Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Υλικά : 1 κιλό κρέας 3 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές βιτάμ αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση : Ξεθερμίζουμε το κρέας, το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε μια λαδόκολλα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Υλικά : 1 κιλό κρέας 3 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές βιτάμ αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση : Ξεθερμίζουμε το κρέας, το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε μια λαδόκολλα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Υλικά : 1 κιλό κρέας 3 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές βιτάμ αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση : Ξεθερμίζουμε το κρέας, το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε μια λαδόκολλα. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και σκόρδο. Αλείφουμε το κρέας με βιτάμ και το τυλίγουμε. Το τοποθετούμε στη γάστρα και το ψήνουμε για δυόμιση ώρες.

3 Υλικά : Μισό κιλό κρέας 2 ½ ποτήρια νερού κρασί κόκκινο 2 φύλλα δάφνης 3 σκελίδες σκόρδο Αλάτι, πιπέρι Μπαχάρι Κανέλα 2 κουταλιές της σούπας ντομάτα πελτέ 1 ποτήρι κρασιού λάδι 5 ποτήρια νερό Εκτέλεση: Βάζουμε το κρέας από το βράδυ της προηγούμενης μέρας στο κρασί, τα δαφνόφυλλα και το αφήνουμε. Έπειτα την επόμενη μέρα πλένουμε και τσιγαρίζουμε το κρέας. Ρίχνουμε ξανά μισό ποτήρι κρασί, το ψιλοκομμένο σκόρδο, το μπαχάρι, την κανέλα, το αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε και στο τέλος ρίχνουμε την ντομάτα και το νερό. Βράζουμε για μια ώρα. Σερβίρεται με ρύζι ή πατάτες.

4 Υλικά : 1 κιλό πιπεριές πράσινες 1 κούπα λάδι 1 κιλό λουκάνικο χωριάτικο 2-3 ντομάτες ώριμες 2 κουταλιές πελτέ Αλάτι, πιπέρι και ρίγανη 3 ποτήρια νερό Εκτέλεση : Ρίχνουμε το λάδι στη κατσαρόλα να ζεσταθεί. Κατόπιν προσθέτουμε το λουκάνικο και περιμένουμε να τσιγαριστεί, ενώ ενδιάμεσα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τις πιπεριές και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, τις ντομάτες, το νερό και τον πελτέ. Αφήνουμε να ψηθεί για μια ώρα περίπου

5 Υλικά 1.5 κιλό κατσικάκι (μπούτι) 1 κούπα λάδι 1 κιλό κρεμμυδάκια φρέσκα 1 κιλό μαρούλια 1 ματσάκι άνηθο Αλάτι, πιπέρι 1 αυγό, χυμό από 2 λεμόνια Εκτέλεση Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας. Προσθέτουμε αλάτι- πιπέρι και νερό να το σκεπάζει καλά. Αφήνουμε να βράσει για μισή ώρα. Μετά βγάζουμε το κρέας και ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα κρεμμυδάκια και τα μαρούλια και τον άνηθο, τα οποία έχουμε καθαρίσει και πλύνει καλά και κόψει σε μικρά κομματάκια και αφήνουμε να μαραθούν. Στο μεταξύ βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα το κρέας πάνω από τα χόρτα. Αφήνουμε να βράσουν για μία ώρα περίπου. Αν χρειάζεται προσθέτουμε νερό, αλάτι και πιπέρι. Αφού βράσουν όλα καλά αυγοκόβουμε(χτυπάμε το αυγό και ρίχνουμε το λεμόνι και ζωμό από το φαγητό ανακατεύοντας συνεχώς). Αφήνουμε να σιγοβράσει δύο-τρία λεπτά και κλείνουμε τη φωτιά.

6 Υλικά : 1 κοτόπουλο 3 μεγάλα κρεμμύδια Τα συκωτάκια από το κοτόπουλο 1 χούφτα καρύδια 20 κάστανα ψημένα Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση : Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε τα συκωτάκια και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσει έως ότου τελειώσει το νερό. Προσθέτουμε τα καρύδια και τα κάστανα. Γεμίζουμε το κοτόπουλο με τη γέμιση και με ένα βελόνι και μια κλωστή «κλείνουμε» το κοτόπουλο. Έπειτα βράζουμε το κοτόπουλο για 2 περίπου ώρες. Αν θέλουμε το βάζουμε σε ένα πυρέξ και το ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.

7 Υλικά : 500γρ κιμά Έντερα Πνευμόνι Καρδιά 3 κρεμμυδάκια 1 κούπα ρύζι Αλάτι και πιπέρι Μάραθο και λίγο μαϊντανό Ντομάτα και λαδι Εκτέλεση : Βράζουμε το πνευμόνι και την καρδιά. Τα κόβουμε ψιλά κομματάκια. Βάζουμε το κιμά, το πνευμόνι, την καρδιά και τα άλλα υλικά. Λίγο ντομάτα και λάδι και τα ζυμώνουμε. Παίρνουμε το έντερο και με ένα χωνί αρχίζουμε και τα γεμίζουμε με τη σύβραση που κάναμε.

8 Υλικά : 1 κιλό χταπόδι ½ κιλό κοφτό μακαρόνι 2 κρεμμύδια 3-4 ντομάτες ψιλοκομμένες 200γρ. Φυτίνη ή λάδι Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τσιγαρίζουμε ρο κρεμμύδι στη φυτίνη και ρίχνουμε το χταπόδι, την ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε το ανάλογο νερό και αφήνουμε να βράσουν καλά. Πριν το χταπόδι καλοψηθεί, ρίχνουμε τα μακαρόνια και αφήνουμε να βράσουν μαζί για 10-15 λεπτά.

9


Κατέβασμα ppt "Υλικά : 1 κιλό κρέας 3 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές βιτάμ αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση : Ξεθερμίζουμε το κρέας, το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε μια λαδόκολλα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google