ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΗΣΗ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Νικόλας Κυρακάκης Κυριακή, 2 Απριλίου 2017
Advertisements

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Θεωρητικής Κατάρτισης και Πρακτικής Εξάσκηση Αθήνα, Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 Επιμορφωτικό Σεμινάριο 23 & 24 Νοεμβρίου.
Σαπουντζής Κωνσταντίνος
ΚΡΙΤΣΙΛΙΓΚΟΣ ΚΟΚΙΟΥΣΗΣ
Το ποδοσφαιρικό παιχνίδι βασίζεται σε ένα σύνολο κανόνων, που είναι γνωστοί ως Κανόνες Παιχνιδιού, και παίζεται με τη χρήση μιας φουσκωμένης ελαστικής.
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΜΑΣ
SUPERLEAGUE.
ΕΡΓΑΣΙΑ PROJECT B1 ΛΥΚΕΙΟΥ
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
Οι μεγάλες πόλεις της Ευρώπης
Αντρέας Παναγιώτου ΣΤ΄2
FC Barcelona Ηρακλής Κ. Δημήτριος Κ. Κάνε κλικ εδώ για να επιστεφτείς μία ιστοσελίδα με πληροφορίες για την ομάδα Click here to visit a site with information.
Ευρωπαϊκές Ομάδες Βαλάντης-Στέλιος
Καπάνταης Σοφοκλής Μιχελάκης Γιώργος.  Α1: Αγωνίζονται 13 ομάδες. Παίζουν όλες μεταξύ τους και εντός και εκτός έδρας.  Ευρωλίγκα : Συμμετέχουν 24 ομάδες,
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Δo ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΠΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΚΧΑΙΟΣ.
ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
«ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΙ: Παράγοντας βιωσιμότητας, ανάπτυξης, αθλητικής αριστείας» GMAIL. COM.
Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ A..
Παίκτες,ύμνος,ιστορία,σύλλογος ολυμπιακός
ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΤΗΣ: ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΜΗΜΑ: Β1(2)
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ 19ΟΥ ΚΑΙ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΝΟΡΩΝ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΝΟΡΩΝ.
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Σ.. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Θα σας παρουσιάσω την φανταστική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π. Θα σας παρουσιάσω την φανταστική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π.
ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ: ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ Π Α Ν Α Ι Τ ΩΛ Ι Κ Ο.
Ποδοσφαιρικές ομάδες Έ2 Χάρης Μίγκος Παυλίνα Σουτλόγλου.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Των μαθητών : Νίκου Βαγγέλη Δημήτρη Μιχάλη.
Λευτέρης Αραπάκης ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ
F.C. BARCELONA MIA ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Κώστας Τσαϊτουρίδης Γιάννης Συμιανάκης Βασίλης Τόλιος.
Παραολυμπιακοί αγώνες
Football Το ονοματεπώνυμο σας Το τμήμα σας Επέλεξε ομάδα…
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος (Π.Α.Ο. ή απλά Παναθηναϊκός) είναι ελληνικός αθλητικός σύλλογος. Η ονομασία του συλλόγου παραπέμπει στο έργο.
Ολυμπιακός.
ALLIANZ ARENA.
ΖΩΓΡΑΦΟΥ Η περιοχή του Ζωγράφου έχει ανατολικά το όρος Υμηττός , το αγαπημένο βουνό των κατοίκων της Αθήνας και νοτιοδυτικά τα ποτάμια Ηριδανό και Ιλισό.
Π.ΑΣ ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Η Ροδιά Ξυλοκάστρου είναι η 1η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2012 συμμετέχοντας στο beach soccer.
1o ΕΠΑΛ ΚΙΛΚΙΣ-Α2-2014/15 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 2ΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ
Καλαθοσφαίριση. Η ομάδα μας ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση και συγκεκριμένα με 2 μεγάλους αθλητές και αθλήτριες. Νίκος Γκάλης Μάικλ Τζόρνταν.
Neymar brasil Το 2009, αγωνίστηκε για την Βραζιλιάνικη ομάδα κάτω των 17 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτών των ηλικιών. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε από.
Γυμνασιο καλυβιων: ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Ποδόσφαιρο. 1.Ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ στο champions league όλων των εποχών; Α) Raul Α) Raul Β) C.Ronaldo.
Παναθηναϊκό Στάδιο 1 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης 2015 Κατερίνα Γαλλιού Ε 2.
ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΟΥΛΑ ΚΑΜΑΤΑΚΗ Ε2 1 Ο ΠΠΣΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2015 ΛΕΒΕΝΤΟΥΛΑ ΚΑΜΑΤΑΚΗ Ε2 1 Ο ΠΠΣΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2015.
Ο Φοίβος και η Αθηνά ταξιδεύουν στην Ευρώπη!! 14 ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών Τάξη: Στ΄1 Υπεύθυνη Δασκάλα: Ευτυχία Καλογερά Σχολικό έτος:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ● Ο Εργοτέλης ιδρύθηκε στις 7 Αυγούστου Είναι η δεύτερη (χρονολογικά) ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου (μετά τον ΟΦΗ) που έχει αντιπροσωπεύσει.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ. Το Ελληνικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης, γνωστό και ως Α1 Εθνική κατηγορία, η οποία αναφέρεται και ως Basket League.
Η κατανομή των Ηπείρων και των Ωκεανών Ωκεανοί και θάλασσες Ούρδας Ιωάννης
ΑΡΣΕΝΑΛ ● Η Άρσεναλ (en: Arsenal Football Club) είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Αγγλία. Η έδρα της είναι στην περιοχή Holloway.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Ε΄. ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Η Τοξοβολία είναι ένα ολυμπιακό άθλημα. Υπάρχουν δύο κατηγορίες τόξων, τα ολυμπιακά και τα σύνθετα.
Αθλήματα. Ολυμπιακοί Αγώνες Οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν μία σειρά αθλητικών αγώνων μεταξύ εκπροσώπων των πόλεων-κρατών και ένας από τους πανελλήνιους αγώνες.
Αρης Ο Αθλητικός Σύλλογος Άρης είναι ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς αθλητικούς συλλόγους, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει επαγγελματικό τμήμα.
Βασίλης Χατζηδούρος Δημήτρης Φοινίκης
Ευάγγελος Αλμπανίδης Καθηγητής
Η ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ Εμμανουήλ Ζαχαράκης Επίκ. Καθηγητής
Καλαθοσφαίριση (Μπάσκετ)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.
Πανιωνιος Παρά την καταστροφή και τον ξεριζωμό από τη Σμύρνη, ο Πανιώνιος ανασυγκρότησε σχετικά γρήγορα και με επιτυχία την ποδοσφαιρική ομάδα του.
Oλυμπιακοί αγώνες Ευτυχία Α. Δέσποινα Χ..
Η Ιστορία του μπάσκετ ή καλαθοσφαίρισης
REAL Η Ρεάλ Μαδρίτης (ισπανικά:Real Madrid Club de Fútbol) είναι ισπανικό ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στη Μαδρίτη και ιδρύθηκε το Η Ρεάλ.
Ολυμπιακοί Αγώνες Μερόπη Χ. Δέσποινα Ζ..
OlympiaCos b.c. Παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού!!!!
BARCELONA Ορέστης - Βαγγέλης.
Ολυμπιακή αγώνες Ειρήνη Β. Ραφαηλία Κ..
Special Olympics Hellas.
Γιαννακοπούλου Γεωργία Θεοκλήτου Φοίβη
Μην αγχώνεστε είναι πολύ εύκολο! Καλή τύχη!!
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΗΣΗ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο Ολυμπιακός ιδρύθηκε το 1925, ενώ η ομάδα καλαθοσφαίρισής του το 1931. Τα χρώματα της ομάδας είναι το κόκκινο και το λευκό γι’ αυτό και τα παρατσούκλια της είναι κόκκινοι και ερυθρόλευκοι. Το πραγματικό όνομα του Ολυμπιακού είναι Ολυμπιακός Σύλλογος Φιλάθλων Πειραιώς (ΟΣΦΠ). Έδρα του είναι τον Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).Προπονητής είναι ο Γ. Μπαρτζώκας και πρόεδρός του είναι ο Παν. Αγγελόπουλος.

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού έχει πολύ κάλους μπασκετμπολίστες, ανάμεσα τους ο Βασίλης Σπανούλης, ο Περπέρογλου και ο Πρίντεζης.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΕΣ Ο ολυμπιακός έχει κατακτήσει τρεις Ευρολίγκες στην ιστορία του. Μία στην Ρώμη και δύο συνεχόμενες, μία στην Κωνσταντινούπολη με τρομερή ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει με διαφορά 20 πόντων απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, και μία στο Λονδίνο απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Ο Ολυμπιακός έχει προϊστορία με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ , στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Πολλές φορές, όταν οι δύο ομάδες παίζουν αντίπαλοι συμβαίνουν επεισόδια ανάμεσα στους φιλάθλους των ομάδων.

Θεόδωρος Τσεκούρας