Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΩΚΡΑΤΗΣ-COMENIUS Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Γ΄ ΤΑΞΗ Αθανάσιος Παπίας Στόχος είναι να εμπεδώσουν οι μαθητές την αρχή, ότι με την παρέμβαση.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΩΚΡΑΤΗΣ-COMENIUS Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Γ΄ ΤΑΞΗ Αθανάσιος Παπίας Στόχος είναι να εμπεδώσουν οι μαθητές την αρχή, ότι με την παρέμβαση."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΩΚΡΑΤΗΣ-COMENIUS Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Γ΄ ΤΑΞΗ 2008-09 Αθανάσιος Παπίας Στόχος είναι να εμπεδώσουν οι μαθητές την αρχή, ότι με την παρέμβαση του ανθρώπου μπορεί να βελτιωθεί το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζει, αλλά όμως εξίσου μπορεί αυτή η παρέμβαση να έχει και καταστροφικές συνέπειες

2 Η προσέγγιση στο θέμα αυτό έγινε από κάποια κείμενα και ποιήματα στο μάθημα της Γλώσσας. Ο κορμός του σχεδίου εργασίας στήθηκε γύρω από το τραγούδι του Μ. Χατζιδάκι σε ποίηση Ν. Γκάτσου

3 Το ποίημα αυτό αναφέρεται στην Ελευσίνα. Στο πώς έχει επιβαρυνθεί στις μέρες μας περιβαλλοντικά και αισθητικά το μέρος αυτό. Πώς ήταν κάποτε στην αρχαία Ελλάδα ως τοπίο και ως χώρος ιερός(Ελευσίνια Μυστήρια). Σε αυτή την αντίθεση, του τότε με το τώρα, τα παιδιά ευαισθητοποιούνται και θέλουν να αποφύγουν να γίνει κάτι αντίστοιχο στον τόπο τους.

4 Έτσι θέλουν τα παιδιά να γίνει ο δικός τους δημόσιος χώρος και όχι όπως ζωγράφισαν το αντίθετο.

5

6

7

8


Κατέβασμα ppt "ΣΩΚΡΑΤΗΣ-COMENIUS Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Γ΄ ΤΑΞΗ Αθανάσιος Παπίας Στόχος είναι να εμπεδώσουν οι μαθητές την αρχή, ότι με την παρέμβαση."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google