Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Project Α2 Ομάδα: Mushrooms Μπαρούνης Πανούλης Θέμα : Φυσιοθεραπεία, Άσκηση εφήβων και παιδιών.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Project Α2 Ομάδα: Mushrooms Μπαρούνης Πανούλης Θέμα : Φυσιοθεραπεία, Άσκηση εφήβων και παιδιών."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Project Α2 Ομάδα: Mushrooms Μπαρούνης Πανούλης Θέμα : Φυσιοθεραπεία, Άσκηση εφήβων και παιδιών

2 Φυσιοθεραπεία Η επιστήμη που ασχολείται με την φυσική αποκατάσταση της υγείας

3 1.Αναγνωρίζοντας το ακριβές αίτιο των συμπτωμάτων και θεραπεύοντας το. 2.Αναγνωρίζοντας τις αιτίες και τους προδιαθετικούς παράγοντες.

4 3.Παρέχει αποκατάσταση μετά από επαγγελματικά ατυχήματα και αθλητικές κακώσεις και επισης την κατάλληλη εκπαίδευση στο πώς να μην επαναληφθεί ο τραυματισμός. 4.Παρέχει αποκατάσταση και εκπαίδευση πριν και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις για να μην επεκταθεί η διάρκεια νοσηλείας απρόσμενα. 5.Παροχή ειδικού εξοπλισμού και συμβουλές για σωστή χρήση αυτού 6.Παρέχει συμβουλές σε προγράμματα άσκησης

5 1)Τεχνικές μάλαξης 2) Φυσικά μέσα 3) Άσκηση και διατάσεις

6

7 Ο βασικός στόχος είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα και μια πολύτιμη εμπειρία για το παιδί. Ο κίνδυνος είναι η μετατροπή της χαράς του αθλητή σε απογοήτευση λόγω πιεστικών γονέων, λαθος επιλογής αθλήματος και πιεστικών και φιλόδοξων προπονητών!!

8 Το κάνω σωστά ή θα απογοητεύσω τον προπονητή μου; 

9

10 Πολλες φορές με την αθληση υπάρχουν και ανεπιθύμητοι τραυματισμοί οι οποίοι μπορεί να είναι από στραμπουλήγματα μέχρι και κατάγματα!Για αυτό πρέπει να προσέχουμε πάντα τους εαυτούς μας αλλά και τους συναθλητές μας!!


Κατέβασμα ppt "Project Α2 Ομάδα: Mushrooms Μπαρούνης Πανούλης Θέμα : Φυσιοθεραπεία, Άσκηση εφήβων και παιδιών."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google