ΛΕΟΝ...κύκλωση Ο.Ε. Δραστηριότητες ομίλου επιχειρηματικότητας 2010-2011.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
10 Συμβουλές για να Μειώσουμε τα Απορρίμματα του Σχολείου μας
Advertisements

Παρουσίαση του Γραφείου Υποστήριξης του Συμφώνου των Δημάρχων του Τ.Ε.Ε. Γεώργιος Ζαμπατής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Επιστημονικής & Αναπτυξιακής Δραστηριότητας.
ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ Νίκος Τσάμης Γ. Διευθυντής Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής, ΜΒΑ Επενδύσεις σε Νέες Τεχνολογίες.
Η συμμετοχή των εργαζομένων Ομίλου ΟΤΕ- COSMOTE στην εφαρμογή πρακτικών Εταιρικής Υπευθυνότητας 1.
Σωματείο «Επιχειρηματικότητα Νέων»/ Junior Achievement Greece
M Ε Λ Ι Σ Σ Ο Κ Ο Μ Ι Α ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  Στο πλαίσιο εφαρμογής των / , / , Αποφάσεων του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2009.
«Στον παραμυθένιο κόσμο του Internet, θέλουμε να λείπει ο κακός»
6 Μαρτίου 2013: ΑΦΟΡΜΗ για Δράσεις κατά της βίας στο σχολείο ΔΙ.Δ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Μαρία Π. Δοντά Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων.
Το έργο «Εθνικό Πληροφοριακό Σύστημα Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΠΣΕ+Τ) - Γ' ΦΑΣΗ "Αποθετήρια και Επιστημονικά Ηλεκτρονικά Περιοδικά Ανοικτής Πρόσβασης"»
Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ
1 Προαγωγή της Δημιουργικότητας και της Καινοτομίας Κωνσταντία Δαμιανού Θεόδωρος Θεοδώρου Ε.Μ.Ε Οικονομικών.
Η οργάνωση ενός Υποθετικού Προγράμματος Εικονικών Επιχειρήσεων στα ΤΕΕ
Ε υ ρ ω π α ϊ κ ό Δ ί κ τ υ ο Ε μ π ε ι ρ ο γ ν ω μ ό ν ω ν & Τ ε χ ν ο μ ε σ ι τ ε ί α ς Μ Κ Ο www. euronet.org.gr.
Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: η εταιρική υπευθυνότητα μακροχρόνια επένδυση
Βασιλική Κολυβά Υπεύθυνη Δημοσιότητας Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2008
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «Ι.Μ.ΔΕΛΑΣΑΛ» - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -
Βιώσιμη Πόλη Μαυρογιαννίδη Θεολογία Πατέρα Μυρτώ
ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΈΤΟΣ
Γιατί ένα πολιτιστικό πρόγραμμα;. Τα Πολιτιστικά προγράμματα προϋπήρχαν του θεσμού. Θετικό γιατί υπάρχει ενδιαφέρον και παράδοση. Αρνητικό γιατί δεν είναι.
Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. 1 Το Γραφείο Διασύνδεσης λειτουργεί από το 1994, προσανατολισμένο στην άμεση, έγκυρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.
LIFE- ENVIRONMENT PROGRAMME ‘Starting with the promotion of IPP approach in Mediterranean countries’’ Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2005 Παρουσίαση Start-IPP.
Δ΄Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ. Το εργαστήρι στηρίζεται στην ενεργητική παρουσία των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα μέσα από την ανταλλαγή.
Χάρτης Ελλάδας για γονείς, από γονείς... elamazi.gr.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΕ.
Η Ανακύκλωση στη σχολική μας μονάδα Α’ τάξη Ομάδα 5 ης Ερευνητικής Εργασίας.
Καλώς ορίσατε στη 2 η εκδήλωση στη 2 η εκδήλωση για τις για τις Φυσικές Επιστήμες.
Αναζήτηση νέων θέσεων εργασίας
Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΙ)
Οικονομία - Επιχειρηματικότητα , στη Β/θμια εκπαίδευση Επιστημονική Υπεύθυνη ‘Εργου ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΕΩΝ Δρ. Θεοχαρούλα Μαγουλά
CCNA3: Switching Basics and Intermediate Routing v3.0 Ενημέρωση για το Μάθημα Δίκτυα-Ακαδημία CISCO.
PRODESTS ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΕΠΥ Α.Ε., 72 ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2004 Νικόλαος.
Η Διδασκαλία της Αγγλικής σε Μικρά Παιδιά Πράξη «ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΕ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ»
Ενότητα 1.1 Ο ρόλος των ΤΠΕ στη δόμηση της κοινωνίας της Γνώσης. Η ένταξη των ΤΠΕ στα πλαίσια των στόχων της εκπαίδευσης για την περίοδο και.
Σωματείο « Επιχειρηματικότητα» Νέων. ΣΕΝ/ JA Greece ΚΕΣΥΠ Ηλιούπολης.
Αρχικός τίτλος: «Το κλίμα αλλάζει. Κάνε κάτι και εσύ» H ομάδα ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ξεκινά ένα πρόγραμμα που εποπτεύεται από τη ΓΓΝΓ, και υλοποιείται από το Ινστιτούτο.
«Δράσεις κατά της βίας στο σχολείο την 6η Μαρτίου 2012» 70ο Γυμνάσιο Αθήνας.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΚΙΚΑΣ ΤΑΞΗ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ 1ο
Προετοιμασία για την ανάληψη προγράμματος
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ Α.Π.Θ.
Οι μαθητές της Ε’ δημοτικού εργάστηκαν ….. για το καλό του πλανήτη μας! Ο πλανήτης κινδυνεύει… πρέπει να δράσουμε!!!
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: ΚΑΛΕΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥΡΛΩΤΗΣ.
«eTwinning: Εργαλείο επικοινωνίας, συνεργασίας, γνώσης, διάδοσης καλών πρακτικών – στρατηγικών πρόληψης και αντιμετώπισης του Σχολικού και Διαδικτυακού.
Τα Αποτελέσματα των Δράσεων της ΑΝ.Ε.ΒΟ. Α.Ε. Γεώργιος Γκάγκας Διαχειριστής της Πράξης.
Αγρίνιο, 28 Μαρτίου 2012 Ελένη – Αναστασία Κερκεντζέ Υπεύθυνη λειτουργίας ΔΑΣΤΑ.
Παρουσίαση Δαδικτυακού Τόπου Δήμου Πειραιά Δήμος Πειραιά Τμήμα Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης.
Grundtvig Learning Partnership Parents-School-Children: Learning by doing together Γονείς – Σχολείο – Παιδιά: Μαθαίνουμε μέσα από κοινές δραστηριότητες.
Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αγρίνιο, 28 Μαρτίου 2012 Επίκουρος Καθηγητής Γεώργιος Κεχαγιάς E.Π. Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση ΕΣΠΑ.
1 Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Καθηγήτρια Νάνσυ Παπαλεξανδρή.
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ. ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η καλή επικοινωνία της διοίκησης με τους.
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Η ταυτότητα και η δράση του Εκπαιδευτικού οργανισμού Φωτόγραμμα
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΟΑΕΔ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΣ project Ο βασικός στόχος είναι η κοινωνική ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρίες, κάτι που είναι απόλυτα σύμφωνο τόσο με τις αρχές και την φιλοσοφία.
Τσίτσκαρη Ε. ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ… Τσίτσκαρη Ε.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
Ένας Χρόνος ΠΕΑΠ Επίκουρη Καθηγήτρια Ευδοκία Καραβά
3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής 2o Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης Πέλλας “Η Τάξη του Μέλλοντος” Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Κυκλοφοριακή Αγωγή Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχε το σχολείο μας (Ειδικό Κωφών & βαρήκοων Ιωαννίνων), καθώς και το Ειδικό Τυφλών Ιωαννίνων.
Προετοιμασία για την ανάληψη προγράμματος
Υπό την φοιτήτρια: ΒΑΛΙΕΒΑ ΖΑΡΗΝΑ (Α.Μ. 8464)
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Καθηκοντα και αρμοδιοτητεσ των Σχολικων συμβουλων
Ανακύκλωση Όλα είναι χρήσιμα
ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔιΚΤυΟΥ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΛΕΟΝ...κύκλωση Ο.Ε. Δραστηριότητες ομίλου επιχειρηματικότητας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ? Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα “επιχειρηματικότητας νέων”, 7 μαθητές του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης μαζί με έναν εκ των καθηγητών αλλά και με τη συνδρομή ενός εκπροσώπου του ΣΕΝ, δημιουργήσαμε μια εικονική επιχείρηση.

Αντικείμενο Δράσεων Αντικείμενο της επιχείρησής μας είναι η ανακύκλωση χαρτιού, πλαστικών και αλουμινένιων συσκευασιών και η προώθηση της ανακύκλωσης στο χώρο του σχολείου.

Συναντήσεις με Συνεργάτες Πραγματοποιώντας συναντήσεις στο χώρου του σχολείου μας με διαφόρους εκπροσώπους των επικρατέστερων συνεργατών κερδίσαμε πάνω από όλα σε εμπειρία.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Επιλέχθηκε ο προσφορότερος από κάθε άποψη εξωτερικός συνεργάτης Κοινό Προμηθευτές ΛΕΟΝ..κύκλωση Δημιουργήθηκε πλάνο επικοινωνίας για την κινητοποίηση των μαθητών στα θέματα της ανακύκλωσης Η ομάδα ανάθεσε αρμοδιότητες στα μέλη της τόσο για θέματα λειτουργίας της εταιρίας όσο σε θέματα επικοινωνίας με το κοινό

Υπογραφή Σύμβασης Γνωστοποιώντας στο σχολείο ότι είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που εφαρμόζουν σε αυτό το επίπεδο τέτοιο πρόγραμμα ανακύκλωσης και αφού συμπλεύσαμε σε όλα τα επίπεδα με τη διεύθυνση, υπογράψαμε με την επιχείρηση μονοετή σύμβαση.

Κλίμα Περιβαλλοντικής Συνείδησης Στη συνέχεια ξεκινήσαμε να καλλιεργούμε ένα κλίμα περιβαλλοντικής συνείδησης στους μαθητές, στους καθηγητές αλλά και στους εργαζομένους του σχολείου.

ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τυπώνοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα έντυπα ενημέρωσης για τις δράσεις μας πλησιάζουμε τους μαθητές ενημερώνοντάς τους για τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Ενημέρωση μαθητών Μέσα από εκτενείς ομιλίες μας και φυλλάδια από ανακυκλωμένο χαρτί, που διανείμαμε στους μαθητές από τάξη σε τάξη προωθήσαμε το πρόγραμμα μας.

Ενημέρωση καθηγητών Αντίστοιχη διαδικασία ακολουθήθηκε και στους καθηγητές οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με το νέο πρόγραμμα ανακύκλωσης στο σχολείο μας δίνοντάς μας κουράγιο και θετικά σχόλια για να συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια.

Ακόμα σύμφωνα και με την τάση των καιρών, εκμεταλλευτήκαμε τη τεχνολογία και δημιουργήσαμε σε ένα site( το προφίλ της επιχείρησης μας, μέσω του οποίου οι μαθητές μαθαίνουν για εμάς και για τους διαγωνισμούς στους οποίους μπορούν να λάβουν μέρος, κάθε στιγμή εύκολα και γρήγορα.

Ραδιοφωνικός Σταθμός Συμμετέχουμε επίσης με εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό του σχολείου μας, που λειτουργεί μέσω του internet και μας δίνει τη δυνατότητα να ευαισθητοποιήσουμε και άλλα άτομα.

Εκδήλωση Προώθησης Περιβαλλοντικών Σκοπών Στο πλαίσιο των δράσεών μας, οργανώνουμε στο σχολείο στις 15 Μαρτίου, εκδήλωση ενίσχυσης της περιβαλλοντικής συνείδησης των παιδιών, έχοντας για καλεσμένους αθλητές και επιστήμονες ώστε τα παιδία να μάθουν και από τα χείλη ειδικών για τα οφέλη της ανακύκλωσης.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ Τεχνολογικές καινοτομίες όμως, δεν χρησιμοποιούμε μόνο στον τομέα του marketing αλλά και των υπηρεσιών μας. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιούμε εξελιγμένη τεχνολογία ώστε να παρακολουθούμε τακτικά, με σιγουριά και βεβαιότητα την ποσότητα των ανακυκλωμένων συσκευασιών.

ΣΚΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Το σημαντικότερο όμως για εμάς είναι να πετύχουμε την ευαισθητοποίηση των μαθητών του σχολείου μας, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Φιλανθρωπικές Ενέργειες Ενισχύοντας τα πιστεύω του σχολείου, αποφασίσαμε όλα τα χρηματικά οφέλη που θα αποκομίσουμε να τα προσφέρουμε για φιλανθρωπικό σκοπό.