Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο έφηβος και το σχολικό περιβάλλον Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής 2010-2011 Υπέυθυνες Προγράμματος: Σπυροπούλου Ελένη Παπαδοπούλου Κρυστάλλω.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο έφηβος και το σχολικό περιβάλλον Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής 2010-2011 Υπέυθυνες Προγράμματος: Σπυροπούλου Ελένη Παπαδοπούλου Κρυστάλλω."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο έφηβος και το σχολικό περιβάλλον Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής 2010-2011 Υπέυθυνες Προγράμματος: Σπυροπούλου Ελένη Παπαδοπούλου Κρυστάλλω Φιλόλογοι

2 Κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά, οπότε και άρχισε να λειτουργεί το εξωδιδακτικό πρόγραμμα «Ο έφηβος και το Σχολικό περιβάλλον», οι μαθητές που συμμετείχαν κινήθηκαν σε δύο βασικούς άξονες:  Το σχολικό περιβάλλον ως ανθρώπινο δυναμικό  Το σχολικό περιβάλλον ως χώρος.

3 Στα πλαίσια της έρευνας έγινε προφανές ότι :  Οι μαθητές του Γυμνασίου διανύουν μια ιδιαίτερα δύσκολη και φορτισμένη περίοδο της ζωής τους κι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συντελούν σ’αυτό.  Πολλά είναι τα σχετικά δημοσιεύματα στη διεθνή βιβλιογραφία, τον τύπο, τα Μ.Μ.Ε., το Διαδίκτυο. το Διαδίκτυο.  Οι έφηβοι και οι γονείς τους συχνά χρειάζονται τη βοήθεια ειδικών για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που βρίσκουν. Οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ύστερα από προσεκτική έρευνα κοινοποιούν στα μέλη της σχολικής κοινότητας κάποιους από τους φορείς στους οποίους μπορούν να απευθυνθούν.  Οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ύστερα από προσεκτική έρευνα κοινοποιούν στα μέλη της σχολικής κοινότητας κάποιους από τους φορείς στους οποίους μπορούν να απευθυνθούν.

4 Σχετικές αναρτήσεις έγιναν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος 2009-2010  σε κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου  μέσω της ανάρτησης του τεύχους αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του σχολείου μας : Αρχεία /2009-2010/Επικαιρότητα/10-5-2010. Επιμέλεια κειμένου Παρουσίασης :Μούσδη Μερόπη Γ2


Κατέβασμα ppt "Ο έφηβος και το σχολικό περιβάλλον Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής 2010-2011 Υπέυθυνες Προγράμματος: Σπυροπούλου Ελένη Παπαδοπούλου Κρυστάλλω."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google