Άννα. Η ιστορία ξεκινά με τον εγγονό του Πάρκερ Γουίλσον να αφηγείται στους συμμαθητές του τον αγαπημένο του ήρωα, το Χάτσικο. Ο Πάρκερ Γουίλσον,ένας.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ Παρουσίαση από : Πούλου Τίνα Θωμαΐδα Χατζηθωμά.
Advertisements

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
Music: Nightengale Serenade
Συγχώρα με, Αγάπη μου, που Ζούσα Πριν σε Γνωρίσω
Η ώρα είναι: 23:27 Για να δείτε την παρουσίαση κάντε κλικ σε κάθε οθόνη.
Ταξιδεύοντας … με τον καλύτερο μου φίλο …
Ο Μυστικός Κήπος F. H. Burnett Μάριος Σταύρου Α2.
Γιατί την προτιμούν οι έφηβοι;. Π.χ. Μουσικά προγράμματα, ταινίες, ντοκιμαντέρ, σίριαλ και πολλά άλλα • Μεγάλη ποικιλία στον ψυχαγωγικό τομέα.
ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ
Στο Σικάγο , Χριστιανοί εμφανίστηκαν σε γκέι παρέλαση για να ζητήσουν συγγνώμη για την ομοφοβία που κυριαρχεί στην Εκκλησία.
Γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες...
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
ΤΟ ΒΑΖΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
 Ένας ιμπρεσιονιστής ζωγράφος βρίσκεται νεκρός στο Γκραν Ζάτ.  Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες έπειτα από ένα ανώνυμο σημείωμα.  Ενώ ο πίνακας είχε τελειώσει.
Αυτοεκτίμηση Σεβασμός Αγάπη
IΣΜΗΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΕΥΗ ΛΟΙΔΩΡΗ
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ Φροσυνη μαρια τμημα – β2
Ένα πολύ ενδιαφέρον έργο.
Words of wisdom.
Οι Φιλόσοφοι της αρχαίας Ιωνίας
Κατερίνα Γερονικολού Της μαθήτριας της Β’Γυμνασίου Ίου:Ντεράι Έντζη
Δυσνόητα Ένα πρωί στη λίμνη, ο σύζυγος επιστρέφει μετά από πολλές ώρες ψαρέματος και παίρνει έναν υπνάκο στο φορτηγάκι. Η σύζυγος, αν και δεν.
Κάντε ‘κλικ’ για να μετακινηθείτε ανάμεσα στις διαφάνειες
ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.
Lord Robert Baden Powell of Gilwell. TΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Αγαπητοί μου πρόσκοποι, είμαι 80 ετών (πώς σας φαίνεται;) αλλά δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι.
STOP ΣΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Η ΡΕΝΕΣΜΗ
Το πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται στον Ρόμπι, το πρώτο ρομπότ το οποίο πουλήθηκε σε μια οικογένεια σαν κουβερνάτα της κόρης τους. Το κορίτσι αγαπά πολύ το ρομπότ.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
THE OUTBREAK. CASTING Σκηνοθεσία  Wolfgang Petersen Wolfgang Petersen Παραγωγή  Arnold Kopelson Arnold Kopelson  Anne Kopelson  Wolfgang Petersen.
Κάνε τη ζωή σου comic «Μια μέρα στο σχολείο»
Σπίτι για πέντε Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου
ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ Γιώργος Καραΐσκος.
ΑΠΟ ΤΟΝ Χρίστο Λουκά ΑΠΟ ΤΗΝ Γιώτα Κουβάρα ΚΑΙ ΤΟΝ Χρήστο Γκιζίμη
Το βίντεο ξεκινάει με ένα διαστημόπλοιο το οποίο κατευθύνεται προς την γη! Όταν καταφθάνει αφήνει στην γη μερικά γατάκια! Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί,
Δ1Δ1.  Γεννήθηκε το 1842 στη Τήνο  Παιδί φτωχής οικογένειας ξυλουργού  Το 1850 η οικογένειά του έρχεται στην Αθήνα  17 ετών φοιτά στη Σχολή Καλών.
Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής
Το σχολείο μας ξεκίνησε να λειτουργεί το 1936 με ιδρυτή τον Ιωακείμ Ξενόπουλο, ο οποίος ήταν δάσκαλος και είχε έρθει από τη Μ. Ασία. Το πρώτο κτίριο που.
Ο Danny γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου του Είναι ένα πολύ όμορφο και έξυπνο σκυλί. Η ράτσα του είναι TERRIER.
Διερευνητική Εργασία Α΄ Λυκείου ΠΤΥΧΙΟ, ΜΟΡΦΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΙΔΕΩΔΗ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Υπεύθυνος καθηγητής: Ευθυμιάδης Παύλος.
1 Εργασία της Γ’ Τάξης για τη Μεγάλη Εβδομάδα Επιμέλεια Εβελίνα π. (Γ2).Κατερίνα Γ. (Γ2)
Σεπτέμβριος 2015 Στ΄1. Λουίζα Μέι Άλκοτ  Τέσσερεις αδερφές η Μέγκ, η Τζό, η Μπέθ και η μικρή Άμμυ. Η κάθε μια με τις φιλοδοξίες της ζει την εφηβεία.
Παναγιώτα Τσαρχά Αθανασία Χατζή Πληροφορική Σχολικό έτος Fprovocateur.gr%252Fpost%252F3728%252Falikh-boygioyklakh-otan-mia- mera-tha-fygw-apo-th-zwh-e-peite-pws-xasate-ena-
ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΑΘΑΤΟΥ Σεπτέμβρης 2015 E2. Κ ΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ Ζωρζ Σαρή.
Εισαγωγή Με αφορμή το μάθημα της ερευνητικής εργασίας, αποφασίσαμε για κοινό θέμα ενασχόλησης ένα διάσημο χαρακτήρα παγκόσμιας φήμης τον Σέρλοκ Χολμς.
Βιβλιοπαρουσίαση Αντρέας Πεμπέτσιος E΄2.
Το αγαπημένο μου ζώο Το αγαπημένο μου ζώο είναι ο σκύλος. Το όνομα του είναι Ρωμαίο. Είναι σκυλάκι μεσαίου μεγέθους, περίπου 10 κιλά. Είναι μόνο 3 χρονών.
Θρησκευτικά Νίκη Κωνσταντινίδη
Σκέψεις της στιγμής Μουσική: Autumn Rose.
Άντον Τσέχοφ 1.
Πώς λέμε ΟΧΙ; Βιβλίο σελ.58-61
Ο Απόστολος Παύλος στην Ελλάδα
Όνομα: Χρίστος Νικολάου Τάξη: Ε’
1.Βλέπω στα μάτια σου τη θλίψη. Νοιώθω την τελευταία σου χαρά.
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΖΩΟ ΛΑΟΥΡΑ.
Η Ιστορία του μπάσκετ ή καλαθοσφαίρισης
Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ο Καλλιτέχνης Μιρό
Λ. Πέτροβιτς Ανδρουτσοπούλου
Ο θησαυρός της Βαγίας της Ζωρζ Σαρή.
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Χρήστος Λεοντής
Πάμε για ψώνια; (5) Βιβλίο σελ.47
ΣΤΟΧΟΣ : Ο μαθητής να μπορεί να,
Πώς να κάνουμε σωστές επιλογές, σύμφωνα με τη χριστιανική πίστη
«ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» Ομαδική Εργασία στο μάθημα της Λογοτεχνίας με θέμα :
Music: Nightengale Serenade
Ημέρα Μνήμης Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ 19 Ιανουαρίου
Εξάντας Ελλήνων Aχαριστία.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 1ου ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Άννα

Η ιστορία ξεκινά με τον εγγονό του Πάρκερ Γουίλσον να αφηγείται στους συμμαθητές του τον αγαπημένο του ήρωα, το Χάτσικο. Ο Πάρκερ Γουίλσον,ένας μεσήλικας καθηγητής του κολεγίου βρίσκει ένα εγκαταλειμμένο, αδέσποτο σκυλάκι, σπάνιας ράτσας Ακίτα στο σταθμό του τρένου της μικρής πόλης Bedridge, όπου κατοικεί. Ο καθηγητής χωρίς δεύτερη σκέψη το παίρνει σπίτι του μέχρι να βρεθεί το αφεντικό του και να τον επιστρέψει. Όταν το παίρνει σπίτι η γυναίκα του είναι αρνητική και βάζει αγγελίες με σκοπό να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του. Τελικά όμως αποφασίζουν να τον κρατήσουν αφού είναι φανερό το πραγματικό δέσιμο του άντρα με τον σκύλο.

Με τον χρόνο ο Χάτσικο μεγαλώνει, δένεται περισσότερο με τον Πάρκερ και ανεπτύσσεται μια όμορφη σχέση. Ο Χάτσικο συνοδεύει πάντα τον καθηγητή στον σταθμό του τρένου και τον περιμένει να τελειώσει από την εργασία του για να γυρίσουν μαζί σπίτι. Μια μέρα όμως, ο καθηγητής δεν εμφανίστηκε στον σταθμό γιατί κατά την διάρκεια μιας διάλεξης στο πανεπιστήμιο έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε. Ο Χάτσικο αρνιόταν να το πιστέψει και περίμενε στο ίδιο σημείο τον κύριό του, για το υπόλοιπο της ζωής του. Έπειτα από δέκα χρόνια ο Χάτσικο κλείνει τα μάτια του και βλέπει όλη τη ζωή με το αφεντικό του και τελικά πεθαίνει.

Η ιστορία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και διαδραματίστηκε στο Τόκυο. Στο μέρος όπου ο Χάτσικο άφησε την τελευταία του πνοή, τώρα έχει στηθεί ένα υπέροχο μπρούντζινο άγαλμα που συμβολίζει την αγάπη, την αφοσίωση και την πίστη ανάμεσα στον Χάτσικο και το αφεντικό του.

Σκηνοθεσία: Lasse Hallstrom Σενάριο: Stephen P. Lindsey, Kaneto Shindo Ηθοποιοί: Sarah Roemer, Richard Gere, Joan Allen, Jason Alexander, Cary-Hiroyuki Tagawa Πρεμιέρα (US): 18/12/10 Είδος ταινίας: Drama | Family Χώρα παραγωγής: USA | UK Βαθμολογία: 8.1/10 (12,874)

O Ρίτσαρντ Γκιρ γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια γεννημένος στις 31 Αυγούστου Το 1967 τελείωσε το Λύκειο που διέπρεψε στη γυμναστική και την Μουσική. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης με υποτροφία από τη γυμναστική, όπου σπούδασε φιλοσοφία, αλλά δεν αποφοίτησε καθώς τα παράτησε μετά από δύο χρόνια. Ξεκίνησε την υποκριτική τη δεκαετία του '70. Έπαιξε σε πολλές ταινίες όπως ‘Αναζητώντας τον Kύριο Γκούντμπαρ’, ‘Μέρες Ευτυχίας’, ‘Επάγγελμα: Ζιγκολό’, ‘Pretty Woman’, ‘Σικάγο’ και άλλες επιτυχημένες ταινίες απο το 1977 μέχρι και σήμερα

τέλος