Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αναθεωρήσεις ΧΠ Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Γ΄ΚΠΣ - 2006 Τροποποίηση ΧΠ ΕΠ ΆξονεςΆξονες Έτη (μηδενισμός Εθνικής Συμμετοχής για το 2006)Έτη (μηδενισμός.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αναθεωρήσεις ΧΠ Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Γ΄ΚΠΣ - 2006 Τροποποίηση ΧΠ ΕΠ ΆξονεςΆξονες Έτη (μηδενισμός Εθνικής Συμμετοχής για το 2006)Έτη (μηδενισμός."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Αναθεωρήσεις ΧΠ Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Γ΄ΚΠΣ - 2006 Τροποποίηση ΧΠ ΕΠ ΆξονεςΆξονες Έτη (μηδενισμός Εθνικής Συμμετοχής για το 2006)Έτη (μηδενισμός Εθνικής Συμμετοχής για το 2006) Ποσοστό Συγχρηματοδότησης (ΚΣ/ΔΔ %)Ποσοστό Συγχρηματοδότησης (ΚΣ/ΔΔ %) Μέγιστο Ποσοστό Συγχρηματοδότησης Άξονα (μενού Διαχ/σης Αξόνων)Μέγιστο Ποσοστό Συγχρηματοδότησης Άξονα (μενού Διαχ/σης Αξόνων) Τροποποίηση ΧΠ ΣΠ ΜέτραΜέτρα ΈτηΈτη Ποσοστό ΣυγχρηματοδότησηςΠοσοστό Συγχρηματοδότησης Πεδία Παρέμβασης / Μέτρο (επιμερισμός του 100%)Πεδία Παρέμβασης / Μέτρο (επιμερισμός του 100%)

3 Επισημάνσεις: Για τα Μέτρα που μηδενίζονται, στο νέο ΧΠ ΣΠ μηδενίζεται η δέσμευση σε κάθε Χρηματοδοτικό Μέσο.Για τα Μέτρα που μηδενίζονται, στο νέο ΧΠ ΣΠ μηδενίζεται η δέσμευση σε κάθε Χρηματοδοτικό Μέσο. Τα νέα Μέτρα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάρουν τη θέση (δηλ. τον κωδικό) παλαιών διότι θα δημιουργηθεί ανακολουθία με τα παρελθοντικά στοιχεία.Τα νέα Μέτρα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάρουν τη θέση (δηλ. τον κωδικό) παλαιών διότι θα δημιουργηθεί ανακολουθία με τα παρελθοντικά στοιχεία. Δεν εννοείται μηδενισμός Μέτρου που περιλαμβάνει έργα με μη μηδενικά στοιχεία ένταξης, παρακολούθησης και ελέγχου (Π/Υ, Δαπάνες, Νομικές Δεσμεύσεις, Τριμηνιαία, Καταλογισμούς κλπ).Δεν εννοείται μηδενισμός Μέτρου που περιλαμβάνει έργα με μη μηδενικά στοιχεία ένταξης, παρακολούθησης και ελέγχου (Π/Υ, Δαπάνες, Νομικές Δεσμεύσεις, Τριμηνιαία, Καταλογισμούς κλπ). Τα αθροίσματα των Μέτρων στο ΧΠ ΣΠ θα πρέπει να συμπίπτουν με τα αντίστοιχα ποσά των Αξόνων στο ΧΠ ΕΠ για όλα τα Χρημ. Μέσα.Τα αθροίσματα των Μέτρων στο ΧΠ ΣΠ θα πρέπει να συμπίπτουν με τα αντίστοιχα ποσά των Αξόνων στο ΧΠ ΕΠ για όλα τα Χρημ. Μέσα.


Κατέβασμα ppt "Αναθεωρήσεις ΧΠ Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Γ΄ΚΠΣ - 2006 Τροποποίηση ΧΠ ΕΠ ΆξονεςΆξονες Έτη (μηδενισμός Εθνικής Συμμετοχής για το 2006)Έτη (μηδενισμός."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google