Υπεύθυνος Μαθήματος Θωμάς Υφαντής Καθηγητής Ψυχιατρικής Ψυχοσωματική Ιατρική.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας.
Advertisements

«Πρόγραμμα Αναμόρφωσης Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Γ.Π.Α.» Σεμινάριο Επιμόρφωσης Διδακτικού Προσωπικού Οι τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών.
υπηρεσία τηλεκπαίδευσης επανάσταση στη διδασκαλία
Ερευνητική Εργασία Πως εργαζόμαστε κατά τις ομαδικές εργασίες;
ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Γραπτη εργαςια ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Η Πρακτική σας Άσκηση στο πλαίσιο της Διδακτικής Μαθηματικών ΙΙ.
Ερευνητική Εργασία Πως εργαζόμαστε κατά τις ομαδικές εργασίες;  Πρώτα από όλα, το κάθε μέλος της ομάδας αναλαμβάνει έναν ρόλο. Μα ποιοι είναι αυτοί οι.
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα Ανάγνωση άρθρου στο EBSCOhost.
Πληροφορίες για τη διδασκαλία του μαθήματος «Πολιτική Οικονομία»
Το μάθημα της Πληροφορικής Η πραγματικότητα σήμερα!!! ΗΥ-302:Διδακτική της Πληροφορικής Επιμέλεια-Παρουσίαση Γεωργία Αδαμοπούλου Εύα Νοικοκυράκη.
1 Horizon List Μια δεύτερη ματιά... Κώστας Βίγλας ΥΚΒ.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.  Έχει σκοπό να διατηρεί το ωρολόγιο.
Δευτέρα 25/9/2006 ΤΕΙ Λάρισας Παρουσίαση Web-site – Θεματικής Πύλης (Elektra.teilar.gr) και Λογισμικού Ασύγχρονης και Σύγχρονης Τηλε-εκπαίδευσης (E-Presence.
ΣΤΟΧΟΙ: (Σε τι θα σας χρησιμεύσει)
1 Horizon List Μια πρώτη γνωριμία Κώστας Βίγλας ΥΚΒ.
ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ 2013 (Ν ΦΕΚ:193/ ) ΕΦΑΡΜΟΓΗ: για τους μαθητές της Α΄ τάξης Λυκείου Σχολικό Έτος: Επιμέλεια παρουσίασης :Νίκος Ασλάνης(ΠΕ03)
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ WEB SITE (CONTENT MANAGEMENT TOOL)
Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ-4ο ΓΕ.Λ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
© 2012 Microsoft Corporation. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Προγραμματισμός σύσκεψης Lync Μπορείτε να προγραμματίσετε μια σύσκεψη Lync χρησιμοποιώντας.
Εκπαιδευτικό μάθημα Διεξαγωγή Προηγμένης αναζήτησης στο EBSCOhost Πεδία εύρεσης βάσει οδηγιών
1 Πρώτη διαφάνεια Εξώφυλλο. 2 Εισαγωγή Παρουσίαση του θέματος.
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΠΣ: «Επιστήμη Της Πληροφορίας: Διοίκηση Και Οργάνωση Βιβλιοθηκών Με Έμφαση Στις Νέες Τεχνολογίες.
Προσκεκλημένοι συγγραφείς στο σχολείο μας. Λειτουργεί από το σχολικό έτος αρχικά ως Λέσχη Ανάγνωσης και από το ως Όμιλος. * Υπεύθυνοι.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Θώμος Γιώργος Λακκοτρύπης Μίλτος Φωλίνα Ματίνα Χριστοπούλου Δήμητρα Βόλος, Μάρτιος 2013 Ομάδα Εκπαίδευση.
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( )
Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών και Επικοινωνιών Γενικά για το μάθημα Σπύρος Κοκολάκης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ.
Πανελλήνιες 2016.
Τεχνολογια ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΡΓΟ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΡΛΟΣ.
ΕΡΕΥΝ ΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ :ΗΜΕΡΙΔΑ
Φυσική Ι Μια πρώτη εισαγωγή. Περίγραμμα  Εισαγωγή  Στόχος  Διδασκαλία  Σχέδιο Μαθήματος  Αξιολόγηση  Βιβλιογραφία.
Πρακτικές Σχεδιασμού Μαθήματος. Πρακτικές καλού σχεδιασμού μαθήματος Η συγκέντρωση του εκπαιδευτικού υλικού και η οργάνωση στο eclass γίνεται πλέον σε.
Παραβίαση δικαιωμάτων του παιδιού - παιδική εργασία.
Προγραμματισμός και οργάνωση διδακτέας ύλης, εκπόνηση σχεδίου μαθήματος 1.
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass Εργαλεία Οργάνωσης και Διαχείρισης Εκπαιδευτικού Υλικού Εργαλείο «Ηλεκτρονικό Βιβλίο»: Δημιουργία.
Σας καλωσορίζουμε στο Εργαστήριο Φυσικής Ι. Καλή αρχή! Καλό πτυχίο! ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass Εργαλεία Οργάνωσης και Διαχείρισης Εκπαιδευτικού Υλικού Εργαλείο «Έγγραφα»: Μεταφόρτωση/Ανέβασμα.
Ασύρματα Δίκτυα και Κινητές Επικοινωνίες Ενότητα # 1: Διαδικαστικά, Στόχος και Περιεχόμενα Διδάσκων: Βασίλειος Σύρης Τμήμα: Πληροφορικής.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗ ΜΟΥΡΑΤΗ-ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 1.
Δείκτες Επιτυχίας και Δείκτες Επάρκειας
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Σχολ. Έτος
Ηλεκτρονικό Περιοδικό
ΝΑΥΠΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ CASD
Το σχολείο που ήταν οι δικοί μου, το σχολείο που είμαι και το σχολείο που θα ήθελα να είμαι. Ο σκοπός αυτής της ερευνητικής εργασίας είναι οι μαθητές.
Κέντρο Συμβουλευτικής
Αυδίκος Αθανάσιος – Πήχας Στέφανος
Εάν τις αγαπάς ΑΛΗΘΙΝΑ ενθάρρυνε ΟΛΕΣ τις γυναίκες που γνωρίζεις να κάνουν τακτικά αυτοεξέταση και να κάνουν τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο μαστογραφία.
Κεφάλαιο 7: Διαδικτύωση-Internet Μάθημα 7.9: Δρομολόγηση
χωρίς δίκτυο ? δύσκολη ανταλλαγή αρχείων
Φύλλα Διδασκαλίας.
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής 2o Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης Πέλλας “Η Τάξη του Μέλλοντος” Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Διδασκαλία παραγράφου στο μάθημα της Γεωγραφίας
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: Αναστασία Μαρινοπούλου 13η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017.
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ
Μουσείο μαραθώνιου δρόμου Ολυμπιακός Μαραθώνιος του 1896
ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ.
Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eClass
Ευρύτερη Άποψη της Κοινωνίας των Πολιτών για την Κατάσταση στην Κύπρο - Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
Ενότητα Α5.2.2 ( Διαχείριση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου )
Το εκφε σε αριθμους Στοιχεία από τις εκθέσεις δραστηριοτήτων (δες εδώ και εδώ) και τις 10 εκδηλώσεις για τις Φυσικές Επιστήμες του ΕΚΦΕ Καρδίτσας (δες.
Επιχειρηματική Πολιτική και Στρατηγική
HY112 Φυσική Ι Μια πρώτη εισαγωγή.
Καλώς ορίσατε! Σχολική χρονιά [Εισαγωγή έτους] Όνομα σχολείου
Project.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Υπεύθυνος Μαθήματος Θωμάς Υφαντής Καθηγητής Ψυχιατρικής Ψυχοσωματική Ιατρική

Γενικές Πληροφορίες Παρακαλώ εγγραφείτε όλοι στην λίστα του μαθήματος στο: Αυτός είναι και ο τρόπος να επικοινωνούμε άμεσα και από αυτό το θα λαμβάνετε το υλικό κάθε μαθήματος που θα έχει διδαχθεί και πρόσθετο υλικό. Παρακαλώ, εγγραφείτε όλοι στέλνοντας ένα με τα στοιχεία σας στο παραπάνω . Εγγραφείτε άμεσα, καθώς αργότερα θα είναι δύσκολο να αποστέλλονται στον καθένα ξεχωριστά τα μαθήματα.

Γενικές Πληροφορίες - Εργασίες 1.Όσοι ανέλαβαν εργασία, θα πρέπει να παρουσιάσουν τον βασικό κορμό της εργασίας τους με διαφάνειες (ως ομάδα), υπολογίζοντας ως χρόνο παρουσίασης της εργασίας τα 15 λεπτά. 2.Στον περιορισμένο αυτό χρόνο θα πρέπει να μας μεταφέρουν την ουσία του θέματος που έχουν επιλέξει. Για το σκοπό αυτό, χρήσιμο είναι να συμβουλευθούν και άλλα άρθρα σχετικά με το θέμα, άρθρα που συνήθως υπάρχουν στις αναφορές (references) των εργασιών. 3.Σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποιες συγκεκριμένες πρόσθετες εργασίες, ζητείστε τις στέλνοντας και πάλι στην διεύθυνση που σας δόθηκε. 4.Οι παρουσιάσεις των εργασιών θα γίνουν σε ειδική συνάντηση, τον χρόνο και τον τόπο της οποίας θα συμφωνήσουμε από κοινού.

Γενικές Πληροφορίες – Εξεταστέα Ύλη - Βιβλία 1.Η εξεταστέα ύλη του μαθήματος είναι η διδαχθείσα ύλη. Οι διαθέσιμες διαφάνειες θα σας αποστέλλονται ηλεκτρονικά μετά το μάθημα, καθώς επίσης και πρόσθετο σχετικό με το κάθε μάθημα υλικό, όπως σημειώσεις από το βιβλίο που δεν έχει ακόμη εκδοθεί. 2.Έχουν δηλωθεί δυο βιβλία που θα μπορούσατε να πάρετε. Όμως, το ένα δεν το έχει ακόμη εκδώσει ο Εκδοτικός Οίκος, λόγω των πρόσφατων οικονομικών προβλημάτων. Υπάρχει λοιπόν μόνον το δεύτερο, που σχετίζεται με μεγάλο μέρος της διδακτέας ύλης που έχει σχέση με τις Ψυχοθεραπείες. 3.Το βιβλίο αυτό είναι του Glen Gabbard, «Η Ψυχο- δυναμική Ψυχιατρική στην Κλινική Πράξη», που το έχει μεταφράσει η ομάδα του Ψυχοδυναμικού της Κλινικής μας το και θεωρείται ένα από τα καλύτερα βιβλία για ειδικευόμενους στο είδος του, είναι δε στα υποχρεωτικά βιβλία ειδικότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και θεωρείται κλασσικό.

Σε κάθε περίπτωση και για κάθε ερώτημα είμαι στη διάθεσή σας: μέσω του οποίου θα μπορούμε επίσης να ορίζουμε και τις επιμέρους συναντήσεις μας για όποια ανάγκη του μαθήματος προκύψει. Ευχαριστώ Θωμάς Υφαντής