1 Υπηρεσία Γκρίζας Βιβλιογραφίας ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου Μυτιλήνη, Μάιος 2007.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Advertisements

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π. Ε
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Tax System Περαίωση V Έναρξη ► Έναρξη ►
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τη δημιουργία τοπικής συλλογής.
Οδηγίες χρήσης του Exams Planner
Η νέα Πύλη eTwinning Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου eTwinning.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
Οδηγός εγγραφής στην Τηλεμάθεια.
Support.ebsco.com Η Λίστα αποτελεσμάτων EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Δημιουργία λογαριασμού .
Support.ebsco.com Εισαγωγή στο EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
Ηλεκτρονικός Κατάλογος Βιβλιοθήκης (OPAC). ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ. Βιβλιοθήκη Από την αρχική σελίδα της βιβλιοθήκης (
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
1 iPac Μια πρώτη γνωριμία Κώστας Βίγλας ΥΚΒ. 26/6/2002 Ενημέρωση πάνω στις νέες ψηφιακές υπηρεσίες 2 Περιεχόμενα 1 iPac  Τί είναι το iPac  Δυνατότητες.
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.
Είσοδο στο σύστημα της Διαύγειας μπορεί να κάνει : Ο εγγεγραμμένος πολίτης Ο χρήστης ενός Δημόσιου φορέα Εγγραφή στο σύστημα ο πολίτης κάνει από την επιλογή.
ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Kindspiration
Γρήγορη αναφορά για © 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Lync Web App Συμμετοχή σε σύσκεψη Lync με ήχο από τον υπολογιστή.
Μια σύντομη παρουσίαση της Ψηφιακής Συλλογής της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κρήτης (Ρέθυμνο) Μια σύντομη παρουσίαση της Ψηφιακής Συλλογής της Βιβλιοθήκης.
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Οδηγίες σύνδεσης & χρήσης για το BigMarker Δρ. Α.Παρασκευάς
Εισαγωγή στο Blackboard
«Πρόγραμμα Αναμόρφωσης Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Γ.Π.Α» Σεμινάριο Ενημέρωσης Διδακτικού Προσωπικού Οι τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.
Οδηγός Αναζήτησης Ιδρυματικού Αποθετηρίου
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
6/3/2015 OCLC Connexion Εργασία στο μάθημα ψηφιακές βιβλιοθήκες Μαρινοπούλου Μαρία.
Ιδρυματικό Αποθετήριο: Κοινότητες και Συλλογές Μάιος 2015 Βιβλιοθήκη Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας Μάρθα Χριστοφορίδου – Ναούμ Βιβλιοθηκονόμος Περιφερειακό.
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κατασκευή Ιστοσελίδας Χρηματοοικονομικού.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ “Επιστημονική εργασία” Εύρεση πηγών Άξονες δομής επιστημονικού άρθρου (αναγνώριση) Κανόνες γραφής επιστημονικού άρθρου (αναγνώριση)
1 Apothesis : Νέο Ακαδημαϊκό Αποθετήριο ΕΑΠ Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης.
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΗΣΗ ΠΑΠΥΡΟΣ MILLENNIUM III.
Εγγραφή στην πλατφόρμα του eclass. Πιστοποίηση μέσω UPnet Η είσοδός σας στην πλατφόρμα του eclass προϋποθέτει την ύπαρξη λογαριασμού της μορφής
Βιβλιογραφική Αναζήτηση: αναλυτική παρουσίαση και εφαρμογή της Υπηρεσίας Διαδανεισμού Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Βιβλιοθήκη και Κέντρο.
 Στόχος της παρουσίασης αυτής είναι η εξοικείωση με τον Ηλεκτρονικό Κατάλογο της Βιβλιοθήκης προκειμένου να αναζητήσουμε ένα τεκμήριο από τη συλλογή.
Συγγραφή μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας Χριστίνα Κανάκη Βιβλιοθηκονόμος, PhD Μάιος 2016.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Μενού,Εντολές και Παράθυρα Διαλόγου Καθηγητής: Γρηγόριος Νικ. Καρατάσιος.
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass Εργαλεία Οργάνωσης και Διαχείρισης Εκπαιδευτικού Υλικού Εργαλείο «Έγγραφα»: Μεταφόρτωση/Ανέβασμα.
Zotero Πως μαζεύω βιβλιογραφία με άνεση και σύστημα.
Case study.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG wordpress
Προγραμματισμός κινητών συσκευών
Δημιουργία Λογαριασμού
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Σύνδεση στην πλατφόρμα
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Ενότητα # 1: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ
Δημιουργία Μαθήματος & Εργαλεία Διαχείρισης
1. Πώς ανοίγουμε ένα αποθηκευμένο βιβλίο εργασίας;
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
ΕνΟτητα # 9: Ms Word VI CLAUDIA BOETTCHER ΤμΗμα ΙστορΙαΣ
Πύλη Τηλεκπαίδευσης Τμήματος edu. dmst. aueb. gr Βασιλική Ταγκαλάκη (Ε
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Ηλεκτρονικός κατάλογος ΒΚΠ
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Υπηρεσία Γκρίζας Βιβλιογραφίας ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου Μυτιλήνη, Μάιος 2007

2 Η πρόσβαση στην κατάθεση τεκμηρίων της Γκρίζας Βιβλιογραφίας γίνεται μέσω της Πύλης της Βιβλιοθήκης ( και συγκεκριμένα μέσω της διαδρομής: Αρχική > Online Υπηρεσίες > Γκρίζα Βιβλιογραφία > Κατάθεση Τεκμηρίων ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ– ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Πρόσβαση στην κατάθεση τεκμηρίων της υπηρεσίας

3 Στο σημείο αυτό μπορείτε να επιλέξετε: - Οδηγίες Κατάθεσης: παρέχονται οδηγίες για τον τρόπο κατάθεσης των τεκμηρίων της γκρίζας βιβλιογραφίας στη Βιβλιοθήκη - Κατάθεση > Κατάθεση νέου τεκμηρίου: απαραίτητη προϋπόθεση για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα πρόσβασης στην εφαρμογή της κατάθεσης τεκμηρίου είναι η είσοδος στην Πύλη της Βιβλιοθήκης (πάνω δεξιά) Πρόσβαση στις οδηγίες κατάθεσης τεκμηρίου ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ– ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Πρόσβαση στην εφαρμογή κατάθεσης τεκμηρίου Πρόσβαση στον οδηγό χρήσης κατάθεσης τεκμηρίου

4 Η κατάθεση ενός τεκμηρίου μέσω της εφαρμογής περιλαμβάνει δύο βασικά στάδια. - Κατάθεση Στοιχείων Τεκμηρίου Κατά το στάδιο αυτό πραγματοποιείται η κατάθεση των στοιχείων του τεκμηρίου. Συγκεκριμένα ζητείται να κατατεθούν τα γενικά στοιχεία του τεκμηρίου (Καρτέλα ΓΕΝΙΚΑ), οι συγγραφείς του τεκμηρίου (Καρτέλα ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ), οι λέξεις-κλειδιά του τεκμηρίου (Καρτέλα ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ) και η περίληψη του τεκμηρίου (Καρτέλα ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ). - Κατάθεση Ηλεκτρονικού Αρχείου Τεκμηρίου Κατά το στάδιο αυτό πραγματοποιείται ο προσδιορισμός και η κατάθεση του ηλεκτρονικού αρχείου του τεκμηρίου με τη διαδικασία upload του αρχείου μέσω της εφαρμογής. Αφού συμπληρωθούν όλα τα υποχρεωτικά πεδία, η διαδικασία κατάθεσης του τεκμηρίου ολοκληρώνεται με την επιλογή Κατάθεση. ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ– ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ: - Τα υποχρεωτικά πεδία της φόρμας κατάθεσης τεκμηρίου υποδεικνύονται με το σύμβολο *. - Σε περίπτωση επιτυχούς κατάθεσης του τεκμηρίου, η εφαρμογή επιστρέφει σχετικό μήνυμα. - Σε περίπτωση που κάποιο(α) υποχρεωτικό(α) πεδίο(α) δεν είναι συμπληρωμένο(α) κατά την κατάθεση, τότε η εφαρμογή επιστρέφει μία λίστα με αναλυτική αναφορά των υποχρεωτικών, μη συμπληρωμένων, πεδίων και ταυτόχρονα το(α) επισημαίνει με το σύμβολο !. - Η φόρμα κατάθεσης του τεκμηρίου πρέπει να συμπληρώνεται με μικρά γράμματα (πρώτο γράμμα κεφαλαίο και όλα τα υπόλοιπα μικρά).

5 Πληκτρολογήστε τον τίτλο του τεκμηρίου Προσδιορίστε το είδος του τεκμηρίου, επιλέγοντας από τη λίστα Προσδιορίστε τα στοιχεία του επιβλέποντα καθηγητή, πληκτρολογώντας στα αντίστοιχα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, ) ή επιλέγοντας από τις αντίστοιχες λίστες (Ίδρυμα, Τμήμα) Σε περίπτωση που το τεκμήριο έχει περισσότερους επιβλέποντες καθηγητές, κάντε κλικ και προσδιορίστε τα αντίστοιχα στοιχεία Διαγράψτε ή μετακινήστε τα στοιχεία κάθε επιβλέποντα, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο Πληκτρολογήστε το έτος έκδοσης του τεκμηρίου Προσδιορίστε το Παράρτημα Βιβλιοθήκης όπου κατατίθεται το τεκμήριο, επιλέγοντας από τη λίστα Προσδιορίστε τον τόπο έκδοσης του τεκμηρίου, επιλέγοντας από τη λίστα Προσδιορίστε την κύρια γλώσσα του τεκμηρίου, επιλέγοντας από τη λίστα Πληκτρολογήστε ή προσδιορίστε μέσω του ημερολογίου, την ημερομηνία κατάθεσης του τεκμηρίου ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ– ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Καρτέλα ΓΕΝΙΚΑ

6 Διαγράψτε ή μετακινήστε τα στοιχεία κάθε συγγραφέα, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο Προσδιορίστε τα ατομικά στοιχεία του συγγραφέα του τεκμηρίου, πληκτρολογώντας στα αντίστοιχα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, Όνομα Πατέρα, Α.Μ., , Κινητό) Προσδιορίστε τα στοιχεία μόνιμης κατοικίας του συγγραφέα του τεκμηρίου, πληκτρολογώντας στα αντίστοιχα πεδία (Διεύθυνση, Τηλέφωνο) Προσδιορίστε τα στοιχεία σπουδών του συγγραφέα του τεκμηρίου, επιλέγοντας από τις αντίστοιχες λίστες (Ίδρυμα Φοίτησης, Τμήμα Φοίτησης) Σε περίπτωση που το τεκμήριο έχει περισσότερους συγγραφείς, κάντε κλικ και προσδιορίστε τα αντίστοιχα στοιχεία ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ– ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Καρτέλα ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ

7 Διαγράψτε ή μετακινήστε τις λέξεις-κλειδιά, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε επιπλέον λέξεις- κλειδιά, κάντε κλικ και πληκτρολογήστε στα αντίστοιχα πεδία Πληκτρολογήστε τις λέξεις- κλειδιά του τεκμηρίου είτε στην ελληνική γλώσσα, είτε στην αγγλική στα αντίστοιχα πεδία ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ– ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Καρτέλα ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ

8 Εισάγετε την περίληψη (abstract) του τεκμηρίου στην ελληνική γλώσσα Κάντε κλικ στην επιλογή Αγγλικά και εισάγετε στο αντίστοιχο πεδίο την περίληψη (abstract) του τεκμηρίου στην αγγλική γλώσσα ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ– ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Καρτέλα ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ

9 Κάντε κλικ στην επιλογή Επόμενο για να καταθέσετε το ηλεκτρονικό αρχείο του τεκμηρίου ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ– ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

10 Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη αρχείου για να καταθέσετε το ηλεκτρονικό αρχείο του τεκμηρίου ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ– ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Καρτέλα Ηλεκτρονικό(α) Αρχείο(α)

11 Προσδιορίστε τον τύπο του ηλεκτρονικού αρχείου του τεκμηρίου, επιλέγοντας από τη λίστα Προσδιορίστε τη διαδρομή (path) στην οποία βρίσκεται το ηλεκτρονικό αρχείο του τεκμηρίου Διαγράψτε ή μετακινήστε τα ηλεκτρονικά αρχεία, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε επιπλέον ηλεκτρονικά αρχεία, κάντε κλικ και προσδιορίστε τα αντίστοιχα πεδία ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ– ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

12 Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα στοιχεία του τεκμηρίου, κάντε κλικ στην επιλογή Προηγούμενο Κάντε κλικ στην επιλογή Κατάθεση για να καταθέσετε το τεκμήριο ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ– ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ