Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ Ο Διονύσης Μακρής ή αλλιώς Διονύσης Συντριβάνης γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου1982 στη Θεσσαλονίκη!Συμμετείχε στο ελληνικό talent show Dream.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ Ο Διονύσης Μακρής ή αλλιώς Διονύσης Συντριβάνης γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου1982 στη Θεσσαλονίκη!Συμμετείχε στο ελληνικό talent show Dream."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ Ο Διονύσης Μακρής ή αλλιώς Διονύσης Συντριβάνης γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου1982 στη Θεσσαλονίκη!Συμμετείχε στο ελληνικό talent show Dream Show! To 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο του Αlbum με τιτλο:AΠΟΛΑΥΣΗ...

2 Πρόκειται για 13 κομμάτια που μουσικά υπογράφει ο Βαγγέλης Τούντας,ένα ο Μάριος Ψιμόπουλος ενώ τους στίχους υπογράφει η Εύη Δρούτσα! Κυκλοφορεί απο τη Sony BMG!

3 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ!!!! *Παίζει τουμπερλέκι και μπουζούκι!Τις πρώτες νότες έμαθε απο τον λατρεμένο του πατέρα! *Στη Θεσσαλονίκη έπαιζε σε μια ομάδα μπάσκετ! *Πηγαίνει συνεχώς στο γήπεδο να δεί την αγαπημένη του ομάδα τον ΠΑΟΚ!

4 *Αγαπημένο του δικό του κομμάτι είναι το "Φοβάμαι που είμαι ευτυχισμένος" *Λατρεύει τη μαμά του και την αδερφή του! *Αγαπάει την περιοχή που γεννήθηκε και μεγάλωσε(Κάτω Τούμπα) *Έχει πολύ χιούμορ και πάντα κάνει πλάκες σε όλους

5 Καπνίζει Marlboro Lights(μικρά παιδιά μη βλέπετε)
*Καπνίζει Marlboro Lights(μικρά παιδιά μη βλέπετε) *Οδηγάει ένα Audi και ένα porsche! *Το καμαρίνι του είναι γεμάτο με πράγματα του ΠΑΟΚ καθώς και με φυλαχτά και εικόνες! *Σπεσιαλιτε του είναι η σοκολατόπιτα!

6 Αγαπημένα του χρώματα είναι το μαύρο,το άσπρο και το κόκκινο
*Αγαπημένα του χρώματα είναι το μαύρο,το άσπρο και το κόκκινο! *Είναι υδροχόος στο ζώδιο! *Του αρέσει να ταξιδεύει με το σκάφος και θέλει να πάει στην......Πολυνησία!(παρέα με τον σάντρο και τον πετρουήλ) *Mικρός πήγαινε στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Τούμπας (αγ.θεράποντα)!

7 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΑΤΑΚΕΣ!!! *Ασπρόμαυρη Ζωή *yoko tsoko *αμααααν *Δικιά μου είναι η ζωή και με ανήκει! *Εγώ είμαι μάτια μου απο την Κάτω Τούμπα! *Τι με λες

8 Είμαι full ερωτευμένος με την παρτάρα σου
*Είμαι full ερωτευμένος με την παρτάρα σου! *Που στολίζεσαι και βγαίνεις στο ROMEO θα πηγαίνεις. *Τικ Τακ Τικ Τακ Τικ Τακ. *Κι αν μέχεις κάνει κερατά πες το μου να το ξέρω! *Πάμε και με την κόρη του καραβοκύρη...

9 ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όταν μιλάει για τον πατέρα του η φωνή του χαμηλώνει. Δ Ι Ο Ν Υ Σ Η Σ: Απο τη στιγμή που τον έχασα τραγουδάω μόνο γι'αυτόν γιατί μερικά χρόνια πριν ήταν ο μόνος που πίστευε σε μένα!


Κατέβασμα ppt "ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ Ο Διονύσης Μακρής ή αλλιώς Διονύσης Συντριβάνης γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου1982 στη Θεσσαλονίκη!Συμμετείχε στο ελληνικό talent show Dream."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google