Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1 Θεματικό αντικείμενο  Σχεδίαση αλγορίθμων  Διατύπωση αλγορίθμων σε γλώσσα προγραμματισμού Γ΄ τάξη Γενικού Λυκείου Οικονομία και Πληροφορική Ανάπτυξη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1 Θεματικό αντικείμενο  Σχεδίαση αλγορίθμων  Διατύπωση αλγορίθμων σε γλώσσα προγραμματισμού Γ΄ τάξη Γενικού Λυκείου Οικονομία και Πληροφορική Ανάπτυξη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1 Θεματικό αντικείμενο  Σχεδίαση αλγορίθμων  Διατύπωση αλγορίθμων σε γλώσσα προγραμματισμού Γ΄ τάξη Γενικού Λυκείου Οικονομία και Πληροφορική Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον (ΑΕΠΠ)

2 2  Διδάσκεται 2 ώρες εβδομαδιαίως  Περιλαμβάνει θεωρία και ασκήσεις  Θα γράψουμε 3 προειδοποιημένα δοκίμια αξιολόγησης σε κάθε τετράμηνο (2 τεστ και 1 διαγώνισμα)  Θα ανατίθενται ασκήσεις για το σπίτι

3 3 Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον (ΑΕΠΠ) Κάθε φορά που ο καθηγητής διδάσκει καινούρια ενότητα: διαβάζω προσεκτικά την καινούρια ενότητα, σημειώνοντας ό, τι δεν καταλαβαίνω. ρωτάω τον καθηγητή μόλις τον συναντήσω στο σχολείο (εκτός μαθήματος) προσπαθώ 2-3 φορές να αποστηθίσω τη σχετική θεωρία. Η οριστική αποστήθιση της θεωρίας μπορεί να γίνει στο προγραμματισμένο τεστ.

4 4 Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον (ΑΕΠΠ) Κάθε φορά που πρέπει να λύσω καινούριες ασκήσεις: μελετάω τις ασκήσεις που λύσαμε στον πίνακα, προσπαθώντας να τις καταλάβω. Αν δεν τις καταλάβω πρέπει να βρω άμεσα τον καθηγητή και να τον ρωτήσω σχετικά. αφού έχω καταλάβει τις ασκήσεις του πίνακα, αρχίζω να λύνω τις καινούριες, συμβουλευόμενος συνεχώς τα παραδείγματα από τον πίνακα.

5 5 Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον (ΑΕΠΠ) Κάθε φορά που κάνω επανάληψη στο ΑΕΠΠ Φροντίζω να κάνω επανάληψη στο ΑΕΠΠ όσο πιο συχνά μπορώ (κάθε εβομάδα)! Ξαναλύνω όλες τις ασκήσεις από την αρχή του φυλλαδίου. Τις ελέγχω μόνος μου συγκρίνοντάς τις με τις διορθωμένες από τον καθηγητή. Σημειώνω τις ασκήσεις που με μπερδεύουν και ρωτάω συγκεκριμένα τον καθηγητή (εκτός μαθήματος) Τις ασκήσεις που έχω κατακτήσει, τις σημειώνω με ένα διακριτικό σημάδι στο φυλλάδιο για να μην ασχοληθώ ξανά μαζί τους Η μελέτη θέλει δέσμευση και οργάνωση! Μελετάω ΑΕΠΠ σε κάθε ευκαιρία! Όχι μόνο όταν έχω την επομένη μέρα μάθημα ΑΕΠΠ!

6 6 Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον (ΑΕΠΠ) Τι θα κερδίσω από αυτό το μάθημα αν δεν ασχοληθώ με τον προγραμματισμό επαγγελματικά; Θα αναπτύξετε αναλυτική σκέψη και συνθετική ικανότητα Θα καλλιεργήσετε την αυστηρότητα και τη σαφήνεια στην έκφραση και στην διατύπωση Θα αισθανθείτε απίστευτα δημιουργικοί!!!

7 7 Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον (ΑΕΠΠ) Διδακτέα και εξεταστέα ύλη: 2.1, 2.3, 2.4 (εκτός την εντολή Επίλεξε) 3.2-3.7, 3.9 5.1, 5.3 6.3-6.4, 6.7 Κεφ. 7 8.1.1, 8.2 Κεφ. 9 10.1-10.6


Κατέβασμα ppt "1 Θεματικό αντικείμενο  Σχεδίαση αλγορίθμων  Διατύπωση αλγορίθμων σε γλώσσα προγραμματισμού Γ΄ τάξη Γενικού Λυκείου Οικονομία και Πληροφορική Ανάπτυξη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google