Είναι σωστό να κατεβάζω ταινίες και μουσική μέσω Ίντερνετ? Όχι, καθώς κάποιος άνθρωπος έχει τα πνευματικά δικαιώματα επειδή το δημιούργησε. Ναι, αφού γλυτώνω.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Β’ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Advertisements

Λέμε ΟΧΙ στον σχολικό εκφοβισμό
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ QUIZ!!! Είσαι στη γιαγιά σου και εκεί που περιμένεις να σου αρχίσει τα παραμύθια, σε ρωτάει τι είναι αυτό το διαδίκτυο, που έχει ακούσει.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ
ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΡΗΤΟ.
ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Μια εργασία των μαθητών της Στ τάξης
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφαλείς online αγορές Επίπεδο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
FACEBOOK ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ
Διαγωνισμός Saferinternet ο Πανευρωπαϊκό βραβείο 1ο Πανελλήνιο Βραβείο ηλικιακή ομάδα Διαγωνισμός Saferinternet ο Πανευρωπαϊκό βραβείο.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΟΥ Πρόκειται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Αυτό από μόνο του αρκεί για να κινηθεί κάποιος.
Ακατάλληλο και επιβλαβές περιεχόμενο στο διαδίκτυο
Κουίζ ! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ  Δες τις δηλώσεις που ακολουθούν.  Αποφάσισε ποιες, κατά τη γνώμη σου, είναι ορθές και ποιες λανθασμένες.  Πάτα F5 και.
Αναζήτηση στο διαδίκτυο Για να μπούμε στον κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να ξέρουμε ποια πόρτα να κτυπήσουμε!
Πληροφορίες στο διαδίκτυο. Δραστηριότητα: Ας βοηθήσουμε τη Γεωργία και τον Παντελή.
ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΡΗΤΟ.
Ας μιλήσουμε για τη φιλία!!!
Μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο… …Σκέψου πιο…προσωπικά!!!
Έχεις ένα τουλάχιστον προφίλ σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο;
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφάλεια online Επίπεδο.
QUIZ Υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Ένα άτομο σου λέει πως είναι η Μαρία και ότι θέλει τον κωδικό σου για να σου κάνει νέο ρεκόρ στο παιχνίδι. Τι κάνεις??
Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου
ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Παρουσιάζουν οι μαθητές: Γ Ι Ο Υ Λ Η Λ Ι Ο Υ Ν Η
ΠΛΑΓΙΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
1. Το όνομά σου, η διεύθυνσή σου, το τηλέφωνό σου. Το όνομά σου, η διεύθυνσή σου, το τηλέφωνό σου. 2. Ο χαρακτήρας σου. Ο χαρακτήρας σου 3. To μ π ουφάν.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ή ‘ο Μαγικός Κόσμος του Ιντερνετ σε απλά λόγια’
Συγγραφείς: Βερόνικα Σαμαρά & Γεώργιος Κορμάς Εικονογράφηση των ιστοριών από τα παιδιά του:
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
Ασφαλή χρήση διαδικτίου ΓεωργίακαιΈλενα. Δεν αποκαλύπτω ποτέ προσωπικές λεπτομέρειες στο διαδίκτυο Δεν αποκαλύπτω σε κανέναν, ούτε και στους καλύτερους.
Ας ελέγξω το γραπτό μου!.
ΟΜΑΔΑ Ά Θανάσης Μυλωνάς Γιάννης Παπαδημητρίου Χριστίνα Πουλουκτσή
πΑΙΧΝΙΔΙ Για την ασφαλεια στο διαδικτυο - ΦΑΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
ΕΠΙΜΕΛΙΑ: Κατερίνα Μαράντη Ηλέκτρα Γιαντζίκη Δημήτρης Βασιλείου Νικόλας Έρτσος.
Το εικονογραφημένο βιβλίο στην προσχολική εκπαίδευση ΣΥΝ-αισθηματα 6 Μαρτίου 2014 Μαρία-Πηγή Ευταξιοπούλου Μάθε πώς τον φόβο να μειώσεις... κι εσύ κεφάλι.
Έχω κάτι … διαφορετικό??. ’διαφορετικός «το να είσαι …’διαφορετικός’…» 14 ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών Επιμέλεια από την εκπαιδευτικό της Στ2 τάξης: Μέλλου.
WORDPRESS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1.
Είσαι ένα σπασικλάκι!! Φύγε, από εδώ φυτό!! Είσαι ένα σπασικλάκι!! Φύγε, από εδώ φυτό!! Μαααα;;; Δεν είμαι. Μαααα;;; Δεν είμαι. Ένα πρωί στο σχολείο.
Μετακίνηση και μεταφορά ασθενούς
Orbitz.com Παρουσίαση της ιστοσελίδας
Η δύναμη της εικόνας Και φέτος στις 7 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου.
6ο Δημοτικό σχολείο Αρτέμιδος Ομάδα CBoys
Μαθαίνω να χρησιμοποιώ με ασφάλεια το διαδίκτυο
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εθισμός σε αυτά
Μίλα Στο cyber bulling ! STOP
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Πώς λέμε ΟΧΙ; Βιβλίο σελ.58-61
Γνωριμία με το Διαδίκτυο
29ο Δημοτικο Σχολειο Θεσσαλονικησ
ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ’3
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔIΚΤYΟΥ
Βδομάδα 3_ Hobbies and pastimes.
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
Ασφαλές Internet Ιοί Παραπληροφόρηση Ακατάλληλα Άχρηστα Ψαράδες
3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας
KOYIZ ΓΝΩΣΕΩΝ Από τους μαθητές του Ε2.
Προσωπικές αντωνυμίες
Η δύναμη της εικόνας Και φέτος στις 7 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου.
Λογος της γυναίκας 9/11/2018 γεωργία κ..
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Προστασια ΠροσωΠικων δεδομενων στο διαδικτυο
Οι σκοτεινές πλευρές του διαδικτύου!
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ
Emotions
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Είναι σωστό να κατεβάζω ταινίες και μουσική μέσω Ίντερνετ? Όχι, καθώς κάποιος άνθρωπος έχει τα πνευματικά δικαιώματα επειδή το δημιούργησε. Ναι, αφού γλυτώνω τα λεφτά του εισιτηρίου για τον κινηματογράφο ή τα λεφτά από την αγορά ενός δίσκου.

Κάθε πληροφορία στο Ίντερνετ είναι αξιόπιστη? Όχι, θα πρέπει από μόνος μου να ελέγχω την αξιοπιστία της κάθε πληροφορίας Ναι, αφού το γράφει κάποια σελίδα στο Ίντερνετ σημαίνει ότι είναι σωστό

Έκανα έναν καινούργιο φίλο μέσω Ίντερνετ και μου ζητάει τα προσωπικά μου στοιχεία. Να του τα δώσω? Ναι! Είναι φίλος μου οπότε δεν έχω να φοβηθώ τίποτα Όχι, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ποιους δίνουμε τα στοιχεία μας μέσω Ίντερνετ

Υπάρχει περίπτωση να κολλήσει ο Η/Υ ιό μέσω του Ίντερνετ? Όχι, αφού ο Η/Υ είναι μηχάνημα και τα μηχανήματα δεν κολλάνε ιούς Ναι, είναι πιθανόν να κολλήσει «ιό» δλδ. Κάποιο ανεπιθύμητο πρόγραμμα που μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Έλαβα ένα μήνυμα ότι κέρδισα ένα εκατομμύριο ευρώ αρκεί να συμπληρώσω τα στοιχεία μου. Είναι αλήθεια, είμαι τόσο τυχερός? Ναι! Είναι η τυχερή μου μέρα! Ας συμπληρώσω τα στοιχεία μου πριν να είναι αργά… Όχι, το μήνυμα αυτό θα το έχουν λάβει εκατομμύρια άνθρωποι… Είναι απλά άλλο ένα phising message

Υπάρχουν σελίδες στο Ίντερνετ που με κάνουν να νιώθω άβολα. Τι πρέπει να κάνω? Να μην ξαναμπώ σε αυτές τις σελίδες. Υπάρχουν γραμμές βοήθειας όπου μπορώ να μιλήσω σε κάποιον για την δυσάρεστη εμπειρία μου.

Κάποιος ανέβασε προσβλητικές φωτογραφίες μου σε ιστοσελίδες που έχουν και άλλα άτομα πρόσβαση. Τι κάνω? Θα ζητήσω βοήθεια από τους γονείς μου. Μόλις μάθω ποιος είναι, θα του ανταποδώσω

Μπορώ να αγοράσω από οποιαδήποτε ιστοσελίδα το playstation που θέλω? Όπου το βρεις πιο φθηνά εκεί είναι και καλύτερα. Θα πρέπει πρώτα να δω αν είναι αξιόπιστη η ιστοσελίδα από την οποία θέλω να το αγοράσω

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Ξέρεις αρκετά πράγματα για την ασφάλεια στο ίντερνετ