Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣΚΠΓΔΞΛΔΟ ΝΟΜΣΡΡ ΝΤΕΚΤΑΣΥΟΓΑΟ ΟΡΥΥΦΓΑΡΡΒΤΣ ΟΟΑΠΓΙΛΚΦΔΟΦ ΥΤΓΡΨΟΑΙΗΝΥΥ ΜΙΟΟΒΣΜΑΩΒΜΓ ΕΕΡΣΝΗΙΡΥΩΕΕ ΝΡΑΗΑΛΝΗΕΦΝΣ ΟΡΣΓΣΙΑΚΒ ΓΟΤ ΙΥΓΔΩΑΠΒΨΑΙΥ ΤΕΔΔΩΣΗΒΛΣΨΘ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣΚΠΓΔΞΛΔΟ ΝΟΜΣΡΡ ΝΤΕΚΤΑΣΥΟΓΑΟ ΟΡΥΥΦΓΑΡΡΒΤΣ ΟΟΑΠΓΙΛΚΦΔΟΦ ΥΤΓΡΨΟΑΙΗΝΥΥ ΜΙΟΟΒΣΜΑΩΒΜΓ ΕΕΡΣΝΗΙΡΥΩΕΕ ΝΡΑΗΑΛΝΗΕΦΝΣ ΟΡΣΓΣΙΑΚΒ ΓΟΤ ΙΥΓΔΩΑΠΒΨΑΙΥ ΤΕΔΔΩΣΗΒΛΣΨΘ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣΚΠΓΔΞΛΔΟ ΝΟΜΣΡΡ ΝΤΕΚΤΑΣΥΟΓΑΟ ΟΡΥΥΦΓΑΡΡΒΤΣ ΟΟΑΠΓΙΛΚΦΔΟΦ ΥΤΓΡΨΟΑΙΗΝΥΥ ΜΙΟΟΒΣΜΑΩΒΜΓ ΕΕΡΣΝΗΙΡΥΩΕΕ ΝΡΑΗΑΛΝΗΕΦΝΣ ΟΡΣΓΣΙΑΚΒ ΓΟΤ ΙΥΓΔΩΑΠΒΨΑΙΥ ΤΕΔΔΩΣΗΒΛΣΨΘ

3 ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

4 ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ 1974 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ KAI THN ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ. Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ 1974 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ KAI THN ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ.

5 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

6 Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ, ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΙΣΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ. ΟΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΓΝΟΜΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ, ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΙΣΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ. ΟΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΓΝΟΜΟΝΟΥΜΕ.

7 Η ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟΣ


Κατέβασμα ppt "ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣΚΠΓΔΞΛΔΟ ΝΟΜΣΡΡ ΝΤΕΚΤΑΣΥΟΓΑΟ ΟΡΥΥΦΓΑΡΡΒΤΣ ΟΟΑΠΓΙΛΚΦΔΟΦ ΥΤΓΡΨΟΑΙΗΝΥΥ ΜΙΟΟΒΣΜΑΩΒΜΓ ΕΕΡΣΝΗΙΡΥΩΕΕ ΝΡΑΗΑΛΝΗΕΦΝΣ ΟΡΣΓΣΙΑΚΒ ΓΟΤ ΙΥΓΔΩΑΠΒΨΑΙΥ ΤΕΔΔΩΣΗΒΛΣΨΘ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google