Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Λονδινο (Εργασια απο την πελαγια σκουφαριδη)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Λονδινο (Εργασια απο την πελαγια σκουφαριδη)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Λονδινο (Εργασια απο την πελαγια σκουφαριδη)

2 ΛονδΙνο Το Παλάτι του Μπάκινγκχαμ, το σπίτι της βασίλισσας, θα είναι πάντα περιτριγυρισμένο από ένα ενθουσιώδες πλήθος από τουρίστες. Το Κοινοβούλιο είναι το μέρος όπου παίρνονται όλες οι σημαντικές αποφάσεις στη Βρετανική Πολιτική. Είναι το σπίτι της εκλεγμένης Κάτω Βουλής, όπως και της διορισμένης Βουλή των Λόρδων. Είναι πιο γνωστό για το εμβληματικό ρολόι του πύργου, γνωστό με το παρατσούκλι Big Ben.

3 ΛΟΝΔΙΝΟ Δίπλα στον Πύργο του Λονδίνου βρίσκεται το Tower Bridge, το πιο διάσημο πέρασμα του Ποταμού Τάμεση. Άνοιξε το 1894, και το κεντρικό μέρος είναι ικανό να χωριστεί ανοίγοντας προς τα πάνω και επιτρέποντας στα μεγάλα πλοία να περάσουν. Το London Eye άνοιξε στις 31 Δεκεμβρίου 1999 για να γιορτάσει τον ερχομό της καινούργιας χιλιετίας και έχει αποτελέσει πολύ γρήγορα ένα από τα πιο διάσημα ορόσημα του Λονδίνου. Αυτή τη στιγμή αποτελεί την τρίτη ψηλότερη 'ρόδα λούνα παρκ' στον κόσμο και από εκεί μπορείς να δεις όλο το Λονδίνο.

4 ΛΟΝΔΙΝΟ Το Madame Tussauds είναι το διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων και μπορείτε να δείτε σε αληθινές διαστάσεις διάσημα πρόσωπα από την ιστορία ή την σύγχρονη εποχή και να φωτογραφηθείτε μαζί τους. Το Βρετανικό μουσείο είναι το διασημότερο αξιοθέατο της μεγάλης Βρετανίας με 6.04 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο και το αρχαιότερο εθνικό μουσείο του πλανήτη καθώς ιδρύθηκε το 1753. 

5 Μαντάμ Τισό Madame Tussauds
Το Μαντάμ Τισό είναι το διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Λονδίνου. Έκει μπορείτε να δείτε σε αληθινές διαστάσεις διάσημα πρόσωπα από την ιστορία ή την σύγχρονη εποχή και να φωτογραφηθείτε μαζί τους. Το εισιτήριο της έκθεσης είναι 22,50 λίρες. Το μουσείο δημιουργήθηκε από την Γαλλίδα καλλιτέχνιδα Marie Tussaud, πατρικό όνομα Anna Maria Grosholtz. Η μητέρα της Μαρίας, δούλευε ως οικονόμος για έναν διάσημο φυσικό, των Dr. Philippe Curtius στην Βέρνη της Αυστρίας. Ο Philippe Curtius ήταν και ειδικός στην τέχνη των κέρινων ομοιωμάτων και δίδαξε την γνώση του στην Marie Tussaud και αυτή ξεκίνησε μια μεγάλη καριέρα με την δημιουργία του κέρινου ομοιώματος του Βολταίρου, το 1777. Αρκετά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 1835 η Marie εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο και άνοιξε το μουσείο. Από εκείνη την περίοδο προστέθηκαν δεκάδες ομοιώματα, τα οποία επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες τουρίστες.


Κατέβασμα ppt "Λονδινο (Εργασια απο την πελαγια σκουφαριδη)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google