ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ Από τον Δημήτρη και τον Χριστόφορο.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
παγκοσμιο πρωταθλημα Microsoft Office Specialist
Advertisements

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ
Δραστηριότητα 6: Από πού έρχονται και πού πηγαίνουν οι μετανάστες; Διαφάνεια 1: Στόχος >Να εξετάσουμε μερικά στοιχεία για τα πρότυπα της μετανάστευσης.
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ – ΑΘΛΗΤΩΝ & ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014.
Σ Laser 2000 Σχολή. Στο στόλο του ΙΟΧ και των μελών του προστέθηκαν πρόσφατα και τρία σκάφη τύπου Laser 2000, με τα οποία ευελπιστούμε να οργανώσουμε.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Ιούλιος Έρευνα Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης Ιούλιος 2012.
M Ε Λ Ι Σ Σ Ο Κ Ο Μ Ι Α ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  Στο πλαίσιο εφαρμογής των / , / , Αποφάσεων του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
Σχολικό έτος ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας 1 ο ΣΕΚ Βόλου web radio.
Πεκίνο 2008 – Κυπριακές συμμετοχές
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Ιστορίες Καθημερινής Επισφάλειας νο2.
Museum Entrance Είσοδος στην Πινακοθήκη μας! Αίθουσα Ι Αίθουσα ΙΙ Αίθουσα IV Αίθουσα ΙΙΙ Πινακοθήκη (όνομα σχολείου) Δημιουργοί Έκθεμα 1.
Διεθνές πρόγραμμα επιμόρφωσης V.I.E
15ο ΕΠΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β' ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ (PROJECT) ΘΕΜΑ: “ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ” ΜΑΪΟΣ 2012 ΜΑΘΗΤΕΣ Α' ΤΑΞΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ ΒΥΡΩΝ,
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ <ΕΔΣΠΥ>
Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής-συνθέτης
Πορεία και Προοπτικές της Παγκόσμιας Οικονομίας και οι επιπτώσεις της στη Κυπριακή Οικονομία και τον Τουρισμό Ε. Μπουλούτας Πα γ κύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων.
BARCELONA Ορέστης - Βαγγέλης.
YOUR LOGO ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣΠΟΥΔΩΝ Θ. Στεφανίδου – Τιβερίου Καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας.
Η αγαπημένη μου αθλήτρια
Ευρωπαϊκές Ομάδες Βαλάντης-Στέλιος
Αννα Κορακάκη η πρωταθλήτρια
Αλέξανδρος ο Μέγας Ο Αλέξανδρος ο Μέγας ή Αλέξανδρος Γ' ο Μακεδών, υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους στρατηγούς της ιστορίας, που σε ηλικία μόλις 33.
Δασκάλες: Βούλα Τζιαούρη
Page  1 Ο.Παλιάτσου Γαλλική Επανάσταση 1 ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας.
1 4 Square Questions B A D C Κοιτάξτε προσεκτικά το διάγραμμα. Θα σας κάνω 4 ερωτήσεις γι’ αυτό το τετράγωνο. ΕΤΟΙΜΟΙ;
2ο ΕΠΑΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ :
Λεωνίδα Καβάκος Ένας σπουδαίος έλληνας βιολιστής.
Skrillex.
Χριστέ, γιατί; Επαύξησες την ανθρώπινη ελευθερία, αντί να την περιορίσεις, κι επέβαλες έτσι για πάντα στον ηθικό άνθρωπο τα μαρτύρια αυτής της ελευθερίας;
ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΚΕΠ)
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 20…. ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ
Χρυσοπηγή Δεβετζή Η Χρυσοπηγή Δεβετζή είναι αθλήτρια του τριπλούν και του μήκους, με μεγάλες διακρίσεις στο ενεργητικό της. Γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΤΟΠΟΙ» ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΤΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 2005 – 2012 Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών Ομάδα.
Να σας συστηθώ: Το όνομά μου είναι: Σημαίνει … Το πήρα από …
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οδοντιατρική.
XΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ (1)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist.
Μεγάλοι Ευρωπαίοι Θαλασσοπόροι
Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΘΛΗΤΗΣ
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ Γ’ Από Αντρέα Καρεσίου και Μαίρη Τσακαλίδου
Σ. Ε. Γ. Α. Σ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2014 ΓΛΥΦΑΔΑ / 12 / 2014.
Καταρτισμός προγράμματος Σημείωσε τα θέματα σπουδών ή/και επαγγέλματα που σε ενδιαφέρουν: 1 …………………… 2 …………………… 3 …… ……………………
7. Η Κωνσταντινούπολη οχυρώνεται και στολίζεται με έργα τέχνης
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οδοντιατρική.
Εκπαιδευτική Ρομποτική Παρελθόν - Παρόν - Μέλλον 2 ο ΕΚ Ρόδου.
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ
Ο ήρωάς μου Βαγγέλης Μ.. Δημήτρης Διαμαντίδης Σε αυτή την παρουσίαση θα σας παρουσιάσω τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Σε αυτή την παρουσίαση θα σας παρουσιάσω.
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης Κουργιτάκου Μιχαέλα Γ΄ Θρησκευτικά ΘΕ1: Η Χριστιανοσύνη στον σύγχρονο κόσμο ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο
Κριστιάνο Ρονάλντο.
Neymar brasil Το 2009, αγωνίστηκε για την Βραζιλιάνικη ομάδα κάτω των 17 ετών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτών των ηλικιών. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε από.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΗ.
ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΣΕΥΠ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ιωάννα Λεονταρίδου Επίκουρη Καθηγήτρια Υπεύθυνη Τομέα Αισθητικής-Κοσμητολογίας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Δημήτρης. Κ Κωνσταντίνος. Ξ. Οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν στην Αθήνα το 'Aρχισαν στις 6 Απριλίου, ανήμερα του.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Μ. ΕΦΗ Π.. Οι ολυμπιακοί αγώνες είναι αθλητική οργάνωση με πολλά αθλήματα και γίνονται κάθε 4 χρόνια. Ξεκίνησαν από την αρχαία.
Γυναίκες Ολυμπιονίκες
Γυναίκες Ολυμπιονίκες
Πολεμικές Τέχνες-Στίβος
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Πυρροσ δημασ.
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
Προτυπο πειραματικο γυμνασιο ευαγγελικησ Ειρηνη περακη γ3
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΗΣ Ένας τρικαλινός Ολυμπιονίκης
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Το φως Περιεχόμενα Ενότητας Ιδιότητες του φωτός Ανάκλαση 3) Διάθλαση.
Ημέρα Μνήμης Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ 19 Ιανουαρίου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ Από τον Δημήτρη και τον Χριστόφορο

Η βιογραφία του Πaύλου Κοντίδη  O Παύλος Κοντίδης γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1990 στη Λεμεσό. Ο Κύπριος ιστιοπλόος προπονείται τα τελευταία πέντε χρόνια στην Κροατία, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού της χώρας Γιόζο Γιάκελιτς (είναι μαζί από το 2007) και μαζί με τον συναθλητή του, Τόντσι Στιπάνοβιτς.

Σπουδές  Ο Κοντίδης ανέβαλε τις σπουδές του στο Σαουθάμπτον για δύο χρόνια, αφού ήθελε να προετοιμαστεί επαγγελματικά για την Ολυμπιάδα του 2012.

Η καριέρα του στην ιστιοπλοϊα  Σε ηλικία 15 ετών το όνομά του φιγούραρε για πρώτη φορά στην παγκόσμια κατάταξη των Laser, ως Νο541 του κόσμου, ενώ σε ηλικία 18 ετών, λίγο πριν αγωνιστεί στην πρώτη του Ολυμπιάδα στο Πεκίνο (όπου τερμάτισε 13ος), μπήκε για πρώτη φορά στην πρώτη 100άδα (Νο96).

Η καριέρα του στην ιστιοπλοϊα (2)  Τον Αύγουστο του 2009 ο Κοντίδης ανέβηκε στο Νο8 του κόσμου, με την καλύτερη του θέση να έρχεται τον Ιούνιο του 2011, όταν έφτασε στο Νο6. Το γεγονός όμως ότι εδώ και τρία χρόνια είναι συνεχώς στο Top15, δείχνει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα.

Η καριέρα του στην ιστιοπλοϊα (3)  Μέχρι και την Ολυμπιάδα του Λονδίνου, όπου πήρε το αργυρό μετάλλιο, η μεγαλύτερη του επιτυχία επήλθε τον Αύγουστο του 2010 όταν πήρε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser, και πάλι στα ίδια νερά της Μάγχης.

Μερικές εικόνες

ΤΕΕΕΛΟΣ!!!