Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΚΕΤΑΣ ΤΟΥ ΚΤHΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΚΕΤΑΣ ΤΟΥ ΚΤHΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΚΕΤΑΣ ΤΟΥ ΚΤHΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2014-2015 ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

2 ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ να μάθουν τι είναι μοντελισμός να αναπαραστήσουν υπό κλίμακα το κτίριο του σχολείου, με όσο το δυνατόν πιο πιστό τρόπο. να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες και δεξιότητες να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά τους να εξασκήσουν την παρατηρητικότητά τους, τη φαντασία τους, την επιμονή και υπομονή τους Οι μαθητές :

3 να αποκομίσουν τη χαρά της δημιουργίας και της γνώσης. να μάθουν να συνεργάζονται και να αναπτύσσουν ομαδικό πνεύμα να μάθουν, μέσω αναζήτησης πηγών, την ιστορία του σχολείου και να παρουσιάσουν στο τέλος, το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους.

4 ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ είναι μια κοινωνική επαφή μεταξύ φίλων που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη της συνεργασίας και του ανταγωνισμού. είναι ένας συνδυασμός ασχολιών και χόμπι, τέχνης και αθλήματος ενώ παράλληλα είναι και ένας τρόπος ψυχαγωγίας. εξασκεί το μυαλό και καλλιεργεί τη δημιουργική σκέψη. προσφέρει ανεκτίμητες ιστορικές γνώσεις μέσω συλλογής πληροφοριών

5 ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η ομάδα των υλικών ( Παναγιώτης Τσούκας, Μαριλένα Γιαννακοπούλου, Ταξιάρχης Βαφέας, Στρατής Νιάνιος) Η ομάδα της κατασκευής ( Αλεξάνδρα Ακριώτη, Συμεών Σιταράς, Δέσποινα Μανδαλοπούλου, Ευγενία Μανδαλοπούλου, Ευστράτιος Χαβρανλής ) Η ομάδα του βαψίματος ( Πάτροκλος Χατζηλάμπρου, Αθανάσιος Πετρέλλης, Μαριάνθη Δεληγιάννη, Χαρά Τσουλλέλη, Βαρβάρα Χρήστου) H ομάδα της συγγραφής της εργασίας ( Αλεξάνδρα Σαντορινιού, Αφροδίτη Χατζηλία, Αγγελική Κρητικοπούλου, Μαρία Ρωμανού)

6 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Το κτήριο είναι χωροθετημένο στον άξονα βορά νότου με την κύρια όψη προσανατολισμένη στα ανατολικά.

7 Το κεντρικό τμήμα είναι διώροφο με τριμερή διάταξη και πρόσοψη, αετωματική επίσκεψη και δωρικό πρόπυλο. Εκατέρωθεν του αναπτύσσονται συμμετρικά δύο ισόγειες πτέρυγες. Η κεραμοσκεπή είναι τετράριχτη στο κεντρικό τμήμα και δίρριχτη στις πτέρυγες.

8 Σ ΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

9

10

11

12

13

14

15

16 Ο Ι Ε ΜΠΕΙΡΙΕΣ Μέσα από αυτή την εργασία αποκτήσαμε διάφορες και καινούριες εμπειρίες : δεξιοτεχνία στις κατασκευές. ανεκτίμητες ιστορικές γνώσεις. Ψυχαγωγία και διασκέδαση. Καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος. Ανάπτυξη κριτικής σκέψης. Συναναστροφές με νέα πρόσωπα.

17 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ  ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΤΟΜΟΣ ΚΑ,ΜΥΤΙΛΗΝΗ 2006 ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ISSN 10107371

18 Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.


Κατέβασμα ppt "ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΚΕΤΑΣ ΤΟΥ ΚΤHΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google