«Χρονοδιάγραμμα Ενεργειών» ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ Ανιχνεύω, Γνωρίζω, Αγαπώ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη
Advertisements

Α. Αναλυτικό Α’ Γυμνασίου
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
6 Μαρτίου 2013: ΑΦΟΡΜΗ για Δράσεις κατά της βίας στο σχολείο ΔΙ.Δ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Μαρία Π. Δοντά Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων.
Διαδικασία Διεξαγωγής Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών. Παραδοσιακή διαδικασία διοργανωτή Στάδιο 1 Απόφαση Αγοράς μέσω διαγωνισμού Στάδιο 6 Στάδιο 6 Αξιολόγηση.
“Τα εργαλεία του WEB 2.0 στα Φιλολογικά Μαθήματα ”
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Διοργανώνουμε ένα συνέδριο. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ  Στόχοι: έρευνα, δημιουργικότητα, συνεργασία, ευρηματικότητα, παραγωγή έργου, ευθύνη, γνώσεις, αυτενέργεια. 
ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Teachers4Europe Χρύσα Παπαλαζάρου 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου.
Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στη Δ.Ε.
07/09/20141 Σεμινάρια Πληροφορικής Σεπτέμβριος 2012 Μάριος Μιλτιάδου.
ΑΡΧΕΙΟ – ΒΙΒΛΙΑ - ΕΝΤΥΠΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Περιφερειακό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. με θέμα: «Μαθαίνοντας τα μυστικά του σχολικού κήπου, εμπνεόμαστε και δημιουργούμε.»
Ισχύον Θεσμικό πλαίσιο για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στην Α/θμια Εκπ/ση. Μαρίνα Βαχτσεβάνου ΜSc Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Υπεύθυνη Π.Ε. Α/θμιας Εκπ/σης.
Τεμπρίδου Αντιόπη Ελένη Σχ. Σύμβουλος Π.Ε.
ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Υπουργική Απόφαση: Φ.353.1/324/105657/Δ1) Εκπαιδευτικοί Παράλληλης Στήριξης 1.
Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες
Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη
1 Υλοποίηση διαλέξεων σύγχρονης εκπαίδευσης Τσέλιος Δημήτρης Καθηγητής Εφαρμογών Ημερίδα παρουσίασης του έργου «Προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής μάθησης.
Ημερίδα 4 Πορεία των διαδικασιών Διασφάλισης της ποιότητας 15 Νοεμβρίου 2012.
ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.
Ο υποψήφιος φοιτητής που επιθυμεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus+ για πρακτική άσκηση σε κάποιον οργανισμό/επιχείρηση και έχει βρει το φορέα υποδοχής.
H εφαρμογή της ομαδοσυνεργατικής διδασκαλίας στα φιλολογικά μαθήματα Γεωργιάδης Μιχάλης ΣΣ Φιλολόγων.
Σχολικό Έτος Ενημέρωση Γονέων-Κηδεμόνων
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
Ελληνικό γραφείο υποστήριξης: Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη.
Βήμα 1 ο : Μελέτη άρθρων 6 & 9 Υ.Α / Γ2 (2769 τ.Β’ 2/12/2011)2769 τ.Β’ 2/12/2011 Βήμα 2 ο : Αιτήσεις μετακίνησης τουλάχιστον 1 μήνα πριν! Βήμα.
Ε.Κ.Φ.Ε ΕΥΟΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
οργάνωση & διαδικασία ΠΑΤΜΑΝΟΓΛΟΥ Σ. – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Μ.
5 ο Γυμνάσιο Γαλατσίου Ενημέρωση Γονέων 21/9/2011.
«Δράσεις κατά της βίας στο σχολείο την 6η Μαρτίου 2012» 70ο Γυμνάσιο Αθήνας.
Α.Β. Μουμτζάκης, η δράση και το έργο του κατά την πρώτη δεκαετία της μεταρρύθμισης Δίον, 4-6 Νοεμβρίου : 35 χρόνια από τη γλωσσοεκπαιδευτική.
Προετοιμασία για την ανάληψη προγράμματος
Μείζον Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών «Ο ρόλος των Επιμορφωτών B» Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.
Τίτλος Δραστηριότητας
Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Διεθνών Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων και Λοιπών Εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΟΝΤΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΛΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ-ΜΥΛΩΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 1 ΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας - Θράκης ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ.
Διεθνής Κινητικότητα: Νέα Δράση και Οδηγίες Διαχείρισης Γιαννούλη Βάσω Συντονίστρια Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Erasmus+, EM/IKΥ Erasmus+/Τομέας Ανώτατης.
Υπεύθυνοι Προγράμματος: Προδρόμου Χρυσούλα (ΠΕ. 05) Γαβριηλίδου Ευθυμία (ΠΕ. 02) Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης Τμήμα: Γ2 Επιμέλεια:
ΣΥΣΤΑΣΗ 6 ου ΣΔΕΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΦΕΚ 2197/13/10/2015 ΕΤΟΣ
Ηλεκτρονική Διαχείριση & Αρχειοθέτηση Εγγράφων
Επιβλέπουσα Καθηγήτρια: Βασιλική Ασκητοπούλου
τομεακό πρόγραμμα Erasmus ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ERASMUS
Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου
Εκπαιδευτική ημερίδα Πολλαπλή νοημοσύνη: θεωρία και πράξη
ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ EνημΕρωΣη γονΕων α΄ τΑξηΣ ΔιευθυνΤΗΣ.
Εθνικό Λαχείο – Έκδοση 229 Καμπάνια για Συλλογή Στοιχείων Παικτών με Κίνητρο Έξτρα Κλήρωση με Χρηματικά Έπαθλα (Ταξίδια στη Ελλάδα) Μάιος 2015.
ΣΤΗ Γ΄ΤΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Περιγραφή Εκπαιδευτικός, ενόψει του Σαββατοκύριακου, έχει μεταβεί στο νησί όπου είναι η μόνιμη κατοικία του. Τη Δευτέρα, τηλεφωνεί στο Διευθυντή και του.
Ένας Χρόνος ΠΕΑΠ Επίκουρη Καθηγήτρια Ευδοκία Καραβά
Παιδαγωγική συνάντηση για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων διδασκαλίας των νέων μαθημάτων Α΄και Β΄ΕΑΠΛ Προυποθέσεις λειτουργίας και υποστήριξη.
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! Διευθύντρια Δανοχρήστου Μ. Υποδιευθύντριες
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   Για τη διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος Σας γνωρίζουμε.
Προετοιμασία για την ανάληψη προγράμματος
Μετά το σχεδιασμό και την υλoποίηση των προγραμμάτων ΠΕ…
Διαχείριση Σχεδίων Κινητικότητας 2009
Εκπαιδευτικές Επισκέψεις (Educational field trips)
Καθηκοντα και αρμοδιοτητεσ των Σχολικων συμβουλων
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Α΄ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ Κάτοχος Χάρτη Κινητικότητας
Εκπαιδευτική ημερίδα Πολλαπλή νοημοσύνη: θεωρία και πράξη
‘Πρακτική Άσκηση’ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ
Το εκφε σε αριθμους Στοιχεία από τις εκθέσεις δραστηριοτήτων (δες εδώ και εδώ) και τις 10 εκδηλώσεις για τις Φυσικές Επιστήμες του ΕΚΦΕ Καρδίτσας (δες.
Πρακτικές οδηγίες υλοποίησης δράσεων εντός κι εκτός σχολείου…
Υποβάλλοντας αίτηση για γερμανικά Πανεπιστήμια
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΛΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

«Χρονοδιάγραμμα Ενεργειών» ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ Ανιχνεύω, Γνωρίζω, Αγαπώ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΥΟ μήνες πριν την πραγματοποίηση της Δ.Ε. Πρότασης Εκπαιδευτικής Δραστηριότητας Πρότασης Εκπαιδευτικής Δραστηριότητας Κατάθεση Πρότασης Εκπαιδευτικής Δραστηριότητας στην υποδιεύθυνσηΠρότασης Εκπαιδευτικής Δραστηριότητας

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΥΟ μήνες πριν την πραγματοποίηση της Δ.Ε. Υπεύθυνων Δηλώσεων Υπεύθυνων Δηλώσεων Διανομή Υπεύθυνων Δηλώσεων στους συμμετέχοντες μαθητέςΥπεύθυνων Δηλώσεων Συλλογή Υπεύθυνων Δηλώσεων Συλλογή Υπεύθυνων Δηλώσεων (απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμμετοχή του 70% του αριθμού των μαθητών του τμήματος)

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΥΟ μήνες πριν την πραγματοποίηση της Δ.Ε. Προγράμματος Διδακτικής Επίσκεψης Προγράμματος Διδακτικής Επίσκεψης Σύνταξη Προγράμματος Διδακτικής Επίσκεψης Προγράμματος Διδακτικής Επίσκεψης Η επιστροφή των συμμετεχόντων μαθητών θα πρέπει να γίνεται πριν την λήξη του ωρολογίου προγράμματος Η επιστροφή των συμμετεχόντων μαθητών θα πρέπει να γίνεται πριν την λήξη του ωρολογίου προγράμματος της σχολικής μονάδας

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΥΟ μήνες πριν την πραγματοποίηση της Δ.Ε. Ονομαστικής Κατάστασης Συμμετεχόντων μαθητών Ονομαστικής Κατάστασης Συμμετεχόντων μαθητών Σύνταξη Ονομαστικής Κατάστασης Συμμετεχόντων μαθητώνΟνομαστικής Κατάστασης Συμμετεχόντων μαθητών Αποστολή στο Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης για έγκριση της Διδακτικής Επίσκεψης Αποστολή στο Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης για έγκριση της Διδακτικής Επίσκεψης (η απάντηση του πρέπει να εκτυπώνεται) στο Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης στο Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΝΑ μήνα πριν την πραγματοποίηση της Δ.Ε. πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος Σύνταξη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και παράδοση της, στην υποδιεύθυνση του Γυμνασίου ώστε να αναρτηθεί στο site της ΔΔΕΔ πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος Συγκρότηση και συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης οικονομικών προσφορών Επιλογή της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς βάση του νόμου 2769/2011 νόμου 2769/2011 νόμου 2769/2011

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΝΑ μήνα πριν την πραγματοποίηση της Δ.Ε. σύμβασης της διδακτικής επίσκεψης σύμβασης της διδακτικής επίσκεψης Σύνταξη της σύμβασης της διδακτικής επίσκεψης με το επιλεγμένο τουριστικό γραφείοσύμβασης της διδακτικής επίσκεψης Σύνταξηυποδείγματος πρακτικού και παράδοση του στον υπεύθυνο καθηγητή για να γραφεί στο βιβλίο πρακτικού του Γυμνασίου Σύνταξη υποδείγματος πρακτικού και παράδοση του στον υπεύθυνο καθηγητή για να γραφεί στο βιβλίο πρακτικού του Γυμνασίουυποδείγματος πρακτικού υποδείγματος πρακτικού Συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων και υπογραφή του από τους καθηγητές

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΙΚΟΣΙ μέρες πριν την πραγματοποίηση της Δ.Ε. Υποβολή των παρακάτω εγγράφων σε φάκελο στην υποδιεύθυνση: Υπεύθυνες Δηλώσεις Μαθητών Ε-mail επιβεβαίωσης από το Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης Αντίγραφο πρακτικού συλλόγου διδασκόντων Υπογεγραμμένη σύμβαση εκπαιδευτικής επίσκεψης από το Διευθυντή και τον τουριστικό πράκτορα Υποβάλλονται σε δύο αντίγραφα

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΙΚΟΣΙ μέρες πριν την πραγματοποίηση της Δ.Ε. Υποβολή των παρακάτω εγγράφων σε φάκελο στην υποδιεύθυνση: Πρόγραμμα Διδακτικής Επίσκεψης Ονομαστική κατάσταση συμμετεχόντων μαθητών Βεβαίωση Διευθυντή Βεβαίωση Διευθυντή Διαβιβαστικό προς ΔΔΕΔ Διαβιβαστικό προς ΔΔΕΔ Υποβάλλονται σε δύο αντίγραφα με αριθμό πρωτοκόλλου

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΙΚΟΣΙ μέρες πριν την πραγματοποίηση της Δ.Ε. Συλλογή χρημάτων από τους συνοδούς καθηγητές σε συνεργασία με τη μαθητική κοινότητα Τηλεφωνική ενημέρωση των κηδεμόνωντων μαθητών που δήλωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν στην διδακτική επίσκεψη Τηλεφωνική ενημέρωση των κηδεμόνων των μαθητών που δήλωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν στην διδακτική επίσκεψη Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της Δ.Ε. είναι να έχει εγκριθεί από την ΔΔΕΔ μια εβδομάδα πριν την ημέρα πραγματοποίησης

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ πραγματοποίησης της Δ.Ε. Οι συνοδοί καθηγητές προσέρχονται 10 λεπτά πριν την έναρξη του ωρολογίου προγράμματος προκειμένου να προετοιμάσουν υποστηρικτικές δράσεις για την Δ.Ε.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ πραγματοποίησης της Δ.Ε. Οι μαθητές που δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν δεν παίρνουν απουσίες που δεν προσκόμισαν δήλωση συμμετοχής αλλά εκείνη την ημέρα δεν προσήλθαν στο σχολείο παίρνουν κανονικά απουσίες όσες οι διδακτικές ώρες που διαρκεί η δράση Οι μαθητές που δεν προσκόμισαν δήλωση συμμετοχής και εκείνοι που δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν αλλά εκείνη την ημέρα δεν προσήλθαν στο σχολείο παίρνουν κανονικά απουσίες όσες οι διδακτικές ώρες που διαρκεί η δράση ενημερώνονται τηλεφωνικά οι κηδεμόνες των μαθητών αλλά δεν προσήλθαν έως την ώρα αναχώρησης Επιπρόσθετα ενημερώνονται τηλεφωνικά οι κηδεμόνες των μαθητών που επρόκειτο να συμμετάσχουν αλλά δεν προσήλθαν έως την ώρα αναχώρησης ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ πραγματοποίησης της Δ.Ε. Μετά την ολοκλήρωση της διδακτικής επίσκεψης οι μαθητές επιστρέφουν στο σχολείο που η δράση ολοκληρωθεί πριν την προγραμματισμένη ώρα οι μαθητές ενημερώνουν τηλεφωνικά τους κηδεμόνες τους υπό την ευθύνη των συνοδών καθηγητών Στην περίπτωση που η δράση ολοκληρωθεί πριν την προγραμματισμένη ώρα από το πρόγραμμα οι μαθητές ενημερώνουν τηλεφωνικά τους κηδεμόνες τους υπό την ευθύνη των συνοδών καθηγητών

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑ την πραγματοποίηση της Δ.Ε. Οι υπεύθυνοι καθηγητές γράφουν εργασία την οποία παραδίδουν σε ηλεκτρονική μορφή το αργότερο ένα μήνα μετά Οι υπεύθυνοι καθηγητές γράφουν εργασία, την οποία παραδίδουν σε ηλεκτρονική μορφή το αργότερο ένα μήνα μετά την πραγματοποίηση της δράσης Η συγγραφή γίνεται σύμφωνα με το υπόδειγμα συγγραφής εργασίας για την έκδοση βιβλίου υπόδειγμα συγγραφής εργασίας

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ της σχολικής χρονιάς Κατά την Ημερίδα παρουσίασης των Σχολικών Δραστηριοτήτων οι υπεύθυνοι καθηγητές προετοιμάζουν και παρουσιάζουν PowerPoint auto-run διάρκειας 5min Παράδειγμα 5-λεπτης παρουσίασης Παράδειγμα 5-λεπτης παρουσίασης PowerPoint Auto-Run