Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Επένδυσε Στην Κοινωνία – Επένδυσε Στην Ψηφιακή Σύγκλιση

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Επένδυσε Στην Κοινωνία – Επένδυσε Στην Ψηφιακή Σύγκλιση"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ψηφιακές Πόλεις Κεντρικής Ελλάδας Α.Ε. Ο.Τ.Α.
Επένδυσε Στην Κοινωνία – Επένδυσε Στην Ψηφιακή Σύγκλιση (Τεχνολογίες Πληροφορικής (IT), Τηλεπικοινωνίες, Πληροφορική, Πληροφο-διασκέδαση (Infotainment)) Τρίκαλα, 10 Ιουνίου 2009 Δημήτρης Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΨΠΚΕ A.E.

2 ΤΟ ΟΡΑΜΑ “ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΕΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ” Δημήτρης Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΨΠΚΕ A.E.

3 ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ είναι:
Η προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών, προς τους πολίτες και τρίτους: Για την βελτίωση του άμεσου περιβάλλοντος διαβίωσης Για την τόνωση της τουριστικής ζήτησης Για την ανάπτυξη της περιοχής και της επιχειρηματικότητας, (Παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και διασύνδεση οποτεδήποτε ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ με οποιονδήποτε ανά τον κόσμο, Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, Ηλεκτρονικό εμπόριο, Ασφάλεια ηλεκτρονικών πολυμέσων, Λειτουργία-Συντήρηση-Ανάπτυξη των μέσων υποδομής των 11, ΝΕΕΣ θέσεις εργασίας για την παροχή υπηρεσιών της ΨΠΚΕ ΑΕ, Θερμοκοιτίδες ανάπτυξης, …) Για την εθνικο-/διεθνο-ποίηση της προβολής του τόπου, του πολιτιστικού μας αποθέματος και τοπικού προϊόντος (Μεθόδευση, διοχέτευση και προσφορά καλών πρακτικών, μέσω αναγνώρισης της ΨΠΚΕ ΑΕ ανά την Ευρώπη και τον Κόσμο (τα Τρίκαλα μια από τις 21 καλλίτερες ηλεκτρονικές πόλεις ανά τον κόσμο, οι 11 η πρώτη Ψηφιακή Κοινότητα στην Ελλάδα πού συμβάλλει στην ολοκλήρωση και αποτελεσματικότητα της Εθνικής και Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για επικοινωνίες,….. Για την άμεση συμμετοχή στην λήψη των αποφάσεων Δημήτρης Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΨΠΚΕ A.E.

4 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στην κάθε κοινωνία-Δήμο
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στην κάθε κοινωνία-Δήμο Η σωστή, στον λογικά απαιτούμενο χρόνο, αναζήτηση, επιλογή, εφαρμογή, διαχείριση, λειτουργία και περαιτέρω ανάπτυξη, όπως και προσφορά Ολοκληρωμένων (end-to-end και integrated) λύσεων και υπηρεσιών σε διάφορους τομείς συμπεριλαμβανομένων και μη εξαιρετέων τον τομέα ηλεκτρονικών, τηλεπι-κοινωνιακών, πληροφοριακών (ΙΤ), διαδικτυακών, δορυφορικών, Ευρυζωνικών κ.α. συναφών τομέων. Οι λύσεις και υπηρεσίες, εφ’ όσον απαιτείται, θα είναι αναπροσαρμοσμένες σε κάθε τόπο ανάλογα με το τοπικό περιεχόμενο, εκμεταλλευόμενες τις Οικονομίες Κλίμακας. Δημήτρης Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΨΠΚΕ A.E.

5 ΑΞΟΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΥΠΟΔΟΜΕΣ
Η Εταιρεία σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί (Εγκατάσταση, Λειτουργία, Συντήρηση, Ανάπτυξη) όλα τα μέσα και τις υποδομές (ΜΑΝ κάθε Δήμου, ασύρματο Διαδίκτυο, ….) για να παρέχει: Πολιτο-κεντρικές υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες μέσω Οικιακών Υπολογιστών, Έξυπνων Συσκευών, Τηλεοπτικών δεκτών, Κινητών και σταθερών Τηλεπικοινωνιακών μέσων …άλλων μέσων Συμβουλευτικές, Πληροφοριακές Εκπαιδευτικές και Τεχνικο- υποστηρικτικές Υπηρεσίες συμβουλευτικές υπηρεσίες υποστήριξη για τεχνικά ζητήματα Έρευνα και ανάπτυξη Δημιουργία εργαστηρίων Δημήτρης Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΨΠΚΕ A.E.

6 ΑΞΟΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΥΠΟΔΟΜΕΣ
Υπηρεσίες περιεχομένου για πολίτες και επιχειρήσεις (παραδείγματα) Τηλεφροντίδα/Τηλε-πρόνοια/Τηλε-υγείας όπως και για Α.Μ.Ε.Α Χάρτης Υγείας Διαχείρισης κυκλοφοριακών δεδομένων αλλά και Διοίκηση/ Διαχείριση στόλων (ΧΥΤΑ, Συνεργεία εκχιονισμού) Διαχείριση Παρκινγκ στο Δήμο «Δημοσθένης», Ευφυείς αγορές, e-culture αλλά και Ευφυής Μεταφορές Τηλεφωνία (με εικόνα και ήχο), ΤV και Διασκέδαση (βιντεοπαιχνίδια και ταινίες, ψηφιακή μουσική & κανάλια, κα) Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας (Πυρασφάλεια) Εθελοντισμός, Εκπαίδευση Τηλε-εργασία και βίντεο-διάσκεψη Υπηρεσίες ψηφιακής ασφάλειας με την χρήση ψηφιακών πιστοποιητικών. Άμεση πληροφόρηση και διοχέτευση πληροφορίας και τεχνογνωσίας, Τουριστικές και εμπορικές πληροφορίες (Ίνφοτιούμπς, Ιστοσελίδες & ηλεκτρονικές Πύλες του Δήμου) Γουέμπ-ΤιΒί, Ασύρματο διαδίκτυο του δήμου, ΓΠΣ(GIS)…..) δημόσια ηλεκτρονική Διακυβέρνηση , Δημοψηφίσματα, Διαβουλεύσεις - (e- government /m- government) Μέλημα της εταιρείας: ίδιες υπηρεσίες σε όλη την περιοχή σε όλους τους Δήμους Δημήτρης Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΨΠΚΕ A.E.

7 Η ψηφιακή κοινότητα κεντρικής Ελλάδος Α.Ε. σε δράση…
Η ψηφιακή κοινότητα κεντρικής Ελλάδος Α.Ε. σε δράση… Δημήτρης Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΨΠΚΕ A.E.

8 Γένεση της Ιδέας της 1ης ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - 2008
Καλά αποτελέσματα από την e-Trikala – πρακτικές που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν Οικονομίες Κλίμακας – για λειτουργία, συντήρηση & ανάπτυξη Οικονομίες Κλίμακας – ευκολότερη διαδικασία έγκρισης από Κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ένωση Ενωμένοι = Ισχυροί, Δημιουργία μιας νέας δυναμικής, μιας περιφερειακής αγοράς προσιτή και ελκυστική για τον εμπορικό και επενδυτικό κόσμο. Μπορούμε να προσελκύσουμε επιπρόσθετες επενδύσεις στην περιφέρεια/στους τόπους μας. Αναγνώριση της ιδέας και σε Εθνικό επίπεδο αφού η πρακτική υπήρχε ήδη στην Ευρώπη, κόσμο Βασικές αρχές της 1ης Ψηφιακής Κοινότητας Δεν θα ξανά ανακαλύψουμε τον τροχό – Θα τον καλυτερεύσουμε Εισαγωγή τεχνογνωσίας και πρακτικών από άλλες κοινότητες – Μελέτη Σκοπιμότητας, Βιωσιμότητας και Θεσμικού πλαισίου όπως και έρευνα αγοράς Η Ψηφιακή Κοινότητα και Πόλη είναι: Κλιμακωτή - Τεχνολογία & Υπηρεσίες (για να ικανοποιεί εύλογα κόστη και εύλογη ανάπτυξη) Ανεξάρτητης Τεχνολογίας (ανοιχτή αρχιτεκτονική, ο καλύτερος μπορεί να συνδεθεί) Επαναχρησιμοποιήσιμη (επιτυχημένη μια φορά, επιτυχημένη μίνιμουμ έντεκα φορές) Η ευθύνη της τοπικής πολιτικής ηγεσίας Χάραξη Πολιτικής και Στρατηγικής, σύλληψη οραμάτων και άρθρωση απόψεων για λογαριασμό της κοινωνίας που διοικούν Η ευθύνη της τεχνολογικής ηγεσίας Να παρέχουν χρήσιμες υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες του πολίτη και σε τεχνολογία αιχμής που αντέχει στο χρόνο ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008: ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ 11+ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009: Η 1Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Δημήτρης Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΨΠΚΕ A.E.

9 Οι 11 Συμμετέχοντες Δήμοι
Δήμος Βέροιας Δήμος Βόλου Δήμος Γρεβενών Δήμος Ιωαννιτών Δήμος Καρδίτσας Δήμος Τρικκαίων Δήμος Κατερίνης Δήμος Κοζάνης Δήμος Λαμιέων Δήμος Λαρισαίων Δήμος Νέας Ιωνίας Μαγνησίας Επενδύουμε Στην Κοινωνία Επενδύουμε Στην Ψηφιακή Σύγκλιση Δημιουργούμε συμμετοχικούς πολίτες Δημήτρης Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΨΠΚΕ A.E.

10 Η Αγορά και Τα Εφόδια της Εταιρείας προς Διαφοροποίηση
Εδώ και τώρα η Εταιρεία εχει κληθεί να κανει τήν διαφορά!!! Είμαστε πάνω από 492,460 νοικοκυριά και πάνω από 1,526,073 (659,094) άτομα Είμαστε πάνω από 300,000 (120,000) άτομα 3ης ηλικίας και περίπου 500,000 (200,000) νέοι Δεχόμαστε συνολικά περίπου επισκέπτες τον χρόνο Υπηρετούμε μια περιοχή από το Αιγαίο έως το Ιόνιο και από την Κοζάνη έως τη Λαμία - Μία Περιοχή που είναι Ένας Συνδετικός κρίκος Βορρά-Νότου αλλά και Ανατολής-Δύσης Αποτελούμε το 24,59% της γεωγραφικής έκτασης της Ελλάδας και 14,9% της πληθυσμιακής έκτασης της Ελλάδας Η Εταιρεία – σαν μια οντότητα δρα για όλους και όλοι για έναν!!! Επένδυσε Στην Κοινωνία - Επένδυσε στην Ψηφιακή Σύγκλιση

11 Η Νέα Δυναμική στην Αγορά
ΜΑΖΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ, δια μέσω της Εταιρείας, μια άλλη ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Δημιουργούμε μια ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΜΑΖΑ που θα είναι ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΗ, Άρα ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ στον εμπορικό κόσμο όπου πολλοί θα θέλουν να την κατακτήσουν! Οι Υποδομές κοστίζουν!!! Το κόστος ανάκτησης ενός νέου πελάτη είναι πάρα πολύ μεγαλύτερο από το κόστος συντήρησης ενός υπάρχοντος πελάτη!!! Ο ανταγωνισμός μεταξύ παρόχων μεγάλος!!! Οι καλές εμπορικές προτάσεις υπολογίζονται σημαντικά-έχουν πέραση!!! Ο Εμπορικός Κόσμος, οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών, ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ – Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο!!! Επένδυσε Στην Κοινωνία - Επένδυσε στην Ψηφιακή Σύγκλιση

12 Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Πέντε Τεχνικά Δελτία για χρηματοδότηση Πέντε έργων κατατίθενται τον Δεκέμβρη 2008 από την εταιρεία του Δήμου Τρικκαίων για λογαριασμό των 11 – παρόλο που η εταιρεία των 11 δεν υφίσταται ακόμη 23 Ιανουαρίου, 2009: Η 1η Γενική Συνέλευση πραγματοποιείται 11 Άρχοντες/εκπρόσωποι 11 Δήμων συναντιούνται στα Τρίκαλα 11+ ζευγάρια μάτια αποβλέπουν στο κοινό Όραμα, Σκοπό και Αποστολή 11 Δήμοι ενώνονται για το καλό των πολιτών, για το καλό των τόπων μας Το καταστατικό, οι Μέτοχοι, το Μετοχικό Κεφάλαιο, το ΔΣ, ο Πρόεδρος, ο Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής και η έδρα της εταιρίας των 11 καθορίζονται. Οι ακόλουθες ενέργειες αποφασίστηκαν να εκτελεσθούν: Σύσταση της εταιρίας και Καταβολή Μετοχικού κεφαλαίου Γραφεία στην έδρα της εταιρίας Διακριτικό όνομα και σύμβολο της εταιρείας Μελέτες Σκοπιμότητας, Βιωσιμότητας και Θεσμικού Πλαισίου να εκπονηθούν; Θα συνεισφέρουν στη σωστή δομή, οργάνωση, λειτουργία και χρηματοδότηση της εταιρείας Δημιουργία ιστοσελίδας των 11 Υποβολή Τεχνικών Δελτίων για νέα έργα (Μάρτιος 2009, κτλ) Φεβρουάριος 2009: Ενέργειες για σύσταση άρχισαν, εύρεση & ενοικίαση γραφείων, επικοινωνία για όραμα, σκοπό, δράσεις της εταιρείας, δημιουργία λίστας επικοινωνίας, προγραμματικές των 11 με τον Δήμο Τρικκαίων, κα. Μάρτιος 2009: Η εταιρεία υφίσταται και νομικά 19 Μαρτίου: ΑρΜΑΕ, ΑΦΜ, ΦΕΚ, Φορολογική ενημερότητα, Ασφαλιστική ενημερότητα και ό,τι άλλο απαιτείται υπάρχουν. 29 Μαρτίου: Η εταιρεία αποκτά και Τραπεζικό Λογαριασμό στον οποίο κατατέθηκε και το πρώτο εκ των 11 μέρος το Μετοχικού κεφαλαίου από τον Δήμο Τρικκαίων. 30 Μαρτίου: Τρία νέα Τεχνικά Δελτία για τρία νέα έργα κατατίθενται προς έγκριση χρηματοδότησης για τους 11. Απρίλιος 2009: Συναντήσεις ΔΣ/ΓΔ με τον καθένα από τους 11 Μετόχους και τις ομάδες του κάθε μετόχου. Τόπος συνάντησης στο αντίστοιχο Δημαρχείο. Παράδοση πλήρες φακέλου για την ίδρυση της εταιρείας, υποστήριξη σε κάθε Δήμο για έγκριση καταβολής δόσης του Μετοχ. Κεφαλαίου Μάιος 2009: Προγραμματικές των 11 με Δήμου Τρικκαίων, Προετοιμασία προγραμματικών με Όμορους Δήμους, Συνάντηση με εταιρείες τηλεπικοινωνιών της αγοράς, Δημήτρης Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΨΠΚΕ A.E.

13 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καταβολή Α’ δόσης του Μετοχικού Κεφαλαίου – εκπρόθεσμοι! –ποινή και καθυστέρηση ενεργειών που απαιτούν ρευστότητα, μισθοδοσία Οργάνωση της εταιρείας πριν & μετά το 2009, Δημιουργία Διαδικτυακής Πύλης των 11, Διακριτικό Όνομα & Σύμβολο της εταιρείας, Μελέτες (Bus Plan, Θεσμικό Πλαίσιο), Απόλυτη Έγκριση της Ψηφιακής Κοινότητας των 11 από όλες τις υπηρεσίες της Κυβέρνησης, Έγκριση των 8 νέων έργων, Προγραμματικές με Δ Τρικκαίων για υλοποίηση (I&C), Προγραμματικές με Όμορους Δήμους, Παρουσιάσεις και προβολή των 11 τοπικά σε κάθε Δήμο και σε εκθέσεις, Σχέδιο συμμετοχής και προβολής των 11 στην ΕΕ (αναγνώριση των 11 σε Εθνικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο), Άλλες ενέργειες που προτείνεται εσείς… Δημήτρης Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΨΠΚΕ A.E.

14 Ευχαριστώ για την προσοχή σας
Δημήτρης Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΨΠΚΕ A.E.

15 Προτάσεις στο Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση-Δεκέμβρης2008
α/α ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1 Δια-περιφερειακή πλατφόρμα ηλεκτρονικής συμμετοχής ,56€ 2 Δημιουργία WebTV Ενημερωτικού Περιεχομένου για τους Πολίτες ,00 € 3 Εγκατάσταση δημόσιων σημείων πρόσβασης και ανάπτυξης υπηρεσιών υψηλής διαδραστικότητας και ψηφιακού περιεχομένου (Ινφοτιούμπς) ,00 € 4 Ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης Κυκλοφορίας σε αστικό περιβάλλον για την ολοκληρωμένη πληροφόρηση πολιτών – ψηφιακή μετακίνηση ,00 € 5 Εξοπλισμός και οργάνωση ολοκληρωμένου δικτύου παροχής υπηρεσιών τηλεφροντίδας ασθενών με χρόνια νοσήματα ,63€ ,19€ Δημήτρης Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΨΠΚΕ A.E.

16 Προτάσεις στο Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση – Μάρτιος 2009
α/α ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 6 ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 2,417, € 7 ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ" ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 825, € 8 ΧΑΡΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΟΥ-ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 602, € ,19€ ,00€ Δημήτρης Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΨΠΚΕ A.E.


Κατέβασμα ppt "Επένδυσε Στην Κοινωνία – Επένδυσε Στην Ψηφιακή Σύγκλιση"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google