Π.Π. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ ΤΑΞΗ: Β΄3 ΜΑΘΗΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΜΕΡΟΠΗ ΤΕΡΖΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΑΘΗΤΗΣ: ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΣΕΝΤΧΟΜ ΣΧ.ΕΤΟΣ:2013-2014.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ.
Advertisements

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Τα μέλη της ομάδας ΜηχΕπ:
Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης.
Η καινοτομία στις επιχειρήσεις: Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η καινοτομία στις λειτουργίες Γεωργιάδης Πάτροκλος, Επίκουρος.
Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων
-Στοίβα-Ουρά - Πλεονεκτήματα πινάκων -Δομές δεδομένων δευτερεύουσας μνήμης -Πληροφορική και δεδομένα -Παραδείγματα-Προβλήματα ψευδοκώδικα.
Ορθές Πρακτικές Διανομής Φαρμάκων
Εισαγωγή στη Λογιστική
Κοστολόγηση Μάθημα 13.
Α. Νανόπουλος & Γ. Μανωλόπουλος Εισαγωγή στην Εξόρυξη & τις Αποθήκες Δεδομένων Κεφάλαιο 3: Αποθήκες Δεδομένων και OLAP
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Οι ΤΠΕ στην εκπ/κή διδακτική διαδικασία Ο υπολογιστής ως γνωστικό εργαλείο Γνωστικά εργαλεία θεωρούνται οι εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να.
ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
Διατηρηση μηχανικησ ενεργειασ
ΣΧΟΛΕΙΟ:ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ ΤΑΞΗ:Β΄3 ΜΑΘΗΜΑ:ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ :ΤΕΡΖΗ ΜΕΡΟΠΗ όνομα μαθητή : πολιτακη Κατερίνα ΘΕΜΑ :
Ηλεκτρονικό εμπόριο. Τι ειναι τι ηλεκτρονικό εμπόριο... Η αγορά απο το διαδίκτυο, η εξηπηρέτηση και η συναλλαγή μέσω του υπολογιστή μας.
Ηλεκτρονικός-Μηχανικός(Η/Υ)
Εισαγωγή στις Αρχές της Επιστήμης των Η/Υ» Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου
Κοστολόγηση Μάθημα 19.
ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Ελαιοτριβείο SPARTA kefalas s.a.
Μάθημα: Μπαρ - Φλαμπέ Ενότητα: 2 Προσωπικό του Μπαρ.
Κοστολόγηση Μάθημα 12.
Εκπαιδευτικός Φιλόλογος
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΡΜΑΖΑΝΙΔΗΣ
1 Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων CRM Μάθημα 5 ο : CRM-ERP.
Οι ΤΠΕ στην εκπ/κή διδακτική διαδικασία
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΜΙΓΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΕγγλΕζοΣ, ΕΛΕΝΗ ΑΡΧΟΝΤΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ. ομφάκινον.
Τάξεις στις οποίες απευθύνεται: Β Γυμνασίου
Εικονική Επιχείρηση Α΄ Λυκείου
Κοστολόγηση Μάθημα 10.
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ MARKETING Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Αναβρύτων Τάξη:Β3
Κοστολόγηση Μάθημα 3ον.
Σχολή Μηχ. Μεταλλείων-Μεταλλουργών
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων
Μονογραφία Επαγγέλματος Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας
AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ
Θέμα Εργασίας : ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ¨Κ.ΧΑΤΖΕΛΗΣ¨
ΓενικΟΣ ΔιευθυντΗΣ ΠρΟτυπο ΠειραματικΟ ΓυμνΑςιο ΑναβρΥτων Ταξη: Β’3
Α. Δρίβας 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου
2ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Διευθυντής Ποιοτικού ελέγχου
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
3 ο Τ.Ε.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ ΘΕΜΑ «ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΤΕΙ ΚΑΙ ΙΕΚ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ.
Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010 Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Μάθημα «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων» 1 Στοιχεία Διοίκησης Επιχειρήσεων.
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ.
Δρ. Γ. Μαλινδρέτος % κωδικών επί συνόλου κωδικών % αξίας επί συνολικών αγορών Α Β Γ Δεν είναι όλα τα προϊόντα το ίδιο.
Στέκομαι, περπατώ…φρενάρω
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Λογιστική Κόστους Ενότητα # 9: Πρότυπη Κοστολόγηση Διδάσκουσα: Σάνδρα Κοέν Τμήμα: Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Γυμνάστρια\Γυμναστής Ορισμός: Ο γυμναστής φροντίζει για την σωματική άσκηση και καλή φυσική κατάσταση των αθλητών ή άλλων ατόμων, προτείνοντας και εφαρμόζοντας.
Τομέας Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών. Ο επαγγελματικός τομέας Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών ανήκει στον κύκλο Υπηρεσιών του 10ου ΕΠΑ.Λ. και.
Δρ. Δημήτρης Λαμπρούλης, Προγραμματισμός Δράσεως Επιχειρήσεων. Βραχυχρόνιος Προγραμματισμός. Παρουσίαση Δρ. Δημήτρης Λαμπρούλης.
ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ. ΑΠΟΘΗΚΕΣ Το τμήμα της αποθήκευσης θεωρείται, και όχι άδικα, το πρώτο σημαντικό βήμα για μια επιτυχημένη διαχείριση.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ. Για να αποκτήσεις γνώσεις, να εξασκηθείς και να πάρεις πτυχίο Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου πρέπει να επιλέξεις σπουδές στο.
ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΟΛΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Kiosk & Retail.
Λογιστική Κόστους Ενότητα # 3: Κατά Παραγγελία Κοστολόγηση
Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων
Επιχειρησιακός Σχεδιασμός και Διαχείριση Έργων
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η έννοια της επιχείρησης
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Π.Π. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ ΤΑΞΗ: Β΄3 ΜΑΘΗΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΜΕΡΟΠΗ ΤΕΡΖΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΑΘΗΤΗΣ: ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΣΕΝΤΧΟΜ ΣΧ.ΕΤΟΣ:2013-2014

Τμήμα Προμηθειών Το Τμήμα Προμηθειών στοχεύει στον εφοδιασμό της επιχείρησης με όλα τα απαραίτητα υλικά, εργαλεία, μηχανήματα κ.λπ., που είναι αναγκαία για την αδιάκοπη λειτουργία της παραγωγικής διαδικασίας.

Αρμοδιότητες , που δεν αλλάζουν συχνά με την εξέλιξη του επαγγέλματος. Αρμοδιότητες , που δεν αλλάζουν συχνά με την εξέλιξη του επαγγέλματος.   Συντάσσει τις καταστάσεις παραγγελιών. Οργανώνει την εκτέλεση των παραγγελιών καθώς και των φορτώσεων και  αποστολών κατά τέτοιο τρόπο που να αποφεύγονται τυχόν λάθη. Κωδικοποιεί τα είδη. Φροντίζει για την διεκπεραίωση των διαδικασιών των εισαγωγών των ειδών. Οργανώνει τους αποθηκευτικούς χώρους κατά τέτοιο τρόπο που να είναι εύκολη και γρήγορη η εισαγωγή και εξαγωγή των ειδών. Παρακολουθεί τις ημερομηνίες λήξης των ειδών και φροντίζει για την σωστή χρονολογική εξαγωγή τους. Φροντίζει για την συνεχή συμφωνία μεταξύ φυσικής και λογιστικής απογραφής. Καταχωρεί τα τιμολόγια αγορών και γενικά όλα τα παραστατικά που αφορούν τις αγορές. Ελέγχει τις τιμές των ειδών βάσει των συμφωνιών με τους προμηθευτές και φροντίζει για την αποκατάσταση τυχόν λαθών.

Αρμοδιότητες, οι οποίες αλλάζουν συχνότερα με την εξέλιξη του επαγγέλματος). Ελέγχει την ποιότητα και την σωστή συσκευασία των ειδών που παραλαμβάνει. Τηρεί τα στατιστικά στοιχεία για την κυκλοφορία των ειδών και φροντίζει τα υπόλοιπα να είναι σε επίπεδο τέτοιο που να μην δεσμεύονται κεφάλαια σε αποθέματα ειδών, αλλά συγχρόνως να μην υπάρχουν ελλείψεις ποτέ. Οργανώνει και επιβλέπει την επιστροφή των ακατάλληλων προϊόντων. Κρατά την αλληλογραφία και επικοινωνία με τους προμηθευτές όσον αφορά τις ποσοτικές και ποιοτικές διαφορές και φροντίζει να λύνονται όσον το δυνατό πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Ερευνά την ύπαρξη τόσο νέων προμηθευτών καθώς και τυχόν υποκατάστατων ή συμπληρωματικών προϊόντων. Καταρτίζει οικονομικό προϋπολογισμό προγραμματισμένων αγορών για δεδομένο χρονικό διάστημα. Διεξάγει τις αναγκαίες διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές. Αναλαμβάνει την non - paper επικοινωνία με τους προμηθευτές.  

Εκπαίδευση  Για την άσκηση του επαγγέλματος απαιτείται η λήψη σχετικού πτυχίου από ΤΕΙ. Συνήθως το απολυτήριο μέσης εκπαίδευσης είναι επαρκές, εκτός εάν η αποθήκη είναι μηχανογραφημένη, οπότε η γνώση και εξοικείωση με ηλεκτρονικούς υπολογιστές είναι αναγκαία.

Δεξιότητες Απαιτούμενα χαρακτηριστικά για τον Υπεύθυνο Προμηθειών είναι: Κριτική σκέψη Υπευθυνότητα Ευσυνειδησία, δυναμισμός και συνέπεια Υπολογιστική ικανότητα αντίληψης χώρου Οργανωτικές και συντονιστικές ικανότητες.

Εργασιακές Συνθήκες και Περιβάλλον Ο Υπεύθυνος Προμηθειών εργάζεται σε κλειστούς κυρίως χώρους ιδιωτικής ή δημόσιας επιχείρησης. Η εργασία είναι υπεύθυνη και ο επαγγελματίας πρέπει να διασφαλίζει καλή συνεργασία με τους υπαλλήλους της αποθήκης. Ο επαγγελματίας ακολουθεί το ωράριο εργασίας που καθορίζεται από το φορέα απασχόλησής του, όμως αρκετά συχνά απαιτείται να εργαστεί υπερωριακά όταν υπάρχει φόρτος εργασίας. 

Πηγές http://edujob.gr/node/361 http://digitalschool.minedu.gov.gr/modules/ebo ok/show.php/DSGYM-B104/15/95,494/  http://www.korelko.gr/xrhsima/71-tomeas- dioikhshs/354- %CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A5%CE%98%CE%A5% CE%9D%CE%9F%CE%A3- %CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%97%CE%98% CE%95%CE%99%CE%A9%CE%9D- %CE%9A%CE%91%CE%99- %CE%94%CE%99%CE%91%CE%A7%CE%95%CE%99% CE%A1%CE%97%CE%A3%CE%97%CE%A3- %CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%98%CE%97%CE%9A% CE%97%CE%A3.html