Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Διάβαση με φωτεινό σηματοδότη Πλησιάζω στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και περιμένω. Όταν ανάψει πράσινο το ανθρωπάκι του σηματοδότη και βεβαιωθώ ότι σταμάτησαν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Διάβαση με φωτεινό σηματοδότη Πλησιάζω στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και περιμένω. Όταν ανάψει πράσινο το ανθρωπάκι του σηματοδότη και βεβαιωθώ ότι σταμάτησαν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Διάβαση με φωτεινό σηματοδότη Πλησιάζω στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και περιμένω. Όταν ανάψει πράσινο το ανθρωπάκι του σηματοδότη και βεβαιωθώ ότι σταμάτησαν όλα τα τροχοφόρα, ξεκινώ και περνώ απέναντι.

2 Φωτεινός σηματοδότης με κουμπί Πλησιάζω στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και πιέζω το κουμπί του φωτεινού σηματοδότη. Όταν ανάψει πράσινο το ανθρωπάκι του σηματοδότη και βεβαιωθώ ότι σταμάτησαν όλα τα τροχοφόρα, ξεκινώ και περνώ απέναντι.

3 Δρόμος με διάβαση πεζών Πλησιάζω στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και σταματώ. Κοιτάζω αριστερά. Κοιτάζω δεξιά. Ξανακοιτάζω αριστερά. Όταν ο δρόμος είναι ελεύθερος, περνώ απέναντι.

4 Δρόμος χωρίς φωτεινό σηματοδότη και διάβαση πεζών 1) Κοιτάζω αριστερά2) Κοιτάζω δεξιά 4) Περνώ χωρίς να τρέχω3) Ξανακοιτάζω αριστερά


Κατέβασμα ppt "Διάβαση με φωτεινό σηματοδότη Πλησιάζω στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και περιμένω. Όταν ανάψει πράσινο το ανθρωπάκι του σηματοδότη και βεβαιωθώ ότι σταμάτησαν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google