Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

F1 in Schools. Το F1 in Schools υλοποιείται σήμερα σε περισσότερες από 30 χώρες και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς... F1 in Schools – Ένας Διεθνής Μαθητικός.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "F1 in Schools. Το F1 in Schools υλοποιείται σήμερα σε περισσότερες από 30 χώρες και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς... F1 in Schools – Ένας Διεθνής Μαθητικός."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 F1 in Schools

2 Το F1 in Schools υλοποιείται σήμερα σε περισσότερες από 30 χώρες και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς... F1 in Schools – Ένας Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός

3 Το F1 in Schools είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός στον κόσμο για την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τις Φυσικές Επιστήμες, Νέες Τεχνολογίες, Μηχανική και Μαθηματικά (βλέπετε STEM Education).

4 Το F1 in Schools είναι μια εμπειρία που μπορεί να αλλάξει την ζωή των μαθητών …

5 Ο διαγωνισμός F1 in Schools έχει γίνει μια συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία τα τελευταία 12 έτη, προσελκύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον των μαθητών λόγω της γοητείας που δημιουργεί το δημοφιλές σπορ της Formula 1.

6

7

8

9

10 Τι είναι ο Διαγωνισμός F1 in Schools?

11 Το F1 in Schools Είναι ένας διαθεματικός/διεπιστημονικός διαγωνισμός. Μαθητές ηλικίας από 9 έως 19 ετών καταπιάνονται με δραστηριότητες σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων. Οι μαθητές χρησιμοποιούν λογισμικό CAD/CAM και συνεργάζονται μεταξύ τους προκειμένου να σχεδιάσουν, αναλύσουν, κατασκευάσουν, ελέγξουν και στη συνέχεια συναγωνιστούν με μικρά μοντέλα F1 αυτοκινήτων από ξύλο balsa και ωθούμενα από φυσίγγια πεπιεσμένου αέρα.

12 F1 in Schools – Στάδια Υλοποίησης: 1. Επιχειρηματικό Σχέδιο Συμμετοχής Ομάδας; 2. Σχεδιασμός F1 Αυτοκινήτου 3. Ανάλυση Χαρακτηριστικών 4. Κατασκευή F1 Αυτοκινήτου από ξύλο Balsa 5. Έλεγχος σε Aεροσήραγγα 6. Αγώνες σε πίστα μήκους 24m

13 Επιχειρηματικό Σχέδιο Συμμετοχής Οι μαθητές δουλεύουν σε ομάδες για να εκπονήσουν ένα Τεχνικό και Εμπορικό Πλάνο Ενεργειών Συμμετοχής τους.

14 Σχεδιασμός F1 Αυτοκινήτου Οι μαθητές χρησιμοποιούν βιομηχανικό λογισμικό CAD για να σχεδιάσουν το F1 Αυτοκίνητο της ομάδας τους.

15 Ανάλυση Χαρακτηριστικών Μια διαδικασία που ενισχύει το ενδιαφέρον των μαθητών για την εκπαίδευση σε STEM, ήτοι για τις Φυσικές Επιστήμες (Science), Νέες Τεχνολογίες (Technology), Μηχανική (Engineering) και Μαθηματικά (Maths).

16 Κατασκευή F1 Αυτοκινήτου Οι μαθητές κατασκευάζουν τo F1 Αυτοκίνητο από ξύλο balsa και κατανοούν έννοιες όπως Κατασκευή Βιομηχανικών Προϊόντων και Μηχανική των Υλικών.

17 Έλεγχος F1 Αυτοκινήτου Οι μαθητές χρησιμοποιούν λογισμικό Εικονικής Πραγματικότητας και Αεροσήραγγα για να ελέγξουν τα F1 Αυτοκίνητα σε διάφορες Ταχύτητες, Πιέσεις, Κραδασμούς, κλπ.

18 Οι μαθητές τοποθετούν τα F1 Αυτοκίνητα σε μια ευθύγραμμη πίστα μήκους 24m με δύο λωρίδες, όπου γίνονται οι τελικοί αγώνες και αναδεικνύεται το γρηγορότερο αυτοκίνητο. Οι Αγώνες του F1 in Schools

19 On Line – Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο για το F1 in Schools : Το F1 in Schools οδηγεί τους μαθητές στην κατανόηση φαινομένων & προβλημάτων από τον πραγματικό κόσμο. Διεπιστημονικό / Διαθεματικό, καλύπτει τα εκπαιδευτικά αντικείμενα των Φυσικών Επιστημών, Νέων Τεχνολογιών, Μηχανικής και Μαθηματικών (βλέπετε STEM subjects). Διαθέτει πλήθος Εκπαιδευτικών Σεναρίων και Ασκήσεων. Με βάση το μοντέλο της Ανακαλυπτικής Μάθησης. Βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν Προσωπικές και Επαγγελματικές Ικανότητες. Εισάγει τους μαθητές στις αρχές της Οικονομίας, του Marketing και του Επιχειρείν.

20 Οι Διεθνείς Αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος F1 in Schools http://www.f1inschools.com/event-rep-2012/http://www.f1inschools.com/event-rep-2012/ http://www.f1inschools.com/event-rep-2011/http://www.f1inschools.com/event-rep-2011/ http://www.f1inschools.de/fileadmin/user_upload/zum_Download/f1wcrprint180310.pdf

21 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΩΝ TOY F1 IN SCHOOLS

22 ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ F1 IN SCHOOLS ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

23 Οφέλη Χορηγίας F1 in Schools Συνεχή Προβολή της Εταιρείας σας σε όλες τις δραστηριότητες και αγώνες του F1 in Schools Ελλάδος, που γίνονται σε επίπεδο Τοπικό, Εθνικό και Διεθνές. Οι δραστηριότητες και αγώνες διαρκούν περίπου όλη την Σχολική Χρονιά και προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον στο κοινό. Επίσης, τραβούν την προσοχή όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης, λόγω του ότι το F1 in Schools είναι συνδεδεμένο με ένα από τα πιο δημοφιλή σπορ σ’ όλο τον κόσμο, την Formula 1. Προβολή του έργου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας σας, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας εκπαίδευσης στα σχολεία, στην ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για μάθηση, στην ενθάρρυνση των μαθητών να ασχοληθούν με την Μηχανική και τις Νέες Τεχνολογίες, στην επιβράβευση της Αριστείας και Καινοτομίας, στην ενίσχυση της Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Βελτίωση Brand Awareness ή/και Αύξηση Επισκεψιμότητας


Κατέβασμα ppt "F1 in Schools. Το F1 in Schools υλοποιείται σήμερα σε περισσότερες από 30 χώρες και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς... F1 in Schools – Ένας Διεθνής Μαθητικός."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google