Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σας καλωσορίζουμε στο Εργαστήριο Φυσικής Ι. Καλή αρχή! Καλό πτυχίο! ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σας καλωσορίζουμε στο Εργαστήριο Φυσικής Ι. Καλή αρχή! Καλό πτυχίο! ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σας καλωσορίζουμε στο Εργαστήριο Φυσικής Ι. Καλή αρχή! Καλό πτυχίο! ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Η αξιοπρέπεια όλων μέσα στο Εργαστήριο θεωρείται δεδομένη. Ελπίζουμε να γίνετε καλύτεροι από εμάς.

2 ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Ι Μερικές πληροφορίες για τα εργαστήρια φυσικής Ι Διδασκαλία: 2 ώρες κάθε εβδομάδα. Διδάσκοντες: Τζανάκης Γιώργος Ύλη εργαστηρίου. Η ύλη του εργαστηρίου έχει κυρίως σχέση με τη μηχανική και τη θερμότητα. Θα πάρετε το βιβλίο “ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ Ι” που το έχουν επιμεληθεί ο Γιάννης Μπερταχάς και η Βικυ Μιχελάκη, και στο οποίο υπάρχουν όλες οι ασκήσεις που θα κάνετε. Προβλεπόμενες ασκήσεις Προβλέπονται τουλάχιστον 13 εργαστηριακές ασκήσεις η σειρά των οποίων θα σας ανακοινώνεται στο εργαστήριο.

3 Τι χρειαζόμαστε στο εργαστήριο Τα αυτονόητα (μολύβι στυλό, γόμα, ξύστρα). 2 τετράδια κατριγέ Σπιράλ Α4 μιλιμετρέ χαρτί Όργανα Σχεδίασης: καμπυλόγραμμο, τρίγωνο, χάρακα. Υπολογιστικό μηχανάκι. Καλή διάθεση, Δουλειά, Τιμιότητα.

4 Πότε περνάς το εργαστήριο Για να θεωρηθεί ότι το εργαστήριο έχει διδαχθεί πρέπει να γίνουν τουλάχιστο 13 εργαστηριακές ασκήσεις. Για να περάσεις το εργαστήριο πρέπει να έχεις περάσει τουλάχιστον 9 εργαστηριακές ασκήσεις. Πως βγαίνει ο βαθμός εργαστηρίου. Ο μέσος όρος των βαθμών των 10 καλύτερων ασκήσεων αποτελεί το βαθμό του εργαστηρίου (απουσία σημαίνει χαμένη άσκηση με βαθμό μηδέν). Πως βγαίνει ο βαθμός άσκησης. Ο βαθμός της άσκησης προκύπτει από το άθροισμα του βαθμού αναφοράς και του βαθμού του τεστ. Η αναφορά παίρνει μέχρι 3 βαθμούς και το τεστ μέχρι 7. Το άθροισμα αυτών των δύο βαθμών πρέπει να είναι τουλάχιστον 5. Ο βαθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με την όλη εμφάνιση που παρουσιάζει ο φοιτητής στο εργαστήριο. Αναφορά Κάθε φοιτητής γράφει αναφορά στο τετράδιο του. Η αναφορά προετοιμάζεται από το σπίτι σύμφωνα με το φύλλο εργασίας που υπάρχει στο βιβλίο σας και ολοκληρώνεται κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου. Στο βαθμό της αναφοράς λαμβάνεται υπόψη και η όλη εμφάνιση της αναφοράς. Τεστ 10 λεπτά πριν το τέλος κάθε εργαστηρίου θα υπάρχει τεστ που θα αφορά την άσκηση που έκανες. Προσοχή !!! Για να λάβεις μέρος στο τεστ θα πρέπει πρώτα να έχεις ολοκληρώσει το πείραμα σου.

5 Τι κάνεις σπίτι Προετοιμάζεις την άσκηση που θα έχεις διαβάζοντας την από το βιβλίο του εργαστηρίου και όχι μόνο. Προετοιμάζεις στο τετράδιο την αναφορά σύμφωνα με το φύλλο εργασίας που υπάρχει σε κάθε άσκηση του βιβλίου σου. Τι κάνεις στο εργαστήριο Ανά ομάδα δύο ή τρία άτομα δουλεύετε στην ίδια πειραματική διάταξη. Παίρνετε τις μετρήσεις ανά ομάδα αλλά την αναφορά την ολοκληρώνει ο καθένας μόνος του. Τακτοποιείτε τον πάγκο σας και γράφετε το τεστ. Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι τα εργαστήρια ξεκινούν στην ώρα τους και χρειάζονται υπολογιστικό μηχανάκι. Στην ιστοσελίδα http://eclass.teicrete.gr/courses/TMA144http://eclass.teicrete.gr/courses/TMA144 υπάρχουν πληροφορίες που αφορούν το εργαστήριο


Κατέβασμα ppt "Σας καλωσορίζουμε στο Εργαστήριο Φυσικής Ι. Καλή αρχή! Καλό πτυχίο! ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google