Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΧΙΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΧΙΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2009 - 2010.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΧΙΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΧΙΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2009 - 2010."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΧΙΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΧΙΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

2  Πήγαμε να μαζέψουμε τα σκουπίδια και να καθαρίσουμε την ακτή στην προσπάθειά μας να συμμετέχουμε στην βελτίωση του περιβάλλοντος.  Ξεχωρίσαμε τα σκουπίδια σε ανακυκλώσιμα υλικά και μη.  Καταγράψαμε τα υλικά που μαζέψαμε.  Φεύγοντας αφήσαμε πίσω μας μια καθαρή και όμορφη παραλία.

3 ΠΛ. ΣΑΚΟΥΛΕΣΠΛ. ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝΚΑΠΑΚΙΑΚΑΛΑΜΑΚΙΑΤΣΙΓΑΡΑΣΧΟΙΝΙΑ ΣΤ ΣΤ ΣΤ ΣΤ ΣΤ ΣΤ

4

5  Η Παραλία ήταν γεμάτη με πολλά σκουπίδια κάθε είδους.  Καταλάβαμε πόσο άσχημο είναι αλλά και κακό για το περιβάλλον φεύγοντας να αφήνουμε τα σκουπίδια μας στην παραλία.


Κατέβασμα ppt "ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΧΙΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΧΙΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2009 - 2010."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google