Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Στατική και Δυναμική Πελματογραφική Ανάλυση, Σύγκριση Αναλύσεων.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Στατική και Δυναμική Πελματογραφική Ανάλυση, Σύγκριση Αναλύσεων."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Στατική και Δυναμική Πελματογραφική Ανάλυση, Σύγκριση Αναλύσεων.

2 Στατική εξέταση Στη Στατική εξέταση επεξεργάζεται, την επί τοις εκατό κατανομή του σωματικού βάρους, την εντόπιση και το μέσο όρο της μηχανικής πίεσης. Επίσης, μετράει τις αποστάσεις, γωνίες και επιφάνειες. Παρέχει 3D αποτύπωση της ανάλυσης του πέλματος και μέτρηση διατήρησης της στατικής ισορροπίας.

3 Δυναμική εξέταση Στην Δυναμική εξέταση αναλύει όλα τα παραπάνω και επίσης: Τις διάφορες φάσεις της φάσης στήριξης, το γράφημα της φόρτισης, της μέγιστης πίεσης, το χρόνο επαφής και την συσχέτιση του χρόνου πίεσης. Ανάλυση σε 3D. Επίσης παρέχει πολλαπλή δυναμική ανάλυση καθώς το πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει βήματα από την στατική, δυναμική ανάλυση.

4 Οι πληροφορίες που εξάγονται είναι πολύ σημαντικές και χρήσιμες για τον καθορισμό τόσο της διόρθωσης όσο και της αποκατάστασης του υπάρχοντος προβλήματος και είναι οι ακόλουθες: Η καταγραφή των υψηλών πελματιαίων πιέσεων, η ισορροπία, η σύγκριση μεταξύ του κάθε πέλματος, η επιφάνεια στήριξης, η θέση της πτέρνας, η φόρτιση της καμάρας καθώς και οι αποκλίσεις των διαφόρων γωνιών ή αποστάσεων από τους άξονες που επιλέγει ο εξεταστής, καθώς και η δισδιάστατη ή τρισδιάστατη απεικόνιση.

5 Γραφήματα Τα γραφήματα που παρουσιάζουν τα προγράμματα στο πελματογράφημα έχουν να κάνουν με τις παρακάτω μετρήσεις : 1.Υπολογισμός δυναμικών παραμέτρων και δημιουργία γραφημάτων δύναμης 2.Υπολογισμός δυναμικών παραμέτρων και δημιουργία γραφημάτων πίεσης 3.Υπολογισμός δυναμικών παραμέτρων και δημιουργία γραφημάτων επιφάνειας 4.Υπολογισμός δυναμικών παραμέτρων και δημιουργία γραφημάτων ταχύτητας

6

7

8

9

10

11 Όλα αυτά τα δεδομένα είναι απολύτως χρήσιμα και τεκμηριώνουν τόσο την υποκείμενη πάθηση, βλάβη ή κατάσταση (νευρολογικές, μυοσκελετικές δυσλειτουργίες σε ενήλικες και παιδιά), όσο και την επιλογή της θεραπείας που θα ακολουθήσει.


Κατέβασμα ppt "Στατική και Δυναμική Πελματογραφική Ανάλυση, Σύγκριση Αναλύσεων."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google