Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 10: Εργαλεία και πόροι που εφαρμόζονται στην ΕΕ για.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 10: Εργαλεία και πόροι που εφαρμόζονται στην ΕΕ για."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές
Ενότητα No 10: Εργαλεία και πόροι που εφαρμόζονται στην ΕΕ για την ανάπτυξη των πολύ μικρών αγροτικών επιχειρήσεων Επιμέλεια των φορέων του έργου: “Irish Rural Link – National University of Ireland Maynooth- CDI – EEO GROUP SA- IHF asbl – IDP - Internet Web Solutions SL”

2 Αληθινά παραδείγματα αριστείας
Γενική Επισκόπηση Αριθμός διαφανειών 9 διαφάνειες στο σύνολο Διάρκεια παρουσίασης 15 λεπτά (μη συμπεριλαμβανομένης της ανάγνωσης του περιεχομένου των συνδέσμων που παρατίθενται στις διαφάνειες) Που αποσκοπεί η παρουσίαση Βλ. σκοπό ενότητας και αναμενόμενα μαθησιακά αποτελέσματα στις επόμενες διαφάνειες

3 Αληθινά παραδείγματα αριστείας
Σκοπός Ενότητας Η παρούσα ενότητα αποσκοπεί στην παροχή βέλτιστων πρακτικών ανάπτυξης των πολύ μικρών επιχειρήσεων μέσω της χρήσης εργαλείων και πόρων της ΕΕ

4 Αληθινά παραδείγματα αριστείας
Αναμενόμενα μαθησιακά αποτελέσματα Στο τέλος της παρούσας ενότητας θα έχετε τη δυνατότητα να: Εμπνευστείτε Πάρετε μία πραγματική εικόνα από πολύ μικρές επιχειρήσεις που έχουν αναπτυχθεί μέσω της χρήσης εργαλείων της ΕΕ Σχεδιάσετε και να εφαρμόσετε μια στρατηγική για τη βιώσιμη ανάπτυξη της μικρής επιχείρησης σας

5 Αληθινά παραδείγματα αριστείας
“Ένωση για την Πρωτοβουλία Οικονομίας” (Adie) Καλές πρακτικές Μη χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες για την ενίσχυση των πολύ μικρών επιχειρήσεων Νέα στρατηγική μάρκετινγκ για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ειδικού εργαλείου επικοινωνίας. Υποστήριξη μίας-προς-μίας για συγκεκριμένες κατηγορίες μικρών επιχειρήσεων. Εξειδικευμένα γραφεία βοήθειας, τα οποία στελεχώνουν εθελοντές, υπαλληλικό προσωπικό, εμπειρογνώμονες. Τριήμερο σεμινάριο για την επεξεργασία δεδομένων, μετά την οποία ο επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει το δικό του υπολογιστή σε αντάλλαγμα 100 €. Περισσότερη πληροφόρηση:

6 Αληθινά παραδείγματα αριστείας
TRANS-FORMANDO S.Coop.Mad. Τα προϊόντα LACER είναι αποτέλεσμα τριετούς εργασίας στην Ισπανία, τη Γαλλία, την Ουγγαρία και την Πολωνία. Καλές Πρακτικές - Πρόγραμμα LACER Η μεθοδολογία LACER είναι διαπολιτισμική και προβλέπει μαθησιακή διαδικασία δύο φάσεων: Εκπαίδευση στη δημιουργία και διαχείριση επιχειρήσεων Διδασκαλία: μία προς μία εκπαίδευση στην ανάπτυξη κάθε επιχειρηματικού σχεδίου. Διάφορα παιδαγωγικά εργαλεία για τη διευκόλυνση της εκπαίδευσης. Περισσότερη πληροφόρηση :

7 Αληθινά παραδείγματα αριστείας
EVERS&JUNG (1) Καλή Πρακτική– Ένα σχήμα που παρέχει ένα οικονομικά αποδοτικό τρόπο μείωσης των ποσοστών αθέτησης, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση στις νέες επιχειρήσεις. Σκοπός είναι ο εντοπισμός προβλημάτων πριν αυτά καταστούν δύσκολα διαχειρίσιμα, μέσω τακτικών ελέγχουν που λαμβάνουν χώρα κάθε τρεις μήνες. Η υποστήριξη των επιχειρήσεων είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πελατών. Εκπαίδευση στις πωλήσεις, στο μάρκετινγκ και στην πρόβλεψη ταμειακών ροών Τριμηνιαίος έλεγχος της κατάστασης, που καλύπτει τον προϋπολογισμό των επιχειρήσεων και την ταμειακή ροή Πρόσβαση σε βάση δεδομένων πληροφοριών υποστήριξης Πρόσβαση σε εργαστήρια σχετικά με το εργαλείο λογισμικού minicontrol Περισσότερη πληροφόρηση:

8 Αληθινά παραδείγματα αριστείας
EVERS&JUNG (2) Καλή Πρακτική– MiniControl Λογισμικό Υπολογιστικό εργαλείο επιχειρηματικής υποστήριξης για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις Οι επιχειρηματίες μπορούν να μάθουν να το χρησιμοποιούν μέσα σε δύο ώρες και δεν απαιτούνται λογιστικές δεξιότητες επειδή λειτουργεί με βάση τις ταμειακές ροές. Έξι βασικές ενότητες, που καλύπτουν: τον προϋπολογισμό, την ταμειακή ροή των επιχειρήσεων, την κερδοφορία, τον οικονομικό σχεδιασμό, τον έλεγχο των παραγγελιών και των έργων και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Ολοκληρωμένη αξιολόγηση της επιχειρηματικής και ιδιωτικής χρηματοδότησης, σύνταξη προϋπολογισμού Περισσότερη πληροφόρηση:

9 Ευχαριστούμε για την προσοχή σας 
Τέλος ενότητας Ευχαριστούμε για την προσοχή σας 


Κατέβασμα ppt "MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 10: Εργαλεία και πόροι που εφαρμόζονται στην ΕΕ για."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google