Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σεπτέμβρης 2015 ΣΤ’2.. Η συγγραφέας του βιβλίου είναι η Ζωρζ Σαρή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σεπτέμβρης 2015 ΣΤ’2.. Η συγγραφέας του βιβλίου είναι η Ζωρζ Σαρή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σεπτέμβρης 2015 ΣΤ’2.

2 Η συγγραφέας του βιβλίου είναι η Ζωρζ Σαρή.

3 Το βιβλίο που διάβασα ήταν φανταστικό και είχε πολύ πλακά. Είναι για μια γάτα που την λένε κυρία κλοκλό που θέλει να είναι πάντα η πιο ξεχωριστή και όμως πάντα χαμένη βγαίνει.

4

5  Η κυρία κλοκλό είναι μια γάτα που θέλει να ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας, συνεχώς αγοράζει άχρηστα πράγματα και κοκορεύεται στις φίλες της. Και όμως όλο χαμένη βγαίνει.

6 Η κυρία κλοκλό είχε και μια κρυφή αδελφή, που την λένε κυρία κλικλί. Μια μέρα έμαθε ότι η κυρία κλοκλό είναι η δίδυμη αδελφή της. Και αποφάσισε να την επισκεφτεί και την συνάντησε στον δρόμο πήγαν στο σπίτι της και συζήτησαν. Και απο τότε όλα τα έκαναν παρέα.

7 Στο τέλος η κυρία κλοκλό κατάλαβε ότι δεν ήταν σωστό να κοκορεύεται και να λέει ότι είναι η καλύτερη και από τότε δεν ξαναφέρθηκε έτσι.

8 Στο τέλος η κυρία κλοκλό δεν άλλαξε καθόλου και κανείς πλέον δεν την έκανε παρέα.

9 Το βιβλίο που διάβασα μου άρεσε παρά πολύ, οι εικόνες του είναι φανταστικές και το εξώφυλλο είναι πολύ αστείο.

10  Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΡΙΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΖΩΡΖ ΣΑΡΗ [ ) ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 1925 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΑΛΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΪΒΑΛΙ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ, ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ 1940.23 ΜΑΪΟΥ1925ΑΘΗΝΑΣΕΝΕΓΑΛΗΑΪΒΑΛΙΕΛΛΑΔΑΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ 1940  Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΡΙΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΖΩΡΖ ΣΑΡΗ [ ) ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 1925 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΑΛΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΪΒΑΛΙ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ, ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ 1940.23 ΜΑΪΟΥ1925ΑΘΗΝΑΣΕΝΕΓΑΛΗΑΪΒΑΛΙΕΛΛΑΔΑΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ 1940

11  ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΖΩΡΖ ΣΑΡΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΝ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ: «ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ». «ΑΠΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΣΑ. ΘΡΗΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΟΜΩΣ. ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ, Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ». Πεθανε στις 6 Ιουνιου σε ηλικια 87 ετων.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΕΠΟΝ


Κατέβασμα ppt "Σεπτέμβρης 2015 ΣΤ’2.. Η συγγραφέας του βιβλίου είναι η Ζωρζ Σαρή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google