Μια σπαζοκεφαλιά στρατηγικής Πρόκειται για ένα τεστ λογικής στο οποίο πρέπει να καταφέρετε να μετακινήσετε όλη την οικογένεια από τη μία όχθη του ποταμού.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Αριάδνη Σαχίνογλου, Α’ Γυμνασίου
Advertisements

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΟΤΕP
Μία σπαζοκεφαλιά στρατηγικής. Εισαγωγή •Είναι ένα μεγάλο τεστ λογικής, υπάρχει λύση και είμαι σίγουρος ότι θα διασκεδάσεις προσπαθώντας και θα εκνευριστείς.
Η ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΙΛΙΑΔΑΣ ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΤΣΟΚΑΝΑ, ΣΤΕΛΛΑΣ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΝΑΣ ΦΥΤΙΛΑ, ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ.
Αυτό το σύντομο τέστ αποτελείται από 4 ερωτήσεις και εξετάζει το κατά πόσον είστε «επαγγελματίας» Οι ερωτήσεις είναι εύκολες και γι’ αυτό δεν χρειάζεται.
Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Δημιουργία εφαρμογών Επίπεδο.
ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
Χριστούγεννα όπως πραγματικά έγιναν
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Πάτησε εδώ για να ξεκινήσεις ΠΡΟΣΟΧΗ !: Για να παίξετε το παιχνίδι θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις μακροεντολές (Εργαλεία ->Μακροεντολή -> Ασφάλεια ->
ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΒΕΛΙΑ ΠΕΤΡΑΚΙΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΓΚΑΝΤΕΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Η αλλαγή από παιδί σε έφηβη
Δυσνόητα Ένα πρωί στη λίμνη, ο σύζυγος επιστρέφει μετά από πολλές ώρες ψαρέματος και παίρνει έναν υπνάκο στο φορτηγάκι. Η σύζυγος, αν και δεν.
Το απίστευτο ταξίδι μιας σταγόνας νερού!
Μελετώντας το πρώτο διάγραμμα όλοι οι ερωτηθέντες απάντησαν ότι μέσα στην οικογένεια υπάρχει διάκριση σε όλους τους τομείς δήλωσαν περισσότεροι ότι.
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ 5 Η ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.
Διάβαση με φωτεινό σηματοδότη Πλησιάζω στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και περιμένω. Όταν ανάψει πράσινο το ανθρωπάκι του σηματοδότη και βεβαιωθώ ότι σταμάτησαν.
(Παλιά εποχή της πέτρας)
ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Ο θυμός του Αχιλλέα.
Το πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται στον Ρόμπι, το πρώτο ρομπότ το οποίο πουλήθηκε σε μια οικογένεια σαν κουβερνάτα της κόρης τους. Το κορίτσι αγαπά πολύ το ρομπότ.
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ!!!
Β’ ΜΕΡΟΣ: (Να γραφτούν στο τετράδιο)
Παρουσίαση Δ.Σ.Μελισσοκομείου
ΕΡΓΑΣΙΑ ΙΛΙΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΡΑΨΩΔΙΑ Ζ
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 4.1 Στόχοι και κανάλια επικοινωνίας.
ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ FESTIVAL DOCUMANTER ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ.
Από την Παρασκευή Σιδερά
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Δ1.
NOBEL ΦΥΣΙΚΗΣ NOBEL ΦΥΣΙΚΗΣ Νομπελίστας : Niels Bohr Υποψήφιος : J.J.Tomson.
Ψυχολογία των νέων 1)Η μετάβαση της παιδικής στην εφηβική ηλικία
ΜΙΣΕΛ ΝΤΕ ΜΟΝΤΑΙΝ.
Εξομοιωτής Ψηφιακών Κυκλωμάτων
Η ΟΜΗΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ. Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑ Η ΚΑΤΑΡΑ;
1 Υπηρεσία Γκρίζας Βιβλιογραφίας ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΓΚΡΙΖΑΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου Μυτιλήνη, Μάιος 2007.
Περιπτωση μαθητη του ΕΕΕΕΚ ΔΡΑΜΑΣ Σχ.Ετος:
ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ Τάξη Στ1 Σχολική χρονιά Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
ΜΑΘΗΤΡΙΑ : ΚΑΙΤΑΤΖΗ ΛΥΔΙΑ ΤΑΞΗ : Ε1 ΤΙΤΛΟΣ : ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΛΟΥΙΖΑ ΜΕΙ ΑΛΚΟΤ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
Οι πεινασμένοι λύκοι ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΗΧΟ. ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ Σ’ ένα όμορφο χωριό λοι ζούσαν καλά και αγαπημένα. Τα παιδιά έπαιζαν και οι μεγάλοι ήταν στις.
Click to add Text Σπάνια ζώα Μαργιάννα,Ελεάννα. Λεοπάρδαλη Αμούρ Ρινόκερος της Σουμάτρα Γιγαντιαίο καλαμάρι Αγριόγατα Πρίστης ή «ξυλουργός καρχαρίας.
Click to add Text Φυσικά φαινόμενα Μαργιάννα Άννα ΣΤ’1.
Μέθοδος ΕLISA 7&v=RRbuz3VQ100 =lNxZxJtvB94 animation =lNxZxJtvB94.
Όμορφη μέρα… Όλοι εμείς που αγαπάμε με πάθος την ομάδα μας έχουμε πολλά κοινά. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, έχουμε τις ίδιες συνήθειες, μοιραζόμαστε τα ίδια.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ, Ph.D.. H ηθική περιλαμβάνει τις αρχές που ορίζουν το τι είναι σωστό και το τι όχι. Ως ηθική συμπεριφορά ορίζεται η επίδειξη μιας.
Σωματοποίηση του άγχους σε παιδί πρώτης σχολικής ηλικία. Ο ρόλος της Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Θεραπείας στην Οικογένεια. Αβαγιανού Πηνελόπη-Αλεξία.
Click to edit Master subtitle style 1 ο Συνέδριο Αλ-Ανών και Αλατίν Κέρκυρα 2016 Θέμα – Πρόοδος Όχι Τελειότητα Ξενοδοχείο Divani Palace, Κανόνι, Κέρκυρα.
Πηνελόπη Δέλτα – Πρώτες Ενθυμήσεις
Αυτό το σύντομο τέστ αποτελείται από 4 ερωτήσεις και εξετάζει το κατά πόσον είστε «επαγγελματίας» Οι ερωτήσεις είναι εύκολες και γι’ αυτό δεν χρειάζεται.
Προβλήματα Ικανοποίησης Περιορισμών
Ο βασιλιάς και το αλάτι Παραμύθι από τη Λιβύη
Από την Παρασκευή Σιδερά
Μία σπαζοκεφαλιά στρατηγικής
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΤ΄1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.
Το πρόβλημα του Βαρκάρη
ΑΓΝΗ ΡΟΔΟΣΘΕΝΟΥΣ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ.
Την Τετάρτη οι μαθητές της Ε΄τάξης του σχολείου μας ,κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής επίσκεψης στη Θεσσαλονίκη ,είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν.
Τεστ γνώσεων σχετικά με [το θέμα σας]
Η ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.
Eνα μικρό τεστ για να βρεθεί ο πιο αδύναμος κρίκος.
Είμαι η Χαρά, βοηθήστε μας να βρούμε τις απαντήσεις στο quiz της Ιστορίας! Πάτα στο κουμπί που είναι το χέρι μου!!! Είμαι ο Φόβος Είμαι η Αηδία Είμαι η.
Αρχιτεκτονικοσ σχεδιασμοσ και νεεσ τεχνολογιες ι
Γραφικό Περιβάλλον Εργασίας H/Y
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
ΟΝ/ΝΥΜΟ:ΤΣΑΚΜΑΝΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΜΗΜΑ:Α4 ΣΧΟΛΙΚΟ ΈΤΟΣ:
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Τα παράδοξα των καιρών μας
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Μια σπαζοκεφαλιά στρατηγικής Πρόκειται για ένα τεστ λογικής στο οποίο πρέπει να καταφέρετε να μετακινήσετε όλη την οικογένεια από τη μία όχθη του ποταμού στην απέναντι. Λανθασμένη ενέργεια επισημαίνεται με ήχο και με επίδειξη των συνεπειών της λανθασμένης ενέργειάς σας. Μπορείτε να εγκαταλείψετε το γρίφο, αλλά δεν μπορείτε να ξεκινήσετε από εκεί που σταματήσατε. Δηλαδή, πρέπει να βρείτε ένα τρόπο για να αποφύγετε τα λάθη σας.

Οι Όροι 1.Στη σχεδία χωρούν μόνο 2 άτομα. 2.Ο πατέρας δε μπορεί να μείνει με οποιαδήποτε κόρη, χωρίς την παρουσία της μητέρας 3.Η μητέρα δε μπορεί να μείνει με οποιοδήποτε γιο, χωρίς την παρουσία του πατέρα 4.Ο κλέφτης (με το ριγωτό πουκάμισο) δεν μπορεί να μείνει με οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας, εάν δεν παραβρίσκεται ο αστυνομικός. 5.Μόνο ο πατέρας, η μητέρα και ο αστυνομικός μπορούν να οδηγήσουν τη σχεδία δηλαδή σε κάθε διαδρομή πρέπει να βρίσκεται ένας από αυτούς. 6.Με «click» πάνω τους επιλέγετε τα άτομα. 7.Για να κινηθεί η σχεδία κάντε «click» στον πάσσαλο της απέναντι όχθη του ποταμού.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: Στη σχεδία χωρούν μόνο 2 άτομα. Ο πατέρας δε μπορεί να μείνει με οποιαδήποτε κόρη, χωρίς την παρουσία της μητέρας Η μητέρα δε μπορεί να μείνει με οποιοδήποτε γιο, χωρίς την παρουσία του πατέρα Ο κλέφτης δεν μπορεί να μείνει με οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας, εάν δεν παραβρίσκεται ο αστυνομικός. Μόνο ο πατέρας, η μητέρα και ο αστυνομικός μπορούν να οδηγήσουν τη σχεδία, δηλαδή σε κάθε διαδρομή πρέπει να βρίσκεται ένας από αυτούς. Με «click» πάνω τους επιλέγετε τα άτομα. Για να κινηθεί η σχεδία, κάντε «click» στον πάσσαλο της απέναντι όχθης του ποταμού. EXIT Κάντε «click» στο μπλε στρογγυλό κουμπί για να αρχίσετε τον γρίφο