Αθηνά Γκ..  Σας ευχαριστο που με ακουσατε προσεκτικα.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ.
Advertisements

Ναοί & Μοναστήρια της περιοχής Βατίκων
ΘΕΡΜΟ ΑΙΤΟΛΩΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Πανοραμική θέα των Αγίων Θεοδώρων
…με τον Όλυμπο στους αιώνες
ΟΔΗΓΟΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Κώστας Χατζησταματίου,
Από το 2005 λειτουργούν οι Αγροικίες στο κτήμα Στρατάκη
 Η Παλαιοκαστρίτσα απέχει 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.  Αποτελείται από δύο χερσονήσους και έξι μικρούς όρμους  Στη βορειότερη χερσόνησο.
Τα Κύθηρα Τουριστικός Οδηγός.
Η Σάμος διαθέτει πολλά αξιοθέατα για τον επισκέπτη της, αυτό οφείλεται τόσο στην μεγάλη ιστορία της όσο και  στης φυσικές ομορφιές της. ΣΑΜΟΣ.
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΡΜΟ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Θερμο Αιτωλοκαρνανιας
ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ
Ελισάβετ Δήμα & Σοφία Τρούσα μάθημα : Γεωγραφία-Πληροφορική
Βυζαντινό μουσείο, Αθήνα
ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ
Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
ΘΕΡΜΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Καλωσορίσατε στην όμορφη Βέροια
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΡΜΟ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ
Ο δήμος μας Ε΄ τάξη 3 ου Δ.Σ. Γλυκών Νερών. Πού βρισκόμαστε στο Ν. Αττικής.
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΥΡΤΙΑΣ ΑΙΤΩΛΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Π. Β. Κηφισός Π. Μόρνος Π. Εύηνος Κωπαΐδα Π. Ασωπός ΑΘΗΝΑ
ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.
1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Χρήστος Γιώργος Άρης.
Χαβάνα –Άρτεμις Αχιλλέως
Μαρία Αμπατζή, Ε2, Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ
Γελ Ρεντίνας Α3 Κωνσταντίνος Λουκάς Αλεξία Πλουμή
ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ- ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΤΡΑΣ. Η θέση της Πάτρας και σημεία ενδιαφέροντος H Πάτρα είναι μια πόλη στην Δυτική Ελλάδα που βρέχεται στα βόρεια από.
Θέρμο Αιτολωακαρνανίας Το Θέρμο είναι κωμό- πολη της Αιτωλοακα- ρνανίας με επίσημο πληθυσμό κα- τοίκων.
Ζωή-Αντώνης Δ 1 τάξη 1 0 πειραματικό σχολείο Ρόδου Πληροφορική.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ. TRIPADVISOR Προγραμματίζει ταξίδια εκατομμύρια κριτικές (περιγράφουν τις καλύτερες και τις χειρότερες διακοπές) Είναι δωρεάν χρήσιμες.
Αίγυπτος Ένα ταξίδι μέσα από φωτογραφίες και βίντεο.
ΘΕΡΜΟ ΘΑΝΟΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η αρχαία πόλη του Θέρμου ήταν η σημαντικότερη σε ολόκληρη την Αιτωλία και διοικητικό και θρησκευτικό κέντρο του Κοινού των Αιτωλών.
%B9%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7 ΛΕΣΒΟΣ Ο Δήμος Λέσβου είναι δήμος της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που.
ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ναταλία Καντιώ. Λευκός Πύργος Παρθενώνας Γέφυρα Ρίο-Αντί Ρίο Ναός του Δία Επίδαυρος Το Μαντείο των Δελφών Κνωσός Μυκήνες Το Γεφύρι.
1. Γροιλανδία km² - αυτοδιοικούμενη περιοχή που ανήκει στη Δανία ΓροιλανδίαΔανία 2. Νέα Γουινέα km² - το δυτικό τμήμα ανήκει στην.
Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ. Χρόνος Ανέγερσης Ο Ιερός Ναός της Αγίας Αικατερίνης κτίστηκε στα μέσα του 11ου αιώνα.
ΠΡΌΒΛΗΜΑ 1.ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΣΟΦΙΚΟ 1: ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 1989.
Η ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ. 2 3 Εικόνες από την Αμμόχωστο Αμμόχωστος Εισαγωγή Η δεύτερη μεγαλύτερη επαρχία της Κύπρου Βρίσκεται στα ανατολικά της Κύπρου Υπάρχουν.
ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ Σιαμπάνο Ηλία Σκουρτσίδη Λεωνίδα Τριανταφυλλόπουλο Σπύρο
Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΕΛΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤ΄2.
ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Ενότητες 1.Οι χάρτες
ΑΝΔΕΙΣ Χριστοδουλάκη Άννα –Μαρία ΤμήμαΑ3 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ
Φανή Λαζάρου-Τρανού 1ο Π.Π.Δ.Σ. Θεσσαλονίκης ΠΤΔΕ- ΑΠΘ Ε
ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΥΣΤΡΑ Αγιος Δημήτριος (Μητρόπολη) κτίσθηκε το Βασιλική ξυλόστεγη, με ωραία γλυπτά στο τέμπλο και τοιχογραφίες. Στο προαύλιο της βρίσκεται.
Παναγιώτης Αυγουστίδης Γεωγραφία Β΄ Γυμνασίου
Η Βραυρώνα είναι σημαντικός αρχαιολογικός χώρος της Αττικής, γνωστή για τον ναό της Αρτέμιδος που έχει δώσει το όνομά του στον σύγχρονο δήμο της ανατολικής.
Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
Αγία Σοφία Η Αγία Σοφία ,ικ΄π στη Θεσσαλονίκη, είναι μία από τις παλαιότερες εκκλησίες της πόλης, η οποία έχει παραμείνει ακέραια μέσα στο βάθος του χρόνου.
Εκκλησιαστική τέχνη – Οι Ρυθμοί των Ναών
Στοιχεία υδρομετεωρολογίας
ΜΑΘΗΜΑ 8 Η γεωλογική ιστορία της Ελλάδας
ΤΟΥ 39ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ:ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ
ΟΥΚΡΑΝΙΑ Άρης Λέκκας.
Β 3.5 Τα ποτάμια της Ασίας Ινδία.
Ελλάδα Τα μεγαλύτερα νησιά.
ΓΕΛ Καστορείου Πολιτιστικό Πρόγραμμα
Συστάδα 2: Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Φυσική Αγωγή και Υγεία
Αρχιτεκτονικη Οι αρχιτεκτονικοί ρυθμοί των εκκλησιών είναι η βασιλική με τρούλο (ναός της Αγίας Σοφίας), ο σταυροειδής ναός με τρούλο και ο οκταγωνικός.
ΔΕΣΚΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΓΑΣ Α’ ΤΑΞΗ 2007
Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων 30/3/2018 – 1/4/2018
Αγία Σοφία Μαρία – Στεφανία Χατζηγορηγορίου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Αθηνά Γκ.

 Σας ευχαριστο που με ακουσατε προσεκτικα.

 Ο αρχαιολογικός χώρος και το μουσείο της πόλης.  Η λίμνη Τριχωνίδα, η μεγαλύτερη της Ελλάδας.Τριχωνίδα  Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.  Το Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής όπου υπάρχει και αναπαράσταση κρυφού σχολείου που λειτουργούσε εκεί, με κέρινα ομοιώματα.  Το Μοναστήρι της Μυρτιάς, το οποίο ιδρύθηκε το  Ο διπλός ναός του Αγίου Νικολάου / Ταξιαρχών στο χωριό Αγία Σοφία που είναι χτισμένος με υλικά από αρχαίο ναό της Άρτεμης. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και ο ερειπωμένος ναός της Αγίας Σοφίας του 13ου αιώνα.Άρτεμης  Ο Εύηνος ποταμός. Στις ορεινές περιοχές από τις οποίες διέρχεται ο ποταμός υπάρχει πλήθος από μικρά χωριά, γεφύρια και χαράδρες. Η περιοχή προσφέρεται και γιαράφτινγκ.Εύηνοςράφτινγκ  Το χωριό Αργυρό Πηγάδι, ένα χωριό του δήμου σε ύψος 1000 μέτρων κάτω από την κορυφή της Τριανταφυλλιάς ύψους {1817} μέτρων. Το χωριό διαθέτει καφενείο με δυνατότητες προσφοράς φαγητού. Ακόμα πάνω από το καφενείο στεγάζονται και οι ξενώνες του χωριού.Αργυρό Πηγάδι  Ο ναός του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρα{1847} ένα ξωκλήσι με πέντε τρούλους που βρίσκεται στο χωριό Αργυρό Πηγάδι.Αργυρό Πηγάδι

Ο αρχαιολογικός χώρος και το μουσείο της πόλης. Η λίμνη Τριχωνίδα, η μεγαλύτερη της Ελλάδας.Τριχωνίδα Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Το Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής όπου υπάρχει και αναπαράσταση κρυφού σχολείου που λειτουργούσε εκεί, με κέρινα ομοιώματα. Το Μοναστήρι της Μυρτιάς, το οποίο ιδρύθηκε το Ο διπλός ναός του Αγίου Νικολάου / Ταξιαρχών στο χωριό Αγία Σοφία που είναι χτισμένος με υλικά από αρχαίο ναό της Άρτεμης. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και ο ερειπωμένος ναός της Αγίας Σοφίας του 13ου αιώνα.Άρτεμης

 Ο Εύηνος ποταμός. Στις ορεινές περιοχές από τις οποίες διέρχεται ο ποταμός υπάρχει πλήθος από μικρά χωριά, γεφύρια και χαράδρες. Η περιοχή προσφέρεται και γιαράφτινγκ.Εύηνοςράφτινγκ  Το χωριό Αργυρό Πηγάδι, ένα χωριό του δήμου σε ύψος 1000 μέτρων κάτω από την κορυφή της Τριανταφυλλιάς ύψους {1817} μέτρων. Το χωριό διαθέτει καφενείο με δυνατότητες προσφοράς φαγητού. Ακόμα πάνω από το καφενείο στεγάζονται και οι ξενώνες του χωριού.Αργυρό Πηγάδι  Ο ναός του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρα{1847} ένα ξωκλήσι με πέντε τρούλους που βρίσκεται στο χωριό Αργυρό Πηγάδι.Αργυρό Πηγάδι

Είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να δείτε >.

Flisvos Ναύπακτος (25.6 km από Θέρμο) Εμφάνιση χάρτηΕμφάνιση χάρτη Με εκπληκτική θέα στον Κορινθιακό Κόλπο και στην καλωδιακή γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το Hotel Flisvos προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν πολύ κοντά στο κέντρο της Ναυπάκτου. Αυτή τη στιγμή 2 άτομα βλέπουν αυτό το ξενοδοχείο Airotel Achaia Beach Καστελλόκαμπος (33.6 km από Θέρμο) Εμφάνιση χάρτηΕμφάνιση χάρτη Το παραθαλάσσιο Airotel Achaia Beach προσφέρει δωμάτια με μπαλκόνι με θέα στον Πατραϊκό κόλπο, στα βουνά και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Διαθέτει μια πισίνα, ένα γυμναστήριο και σάουνα. Αυτή τη στιγμή 2 άτομα βλέπουν αυτό το ξενοδοχείο Airotel Achaia Beach Καστελλόκαμπος (33.6 km από Θέρμο) Εμφάνιση χάρτηΕμφάνιση χάρτη Το παραθαλάσσιο Airotel Achaia Beach προσφέρει δωμάτια με μπαλκόνι με θέα στον Πατραϊκό κόλπο, στα βουνά και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Διαθέτει μια πισίνα, ένα γυμναστήριο και σάουνα. Αυτή τη στιγμή 2 άτομα βλέπουν αυτό το ξενοδοχείο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ