ΕΡΓΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
μακέτα: ομοίωμα ενός τεχνολογικού αντικειμένου σε μικρότερο μέγεθος.
Advertisements

Ασύγχρονη Εκπαίδευση με Τ.Π.Ε. 4 ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Φεβρουάριος 2012.
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΡΕΣΙΩΤΩΝ»
Θ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Α)- ΚΑΨΑΛΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ <ΕΔΣΠΥ>
Ο έφηβος και το σχολικό περιβάλλον Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Υπέυθυνες Προγράμματος: Σπυροπούλου Ελένη Παπαδοπούλου Κρυστάλλω.
Γ΄ Δημοτικό Μακεδονίτισσας «Στυλιανός Λένας» Λευκωσία
Δημοτικά Σχολεία: Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ και Αγίων Αναργύρων Λάρνακα
Υπεύθυνοι καθηγητές: Δεμιτσάνη ς Ευάγγελος Μαρινάκη Μαρία.
Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ
Το σχολείο μας μέσα από το διαδίκτυο Project ΠA5 Υπεύθυνος καθηγητής: Ρεΐζης Αντώνης.
>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση Απριλίου 2013 Γ2 – 3 ου ΔΣ Πόλεως Ρόδου.
Schultüte Η Schultüte για τα «πρωτάκια» είναι ένα γερμανικό έθιμο, που εμφανίστηκε το 19ο αιώνα. Σκοπό έχει να «γλυκάνει» την αγχωτική πρώτη μέρα στο σχολείο.
4.1 Σχέση μεταξύ φιγούρας και φόντου για τη τελική σύνθεση Να μπορείτε να εκτιμάτε και να σχολιάζετε τη σημασία που έχει η σύνθεση τελικής παρουσίασης.
ΘΕΜΑ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Πώς εκφράζουν τις ιδέες τους σήμερα
Αυτό είναι το σχολείο μας!. Πριν ξεκινήσουμε την εκπαιδευτική δραστηριότητα θέσαμε 4 ερωτήματα. Ποιοι είμαστε και τι δυνατότητες έχουμε; Τι να κάνουμε.
Η Ανακύκλωση στη σχολική μας μονάδα Α’ τάξη Ομάδα 5 ης Ερευνητικής Εργασίας.
Συνδιοργάνωση: Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Β’ Αθήνας Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών-Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Κέντρο Δηλητηριάσεων, Γενικού Νοσοκομείου «Π.
Λογοτεχνία Μέσα στο πλαίσιο του μαθήματος της Λογοτεχνίας οι μαθητές και μαθήτριες της Β1 και Β2 έγραψαν τα δικά τους χαϊκού. (ιαπωνική ποιητική φόρμα.
Αριστεύσαντες Α’ Τάξης
1 ος στόχος: H αξιολόγηση της γνωστικής επάρκειας των μαθητών, των γονέων και των κοινοταρχών της εκπαιδευτικής μας περιφέρειας σε θέματα ανακύκλωσης.
Σχολικό Έτος Ενημέρωση Γονέων-Κηδεμόνων
Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ
Οι μικροί κύριοι και οι μικρές κυρίες αγγίζουν τις παιδικές ψυχές Σχολικό έτος ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ.
1o Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης Κοσμά Γεωργία
Εκπαίδευση σταδιοδρομίας στο ελληνικό δημοτικό σχολείο
26η Φεβρουαρίου 2009 Μέρα δημιουργικότητας και καινοτομίας ( στα πλαίσια του έτους δημιουργικότητας και καινοτομίας) Επιθεώρηση Φυσιογνωστικών / Βιολογίας.
Την Πέμπτη και Παρασκευή 26 & 27 Φεβρουαρίου η κα Παπαδοπούλου Παναγιώτα, επισκέπτρια Υγείας της Α΄ Υγειονομικής Περιφέρειας Αθήνας, στα πλαίσια προγράμματος.
1 ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ – Άξονας 4, Μέτρο 4.1, Ενέργεια 4.1.1, Κατηγορία Πράξης α ΕΡΓΟ: «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ.
ΤΕΧΝΗ καινοτομώ και δημιουργώ. Σεμινάρια Μνημειακής Τέχνης Με στόχο την αισθητική διαμόρφωση του περιβάλλοντα σχολικού χώρου. Οι καθηγητές παρακολούθησαν.
Καλώς ορίσατε στην 4η εκδήλωση στην 4η εκδήλωση για τις Φυσικές Επιστήμες στην Καρδίτσα.
ΠΡΟΤΥΠΟ- ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ : ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΠΕ02) ΧΕΛΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ( ΠΕ01)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΜΕΝΙΚΩΝ
ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υπεύθυνη εργασίας Θεοδωρούδη Ελένη
Εργασίες των μαθητών της Γ΄3 στο κείμενο ″ Το χαρούμενο λιβάδι ″
Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δηλητηριάσεις στα παιδιά- Πρόληψη και αντιμετώπιση Τρίτη 29 Ιανουαρίου.
2ο Γυμνάσιο Σπάρτης Συμμετοχή στο «Έτος Καβάφη» Διευθυντής : Γιαννουλέας Κωνσταντίνος ΠΕ12 Υπεύθυνη καθηγήτρια : Σαχάμη Φωτεινή ΠΕ02.
μηχανολογικών κατασκευών
ΔΑΣΚΑΛΑ : ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: ΚΑΛΕΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥΡΛΩΤΗΣ.
Ομάδα Αγωγής Υγείας Σχολικό έτος
Η γιορτή του πορτοκαλιού
Αισθητικές παρεμβάσεις στο χώρο του σχολείου 1 ο Γυμνάσιο Πετρούπολης Σχολικό έτος
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Η Φιλία στη ζωή μας»
2 Ο Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 43 φοιτητές και φοιτήτριες του π. τ. δ. ε. – α. π. θ υπό την εποπτεία και επιστημονική καθοδήγηση του καθηγητή κ. Γιώργου.
Ο Φοίβος και η Αθηνά ταξιδεύουν στην Ευρώπη!! 14 ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών Τάξη: Στ΄1 Υπεύθυνη Δασκάλα: Ευτυχία Καλογερά Σχολικό έτος:
Κατασκευή Χριστουγεννιάτικων καρτών με ανακυκλώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά. Τάξη Β’ Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός κ.Πλατώνη Ζωή «Δημιουργώντας Αειφόρα Σχολεία»
2 ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ 3 Σκοπός αυτής της έρευνας ήταν να μετρήσουμε την έκταση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού στην τάξη ή στο σχολείο.
Τα δημοτικά σχολεία της Λακατάμειας
PROJECT 1 :«ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ»
ΖΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ
5o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Βασίλης Κ. Λευτέρης Μ . Γκόρικ Χ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης Γ΄2
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης A΄1
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 – 2017
Υπεύθυνη προγράμματος : Βανταράκη Χρυσάνθη
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης Β΄1
ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ
«Φιλαναγνωσία» Μαραθώνιος Ανάγνωσης με τα βιβλία της Άλκης Ζέη
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ο Διευθυντής Π.Ε. Πιερίας Συριανίδης Δημήτριος & οι συνεργάτες του
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΦΟΒΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ Μόνιος Αλέξανδρος1, Αμπραχίμ Σάρα – Ελένη2, Κουρκούτα Λαμπρινή3 1. Καθηγητής,
Το εκφε σε αριθμους Στοιχεία από τις εκθέσεις δραστηριοτήτων (δες εδώ και εδώ) και τις 10 εκδηλώσεις για τις Φυσικές Επιστήμες του ΕΚΦΕ Καρδίτσας (δες.
«Εμπρός για την Παγκόσμια Δημοκρατία των Παιδιών»
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ eTwinning
Μαθητικο ςυνεδριο-καλες πρακτικες πληροφορικης
ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ 8ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
7 ο Νηπιαγωγείο Πατρών – Γεωργάκης Ολύμπιος
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΡΓΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Η 14 η Φεβρουαρίου είναι η Παγκόσμια Μέρα Συγγενών Καρδιοπαθών. Έτσι, μέσα στα πλαίσια των εθελοντικών προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει το σχολείο μας, ομάδα μαθητών και καθηγητών εργάστηκαν για την κατασκευή έργων από ξύλο και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά.

Στις κατασκευές αυτές συμμετείχαν οι ακόλουθες μαθήτριες του τμήματος Β1: Αποστολοπούλου Νεκταρία, Βασιλείου Παρασκευή, Ζαχαρίου Μαριλένα, Μελετιέ Κωνσταντίνα, Παντελίδη Άντρεα, Πέτρου Αναστασία, Χαραλάμπους Μικαέλλα καθώς και ο μαθητής Χριστοφή Παναγιώτης του τμήματος Β2

Τα παιδιά εργάστηκαν με την βοήθεια των καθηγητών/τριών κα Ραουνά Ρέα (καθηγήτρια Τέχνης), κον Χριστοφόρου Μάριο (καθηγητή Σχεδιασμού και Τεχνολογίας) και κον Παπαμιχαήλ Μιχάλη (εξωτερικό συνεργάτη).

Οι κατασκευές αυτές παραδόθηκαν την Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, στο Μακάρειο Νοσοκομείο σε μια λιτή τελετή για να στολίσουν την είσοδο του πρώτου ορόφου, έξω από την καινούρια παιδοκαρδιολογική μονάδα του νοσοκομείου.

Οι 2 ιατροί της Παιδοκαρδιολογικής πτέρυγας στα αποκαλυπτήρια ενός εκ των 3 έργων

Μαθητές, Καθηγητές και Ιατρικό Προσωπικό στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Τα έργα τέχνης σκεπάστηκαν με πανί και έγιναν τα αποκαλυπτήρια από τον υπεύθυνο του Μακάρειου Νοσοκομείου

Ο Διευθυντής του σχολείου μας με τους ιατρούς και τους υπευθύνους του Μακάρειου Νοσοκομείου συζητούν για τα θέματα του νοσοκομείου στο χώρο του Καρδιολογικού τμήματος

Το τελευταίο από τα 3 έργα αποκαλύφθηκε από την υπεύθυνη καθηγήτρια του όλου έργου μαζί με ένα από τους μαθητές που έλαβαν μέρος. Το δέντρο της ζωής, γεμάτο από πολύχρωμες καρδούλες διαφόρων χρωμάτων και μεγεθών βρίσκεται εκεί για να δίνει δύναμη και αισιοδοξία με τα χρώματα του στα παιδιά που φιλοξενεί ο χώρος

Μια μεγάλη καρδία που περιβάλλεται από άλλες μικρότερες τοποθετήθηκε σε κεντρικό σημείο ώστε να περάσει το μήνυμα της ελπίδας στα παιδιά αλλά και στους επισκέπτες

Μία καρδία που ανοίγει και μέσα της βρίσκεται μια άλλη καρδία με ήρωες κινουμένων σχεδίων οι οποίοι δημιουργήθηκαν με χαρτί και κολλήθηκαν με γόμα, ενώ στο τέλος το έργο τέχνης επικαλύφθηκε με ειδικό βερνίκι. Μια καρδιά που συμβολίζει την αγνότητα της παιδικής ψυχής που αντικατοπτρίζεται στο βλέμμα των βασανισμένων παιδιών

Οι μαθήτριες του Γυμνασίου Αρχαγγέλου μαζί με την καθηγήτρια τους και τα 3 έργα που τοποθετήθηκαν στο Μακάρειο Νοσοκομείο πριν από την αναχώρηση τους