ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
KΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
Advertisements

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ.
ΑσφαλΕΙς ΕργασΙες Συντηρησης
Παρουσίαση ερευνητικών αποτελεσμάτων συστήματος υαλοπετάσματος ELVIAL Εισηγήτρια: Τάνια Τζίκα, MSc. Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2003.
SweetHome 3D ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ/ΚΤΙΡΙΩΝ.
Επιλογή τοποθεσίας και προγραμματισμός των εγκαταστάσεων
Δρ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΖΑΝΤΑΝΙΔΗΣ
ANDI Technical Diving. •Το 1989 η ANDI International λειτουργεί ήδη ένα χρόνο ως : «Διεθνής Εκπαιδευτικός Οργανισμός» «Διεθνής Εκπαιδευτικός Οργανισμός»
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ
ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής.
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 2
ΣΕΙΣΜΟΙ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Βασίλειος Πάσχος ΠΕ19.
ManLab1 Συστεμική θεώρηση του σχεδιασμού της εργασίας Οργανωσιακάστοιχεία Περιβαλλοντικάστοιχεία Στοιχείασυμπεριφοράς ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ Παραγωγική και ικανοποιητική.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
Οργάνωση και Λειτουργία Επισιτιστικών Τμημάτων
Induction Course/Πρόγραμμα ένταξης στην εταιρία Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει τα μέσα που χρειάζονται για την επιτυχημένη ένταξη νέων υπαλλήλων σε μια εταιρία.
Ασφαλείς Μετακινήσεις: ο ακρογωνιαίος λίθος των απόψεων της Διεθνούς Οδικής Ομοσπονδίας (IRF) για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Δρ Χάρης Ευδωρίδης,
Τεχνολογία Εστιατορικής Τέχνης
Project Α2 Ομάδα: Mushrooms Μπαρούνης Πανούλης Θέμα : Φυσιοθεραπεία, Άσκηση εφήβων και παιδιών.
ΕΝΟΤΗΤΑ:6 ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΜΕΡΟΣ Ζ΄ ΣΤΟΧΟΙ:
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
Επιμέλεια Ξενοφώντος Μάριος Καμπούρης Χρυσόστομος
ΕΝΟΤΗΤΑ 01 ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ – ΟΡΓΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ
Εποπτεία και διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ
Τεχνολογία Εστιατορικής Τέχνης Θέμα: Οργάνωση Συνεδριών
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΝΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΕ-1703
Υγιεινή του χώρου εργασίας 2.1
ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
ΕΝΟΤΗΤΑ:6 ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΜΕΡΟΣ Α΄ ΣΤΟΧΟΙ:
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
Ενότητα: Επιμελημένη παράθεση Ορεκτικών
ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ κατ` επιλογή μάθημα ΙΙΙ εξαμήνου
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗN ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗN ΚΟΥΖΙΝΑ.
Ερμηνεία Όρων που Χρησιμοποιούνται στο Μάθημα Απόδοση Προϊόντων Ο όρος «απόδοση προϊόντος» περιγράφει το ποσοστό της πρώτης ύλης που θα καταλήξει στο πιάτο,
Κατασκευή και Τύποι θερμοκηπίων
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.
Προγραμματισμός και οργάνωση διδακτέας ύλης, εκπόνηση σχεδίου μαθήματος 1.
Advanced Secretarial Duties I. Σκοπός του μαθήματος: Να βοηθήσει τον σπουδαστή να αναπτύξει την ικανότητα να μπορεί να κατανοήσει τον ρόλο μιας ιδιωτικής.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΕΝΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΛΥΜΑΤΩΝ.
« Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων ΤΕΙ/ΑΕΙ στην καινοτομία, και την καινοτομική επιχειρηματικότητα » Σχεδιασμός.
► Karew Ure. The Psychology of Manufacturer (1835) ► Kίνημα βελτίωσης των συνθηκών ζωής στα εργοστάσια (στελέχη πρόνοιας) (welfare officers). Kύριος σκοπός.
OΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.  Τι πιστεύετε πρέπει να κάνουμε ώστε να είναι ασφαλής ο χειρισμός του εξοπλισμού μας ;
Ποιοτικός Έλεγχος Πρώτων Υλών Ενότητα 1: Εισαγωγικές Έννοιες Γεώργιος Νταλός, Καθηγητής, Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου, T.E.I. Θεσσαλίας.
ΚΑΡΑΛΑΚΗ-ΚΥΡΙΑΖΗ 13/11/2016 ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑ: Δ΄2 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:04/06/10 ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΚΩΝ.ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΛΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΙΑΖΗ.
Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού
Κανόνες πυρκαγιάς και ασφάλειας.
Αποτελέσματα Έργου Έρευνας, Ανάπτυξης και Επίδειξης στα πλαίσια του ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ11 ΕΣΠΑ Dynamic Cargo Routing on-the-Go Δυναμική Δρομολόγηση.
Μάθημα 9 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ΑΠΕ ΚΑΒΑΛΑ 2015
Ευρυζωνικότητα και δημόσια διοίκηση
Απορροφητήρας DA 5330 D Προϊοντικά χαρακτηριστικά Σχεδιασμός
Εκπαιδευτικό Σενάριο Επιχειρηματικότητας
Μάθημα : project Θέμα : Πρόληψη ατυχημάτων στο σχολείο
Απορροφητήρας DA 5960 W Προϊοντικά χαρακτηριστικά Σχεδιασμός
Φούρνος Combi Η 5040 BM € 1560 Προϊοντικά χαρακτηριστικά Σχεδιασμός
Απορροφητήρας DA 5000 D Προϊοντικά χαρακτηριστικά Σχεδιασμός
Επιλογή τοποθεσίας και προγραμματισμός των εγκαταστάσεων
Το κόστος Ποιότητας    
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No.2: Επιχειρηματικό Σχέδιο, Δεξιότητες Διαχείρισης και.
Κυριάκος Λίγκας Ι Senior Project Manager
Στρατηγικοί στόχοι του Δικτύου Μακροχρόνιας Φροντίδας.
Τμηματα του Εστιατοριου Κυριοι και Βοηθητικοι χωροι του εστιατορίου
Σχολή Μηχ. Μεταλλείων-Μεταλλουργών
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ενότητα 1η : Σχεδιασμός κουζίνας ΣΤΟΧΟΙ: Αναλύει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας λειτουργικής κουζίνας Κατανοεί τι είναι παραγωγικότητα και πως σχετίζεται άμεσα με το σχεδιασμό της κουζίνας Αναγνωρίζει τη σημασία της υγιεινής και της ασφάλειας στο σχεδιασμό της κουζίνας

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Παραγωγικότητα Υγιεινή και ασφάλεια Παροχές Αποχετεύσεις Εξοπλισμός Βοηθητικοί χώροι Άνετο και ευχάριστο περιβάλλον Χώρος για άνετη διακίνηση Εύκολος έλεγχος Δυνατότητα επέκτασης ή τροποποίησης Θέση της κουζίνας

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ Παραγωγικότητα Είναι η συστηματική αξιοποίηση των απαραίτητων συντελεστών (προσωπικό, εξοπλισμός, προμήθειες) για την παραγωγή όσο το δυνατόν περισσότερων προϊόντων (παρασκευών, γευμάτων κλπ) με το χαμηλότερο κόστος

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη για την υγιεινή και ασφάλεια κατά το σχεδιασμό της κουζίνας: Πάτωμα – ανθεκτικό και να καθαρίζεται γρήγορα Τοίχοι – ειδική μπογιά Γωνιές – κυκλικές Φωτισμός – άφθονος φυσικός και τεχνικός για: Αυξημένη παραγωγικότητα Λιγότερα ατυχήματα Λιγότερες απώλειες και λάθη Εξαερισμός – αποτρέπει μεταφορά μυρωδιών, καπνών και υδρατμών Πόρτες και παράθυρα – να κλείνουν καλά Οροφή – ειδική μπογιά

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μέτρα ασφαλείας που πρέπει να διαθέτει η κουζίνα σύμφωνα με τη νομοθεσία: Να διαθέτει πυροσβεστήρες Να διαθέτει εφεδρικό φωτισμό Να διαθέτει κουτί πρώτων βοηθειών Να διαθέτει οδηγίες για τη σωστή χρήση του εξοπλισμού Να διαθέτει σχέδια έκτακτης ανάγκης