου κ. Κουκόλη Τζούφου πάνω στην κλίση των χορευτών στους Φανούς και την απόκλισή τους από τους άξονες των πλανητών, το οποίο αναμένεται να φέρει επανάσταση στο χώρο της ιατρικής και της αρτοποιίας. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : Αλεύρι (χωρίς μπάμπαλα, για να μην επηρεάζονται τα μαγνητικά πεδία), χλωριούχο νάτριο, Η2Ο, Ourda, λιπαντικές ουσίες (κυρίως bio-ligda). ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ: Τσιούτσιανου (S), Γνουμκό (Μ), Χουρτασκό (L), Ένα κι στου χουράφ΄ (XL). ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Καταπολεμά κυρίως την άχαρα και απορροφά τις κούπες. ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Ιδιαίτερα επικίνδυνο άμα πέσει πάνω από σιροπιαστά. Κίνδυνος ν’ απολύκετε τα μπλάρια. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ: Τμήμα Αστρικών Ερευνών του Λάκκου (τέως Κεραστάρι)

15 Βιομαγνητικο κιχι Προσοχή ! Με κάθε Β/Μ κιχί, δώρο μια χαρτοπετσέτα ! Μην κλώθιστι ! Περιορισμένος αριθμός ζεστών τεμαχίων. Για παραγγελίες εκτός διευρυμένου Δήμου : Τηλ: (ροζ μοντέλο) ¤30/ SΝΙ΄ Fax: 24610/ 23818, κα Ματιώ (Αρχίατρος) Internet : Οι υπόλοιποι Να κουπιάστι!!!                                                                                  


Κατέβασμα ppt "Τεχνικός Τεχνολογίας internet"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google