Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Η Παλαιοκαστρίτσα απέχει 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.  Αποτελείται από δύο χερσονήσους και έξι μικρούς όρμους  Στη βορειότερη χερσόνησο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Η Παλαιοκαστρίτσα απέχει 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.  Αποτελείται από δύο χερσονήσους και έξι μικρούς όρμους  Στη βορειότερη χερσόνησο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Η Παλαιοκαστρίτσα απέχει 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.  Αποτελείται από δύο χερσονήσους και έξι μικρούς όρμους  Στη βορειότερη χερσόνησο της περιοχής είναι χτισμένο το μοναστήρι της Παναγίας της Παλαιοκαστρίτισσας που ιδρύθηκε το 1225.

3  Η Παλαιοκαστρίτσα είναι ένα παραλιακό χωριό βορειοδυτικά της πόλης της Κερκύρας και μόλις νοτίως του Βυζαντινού κάστρου του Αγγελόκαστρου.  Στην παραλία στον κόλπο της Παλαιοκαστρίτσας υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και εστιατόρια.  Μελετητές ισχυρίζονται ότι στην Παλαιοκαστρίτσα ήταν η πρωτεύουσα των Φαιάκων και ότι η Ναυσικά βρήκε τον Οδυσσέα στον κόλπο αυτής ( της Παλαιοκαστρίτσας ). Όμως δεν έχουν βρεθεί αρχαιολογικά μνημεία στην περιοχή αυτή ώστε να στηριχτεί αυτή η άποψη.  Η παραλία της Παλαιοκαστρίτσας είναι φημισμένη για τα κρύα νερά της.

4

5 Απο Τζέρυ & Νίκος


Κατέβασμα ppt " Η Παλαιοκαστρίτσα απέχει 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.  Αποτελείται από δύο χερσονήσους και έξι μικρούς όρμους  Στη βορειότερη χερσόνησο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google