Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μάθημα Μουσικής Ενότητα: Χρώματα της Αγάπης (Αγάπη για τη Φύση) Παρουσίαση του τραγουδιού ≪ Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα ≫ με φωτογραφικό υλικό Αγάπη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μάθημα Μουσικής Ενότητα: Χρώματα της Αγάπης (Αγάπη για τη Φύση) Παρουσίαση του τραγουδιού ≪ Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα ≫ με φωτογραφικό υλικό Αγάπη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μάθημα Μουσικής Ενότητα: Χρώματα της Αγάπης (Αγάπη για τη Φύση) Παρουσίαση του τραγουδιού ≪ Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα ≫ με φωτογραφικό υλικό Αγάπη Γουρουφίδου, A1

2 Το θέμα του τραγουδιού είναι η φύση και πιο συγκεκριμένα η μόλυνση του περιβάλλοντος.

3 Το τραγούδι μας μιλάει για τη ρύπανση του περιβάλλοντος, αλλά και για το ότι ενώ ο πλανήτης μας καταστρέφεται εμείς δεν ενδιαφερόμαστε.

4 Το τραγούδι μου δημιουργεί το συναίσθημα της λύπης, αλλά σε κάποια σημεία και το συναίσθημα της ελπίδας, ότι είναι δυνατό να σωθεί ο κόσμος μας.

5 Επίσης είναι ένα ελληνικό ροκ τραγούδι. Η ελληνική ροκ μουσική εισήλθε στην Ελλάδα στα μέσα της δεκαετίας του ’60 και αποτελεί την ελληνική εκδοχή της ροκ μουσικής η οποία εμφανίστηκε πρώτη φορά στη Αμερική και στην Αγγλία.

6 Ο Φίλλιπος Πλιάτσικας γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολούταν με τη μουσική από τα 12 του. Στην αρχή αποτελούσε μέλος των Πυξ Λαξ μέχρι το 2004, ενώ τώρα κάνει σόλο καριέρα.

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24


Κατέβασμα ppt "Μάθημα Μουσικής Ενότητα: Χρώματα της Αγάπης (Αγάπη για τη Φύση) Παρουσίαση του τραγουδιού ≪ Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα ≫ με φωτογραφικό υλικό Αγάπη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google